Şimdi Ara

Erkekler Kadınlardan daha gösterişli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Volleyballer*

quote:

Orijinalden alıntı: harbi mi ya ?

quote:

Yazdığını baştan bir oku mantıklı birşey bulabilecek misin bir bak?

senin için herşey 250 gramlık birşey galiba ?

Kendini Tom Cruise falan sanıyorsun galiba.Türkiye de ne kadar yakışıklı erkek var?Çirkin erkekte makyaj yapıp erkekliğine laf ettirmez bide makyajsız hiç mi güzel kız görmedin?Ortamdan ortama da fark ediyor galiba

kardeş sen beni nerenle dinliyorsun anlamadım ki.? ben tom cruse 'um falan diye birşey söylemedim ? sadece erkeklerin aslında kadınlardan daha güzel olduğunu ve neden onların bizim peşimizden değilde bizim onların peşinden koştuğumuzu sordum. makyajsız güzeller vardır evet, ona lafım yok ama , onlar o güzelliğe oturup bekleyerek kavuşmuyorlar. kaşlarını alıyorlar sakal bıyıklarını alıyorlar kremini sürüyorlar maskesini yapıyorlar ancak o zaman sade bir güzelliğe sahip olmuş oluyorlar. biz erkekler olarak makyaja kaş almaya maskeye ihtiyaç duymadanda yakışıklı olabiliyoruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: -StrongeR-

aslanın dişisimi güzel?

Erkek Aslan:
     Erkekler Kadınlardan daha gösterişli

Dişi Aslan:
    Doğru ya, hiç "KADIN" aslan olmadığı için güzel olmuyorlar.

(Not: İronidir. Bu devirde halâ erkeğin karşılığına kadın diyorsanız bir şey bilmiyorsunuz.)

• İŞTE BU DÜNYADA SİZİN GİBİ KENDİNİ KÜÇÜK HİSSEDENLER YÜZÜNDEN BU DÜZEN BÖYLE, HİÇ Mİ BENİM GİBİ İNSAN YOK HİÇ Mİ ÖZGÜVENİ OLAN YOK ARANIZDA BEYLER ? HEPİNİZ BU SAÇMA DÜZENE AYAK MI UYDURUCAKSINIZ ORDA OTURUP DALGA MI GEÇİCEKSİNİZ ? Bİ ADAM GİBİ ARAŞTIRSANIZ BANA HAK VERİCEKSİNİZ, AMA ANCA "NE SÖYLERİMDE BU KONUYU AÇAN MALI KÜÇÜK DÜŞÜRÜRÜM REZİL EDERİM" DİYE DÜŞÜNÜP DURUN SİZ, ANCA BÖYLE BOŞ ŞEYLERE KAFA YORUN.. 2 GÜN SONRADA BURAYA GELİP KONU AÇIN "KIZ KONUSU BEYLER YARDIM EDİN" CART CURT DİYE SAÇMA SAPAN KONULAR AÇIN, KIZLARDAN ÜSTÜN OLDUĞUMUZ HALDE ONLARDAN DÜŞÜKMÜŞ GİBİ DAVRANIYORUZ ? BU DHDE KAÇ TANE "ERKEK KONUSU KIZLAR YARDIM EDIN" DİYE KONU AÇAN Bİ KIZ GÖRDÜNÜZ ? ULAN HERGÜN KIZ KONUSU GÖRMEKTEN BIKTIM USANDIM!
    BEN HAYATIMDA HİÇ BÖYLE OLMADIM HEP FARKLI OLMAYA ÇALIŞTIM, 22 YAŞINDAYIM , 40'I GEÇMİŞTİR ÇIKTIĞIM KIZ SAYISI, AMA 1 TANESINE BİLE BENİMLE ÇIKAR MISIN DEMEDİM, ÇÜNKÜ BEN BİLİYORUM. ERKEK DENEN VARLIK KADINDAN DAHA ÜSTÜN.! KADINLAR DUYGUSAL YARATIKLARDIR, SİZ ONU ETKİLEDİĞİNİZ ZAMAN ZATEN O KENDİ GELİCEKTİR, ÇIKMA TEKLİFİ ETMESE BİLE Bİ ŞEKİLDE SEVGİLİ OLACAKSINIZDIR. BEN SADECE GÖZÜNÜZÜ AÇMAK İSTEDİM BEYLER.. BİZ ERKEKLER KADINLARIN KÖLESİ OLMAMALIYIZ.. BU DURUMDA OLMAMALIYIZ.. hadi buyrun devam edin dalga geçmeye...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kendini Tom Cruise falan sanıyorsun galiba.Türkiye de ne kadar yakışıklı erkek var?Çirkin erkekte makyaj yapıp erkekliğine laf ettirmez bide makyajsız hiç mi güzel kız görmedin?Ortamdan ortama da fark ediyor galiba

kardeş sen beni nerenle dinliyorsun anlamadım ki.? ben tom cruse 'um falan diye birşey söylemedim ? sadece erkeklerin aslında kadınlardan daha güzel olduğunu ve neden onların bizim peşimizden değilde bizim onların peşinden koştuğumuzu sordum. makyajsız güzeller vardır evet, ona lafım yok ama , onlar o güzelliğe oturup bekleyerek kavuşmuyorlar. kaşlarını alıyorlar sakal bıyıklarını alıyorlar kremini sürüyorlar maskesini yapıyorlar ancak o zaman sade bir güzelliğe sahip olmuş oluyorlar. biz erkekler olarak makyaja kaş almaya maskeye ihtiyaç duymadanda yakışıklı olabiliyoruz..

Verdiğin örneklerde ki kuşların erkekleri sence neden daha güzel?1 dişinin peşinden koşan erkeklerin dişiyi kapabilmesi için gösterişli ve güzel kur yapabilmesi gerekir.

• ama kur yapan doğadada hep erkekdir.uçkur sevdası
  • gay mısan gardaş
  • zaman değişti zaten kızlar erkek erkeklerde kız durumunda yani bazı kızlar erkeklere teklif edibiliyor ve oun peşinde koşabiliyor böyle birşey var mümkün
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Verdiğin örneklerde ki kuşların erkekleri sence neden daha güzel?1 dişinin peşinden koşan erkeklerin dişiyi kapabilmesi için gösterişli ve güzel kur yapabilmesi gerekir.

hacı ben o örnekleri hepsi kuş diye vermedim. bütün hayvanlar böyle, balıktada böyle, mesela beta türü bir balık var, dişiyi görünce kabarıyor yüzgeçlerini açıyor kocaman oluyor ama dişisi basit gösterişsiz birşey. aslında insanlardada öyle, dişiler gösterişsiz oluyor, onları gösterişli yapan şey dış etkenler, yani makyajdır, maskedir, destekli südyenlerdir, kalçayı sıkı ve dik tutan iç çamaşırlardır vs.. biz erkekler nasılız ? hiç destekli birşey giydin mi sen ? taktın boxer'i giydin beyaz atleti.. lambur lumbur çıktın dışarı.. olay bu işte, bunu anlatmaya çalışıyorum

• Ciddi anlamda üzüldüm bu dediklerine, tabii cool story değilse.
    Hani şu sevilmeyen feminist insanlar olur ya, sen de aynı şekilde erkekliğini koruyorsun, kadın senden güzel, güçlü duygusal anlamda da kuvvetli olursa ne olacak ki?
  • erkeği de kadın doğuruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

aslanın dişisimi güzel?

Erkek Aslan:

Dişi Aslan:
    Doğru ya, hiç "KADIN" aslan olmadığı için güzel olmuyorlar.

(Not: İronidir. Bu devirde halâ erkeğin karşılığına kadın diyorsanız bir şey bilmiyorsunuz.)

kadınmı demişim iyi oku

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Ciddi anlamda üzüldüm bu dediklerine, tabii cool story değilse.
    Hani şu sevilmeyen feminist insanlar olur ya, sen de aynı şekilde erkekliğini koruyorsun, kadın senden güzel, güçlü duygusal anlamda da kuvvetli olursa ne olacak ki?

öyle olsaydı ozaman peşinden koşulmayı hakkederdi

edit: bu arada ben öyle kadınlara falan düşman değilim, 40 tane çıktığım bayan oldu, çok iyi anlaşırım kızlarla , benim olayım o değil ben seviyorum kızları ama bu düzenden bahsediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbi mi ya ? -- 26 Nisan 2012; 15:33:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayah

erkeği de kadın doğuruyor

erkek olmasa kadın kendi kendine doğurabilir mi peki ?
  • quote:

kadınmı demişim iyi oku
    Tamam kadın demedin de ben onu genel olarak söyledim. Ayrıca ironimi anlamışsındır umarım.
  • O kadar uzun alıntılamak istemiyorum.Bak benim dediğim nerdeyse tüm hayvanlar için geçerlidir.Her neyse ya!O zaman sen bekle,kızlar senin peşinden koşsun
  • hayvanlarda erkeğin daha gösterişli olduğu doğru fakat insanlarda durum değişiyor zaten gösterişli dediğimiz aslanlar,timsahlar dişinin izni olmadan en ufak bir girişimde bulunmuyor birde akla fikre sahip insanlara bak
  • quote:

BEN BU OYUNU BOZARIM ARKADAŞ !!

artık devir değişti beyler yeni bir çağ başlatıyorum. artık bırakalım kızlar teklif etsin kızlar koşsun peşimizden. biz erkekler daha üstünüzz !!! kralız lan biz !!!!111birrr

Önceden peşindenmi koşuyodun ki.Yazık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Ciddi anlamda üzüldüm bu dediklerine, tabii cool story değilse.

öyle olsaydı ozaman peşinden koşulmayı hakkederdi

edit: bu arada ben öyle kadınlara falan düşman değilim, 40 tane çıktığım bayan oldu, çok iyi anlaşırım kızlarla , benim olayım o değil ben seviyorum kızları ama bu düzenden bahsediyorum

En kral sensin. Çak reyis.
    />

•  Erkekler Kadınlardan daha gösterişli

• insanlarda erkeğin işlevi önemli
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.