Metalurjist eskiden yarbaydı kimse takmazdı adam şimdi bölüm yöneticisi oldu diye topa tutuluyor yazık yahu
quote:
Orijinalden alıntı: ViCt0R
Metalurjist eskiden yarbaydı kimse takmazdı adam şimdi bölüm yöneticisi oldu diye topa tutuluyor yazık yahu
Ne yazık ki.
Bende uzatıyorum çok yakışıcağını düşünmüyorum ama bi deniyim dedim hiç yapmadık demeyiz.Yalnız bizim okulda bi eleman var hafif sarı saçlı uzatmış birazda sakal bırakmış aynı vikinglere benzemiş yakışmış lavuğa
quote:
Orijinalden alıntı: yakup13
5 yıldır saçlarım uzun , hatta şuan belime kadar geldi nerdey son 1.5 yıldır falan hiç kısaltırmadım
hiçte öyle bir tepkiyle karşılaşmadım
Aynen ben de tepki ile karşılaşmadım hiç. 1 yıl oldu uzatmaya başlayalı. Belime kadar uzatmayı düşünüyorum Sakal da bıraktım, kadınsı görüntü hiç yok zaten. Kimse de bir şey demedi. Diyenlere de allah akıl fikir versin.
quote:
Orijinalden alıntı: Metalwrath
quote:
5 yıldır saçlarım uzun , hatta şuan belime kadar geldi nerdey son 1.5 yıldır falan hiç kısaltırmadım
Aynen ben de tepki ile karşılaşmadım hiç. 1 yıl oldu uzatmaya başlayalı. Belime kadar uzatmayı düşünüyorum Sakal da bıraktım, kadınsı görüntü hiç yok zaten. Kimse de bir şey demedi. Diyenlere de allah akıl fikir versin.
60-70 yaşındaki nene -dedeler bile , maşallah oğluma ne yakışmaz ki ama kestirsen dahamı güzel olur sanki ... diyerek beğenmediklerini dile getiriyolar , ciddi anlamda dalga geçen veya tersleyen delikalınlı(?) varsa allah kurtarsın diyelim onun adına üzülürüm
quote:
Orijinalden alıntı: Don't Reyiz
quote:
Orijinalden alıntı: Metalurjist
Güzel soru.
güzel soru yazacağına düşüncelerini aktarsaydın daha faydalı olurdu
quote:
Orijinalden alıntı: Metalwrath
quote:
Ama bazılarına cidden yakışmıyo Köse oluyolar yada süt gibi bembeyaz oluyolar işte o zaman iğrenç bi görüntü oluyor Saçın uzunsa erkekliğini bi şekilde belli edeceksin Mesela sakalların olacak veya tişört yerine gömlek falan giyeceksin o şekilde Mesela ben öyle yapıyorum.Orman kaçkını gibi olcak sakallarım yakında
quote:
Uzun saçı severim ben Türk kültüründe vardır zaten uzun saç. Ama gel gelelim boyum kısa o yüzden yakışıcağını düşünmüyorum yoksa uzatırım lise bitince ama
Yakisan uzatsin arkadasim kime ne. Ben de 2 yillik saclarimi 3 numara yaptirdim. Talep 5 iken birden 8'e firladi :)
Ben 20 ay uzatmıştım da acayip dökülüyodu.Bi de kestirince inanılmaz rahatlıyo insan.Yeniden doğmuş gibi hissetmiştim.
gerçekten şöyle birşey var arkadaşlar; bazı kişilere bakıyorum çok karizma oluyor uzatınca, bazı kişilere bakıyorum çok itici, kötü gözküyor..İnsan kendine nasıl yakışıyorsa öyle yapmalı...ben 5 ay uzattım herkes çok kötü dedi gittim kestirdim, kısa daha iyi olduğunu anladım...Ayrıca ben 5 ay uzattığım saçımla uğraşmaktan sıkıldım bu 15-20 ay uzatanlar nasıl ugrasıor :)
quote:
quote:
Ne yazık ki.
Çok güzel bir tespit. Ben bu adamı hatırlıyorum gayet efendi yorumlar atardı kimsede alıntı yapıp smiley koymazdı ama yönetime geçtiği için mi bilinmez herkes de bi alıntı yapma bi gif koyma çabası falan
hocam çok haklısın. Henüz lisedeyim, yazın bile saçımı uzatınca (ki düşünün 3 ay ) akrabalarım bu ne saç len karı gibi olmuşun hehe falan diyorlar. Nasıl bir çevrede yetişiyorum ben ya
quote:
Orijinalden alıntı: BluePage
quote:
quote:
Ne yazık ki.
Çok güzel bir tespit. Ben bu adamı hatırlıyorum gayet efendi yorumlar atardı kimsede alıntı yapıp smiley koymazdı ama yönetime geçtiği için mi bilinmez herkes de bi alıntı yapma bi gif koyma çabası falan
O yüzden oluyor zaten, yazmaya korkuyorum artık.
2 yıldır uzatıyorum
Kısa saç en iyisi 3 numara babyface
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme