halbuki bayan nufus daha fazla işte ne çekiyorsak abazanlığımızdan çekiyoruz eğer az bi dişimizi sıksak bütün kızlar teklif edecek
+9999999999999999999999999
quote:
Orijinalden alıntı: cars92
quote:
Orijinalden alıntı: sinoplu
halbuki bayan nufus daha fazla işte ne çekiyorsak abazanlığımızdan çekiyoruz eğer az bi dişimizi sıksak bütün kızlar teklif edecek
+9999999999999999999999999
aynen hacı.. ya geçen gördüm bizim bu dh konu dışında, bi ünlünün makyajsız hali var bi görsen ıyyyyyyyyy allahımmm yarabbiiiimmmm yok böyle bişey iğğğğğrençç rezill sakallı makallı böyle delik deşik suratı var.. ama adam abaza .. kalkmış o fotoğrafa YALARUN demiş.. böyle bişey olabilir mi gerçekten ? olabilir mi ? hı ?
senin durumunu özetleyen karikatür..
Adam haklı.
Kesinlikle katılıyorum herkes cevresindeki kızlara bakıyor dik durun sağ solla ilgilenmeyin biraz umursamaz olun . Herkese eyvallah demeyin her kıza yaranmak için şaklabanlık yapmayın ... 1.Güveniniz tam olsun 2.Dik durun 3.Kızları görünce selam verin fakat fazlada laubali olmayın
İşte ozaman tüm erkeklerden farkınız olur hatta abartmıyorum sizin kendinize olan güveniniz bile ortamda kendini belli eder.
Son nokta ise sizi insanlara tanıtan arkadaş çevresidir arkadaş çevrenize dikkat edin . Bu kuralları istediginiz kadar uyun ama bir arkadasınızın bir hareketi herseyi bitirir
bir gün herkes @1in haklı olduğunu anlıcak
Kadının sabah uyandığında en doğal haliyle güzel olmayanı isterse dünyanın en iyi makyajını yapsın çirkindir bana göre. Hiç uğraşmaya gerek yok. Sevmiyorum ben kızların makyaj yapmasını.
bende seni haklı buluyorum ama buradaki insanlar senin ne dediğini anlamaz kardeş, dalga geçerler seninle
quote:
Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL
Her şeyin erkeği güzel diye bir şey yok. Verdiğin örnekler hep kuş. Aslan mesela dişisi daha güzel. Bence güçle ilgili bu. Her zaman güçsüz güzelliğini kullanır. Erkeklerin %90ının kaslı uzun boylu sportif old. düşün. Durum tersi olurdu. Ama böyle olmaya ihtiyacımız yok çünkü güçlüyüz ve bunu kullanarak çekici olmaya çalışıyoruz. Kadınlar zorunluluktan güzel ve bakımlı olmak zorundalar.
Neyin kafasını yaşıyonuz? O güzel bu çirkin falan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme