Şimdi Ara

Erkeklerde kol saati neden sol kola takılır?. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
8.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: piXeLus

Arkadaşım şimdi saati sağ koluna tak. Saati kolundan çıkarmadan saati ayarlayabiliyor musun? Hayır ayarlayamıyorusun. Bu yüzden sol koluna takıyorsun.

Çok rahat ayarlıyorum.Çünkü solağım :)
  • saat, kız olsun erkek olsun sol kola takılır... sağa takmak abesle iştigaldir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

geçirdiğim sakatlık sonucunda saati sağa takmaya alıştım..solumda düşünemem bile

Geçmiş olsun...

Bende sol'a takarım...Sol'da daha rahat neden'se....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan15 -- 4 Ekim 2007; 5:26:48 >
  • Ben ikisinede takıyorum. Birine analog birine dijital.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Ben ikisinede takıyorum. Birine analog birine dijital.

• sağ el hep kullanımdadır. ben sola taktığımdaa rahatsız oluyorum. Malumunuz ve afedersiniz tuvalette taharet genellikle sol elle alınır. Anlayacağınız her halükarda beni rahatsız ediyor saat. Zaten ne zaman saat alsam kaybolmuştur. Bana bir faydası yok
  • e o zaman küpe niye sola takılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

e o zaman küpe niye sola takılır

Gay sanmasınlar die
  • peki mantığı ne hadi saat anladık sebepleri var ama küpe kim bilir kim çıkardı bunu.gay her zaman sağa mı takarmış.e eğer gay küpeyi sağa takıyosa küpe takanları gaylikten sola takarak mı ayırıyoruz
  • Çünkü kalp solda

(ne alaka?)
  • Arkadaşım saatin hangi kola yakacağın solak yada sağlak olduğuna bağlıdır.Eğer solak isen sol kol daha çok iş yapacağından sağa takılır.Sağlaksanda tam tersi.Yok saati sağ kolundayken ayarlayamazsın falan hikaye.Doğrusu budur bende merak edip saati alırken saatçiye sormuştum...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.