Şimdi Ara

ERKEKLERDE SAÇ RENGİ AÇMA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
13
Favori
93.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyu hortlatıyorum :D kardeş ne yaptın saçlarını açtın mı :D açmadıysan peroksit kullan 9 numara o saçlarını hem çingene gibi de yapmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: heybitch

Merhaba beyler 17 yaşında erkeğim , siyah saçlıyım. Başlıkta belirttiğim gibi saç rengini açma konusunda bilgi sahibi olan, önerisi olan varsa alabilir miyim ?
    Cırtlak bi sarı rengi değilde , normal sarı ve kahverengi arası birşey tutturmak isterim bunuda belirtiyim yardımcı olucak varsa teşekkür ettim şimdiden

Limon suyu sürüp güneşte kal işe yarıyor

• Bayanlarda saç rengi poğaça

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatıcam ama ben denedim saç boyası kutularının içinden çıkan oksidanı denedim şöyle bir renk çıktı ortaya

ERKEKLERDE SAÇ RENGİ AÇMA

Bu rengin üstüne Birde Boya denedim Küllü kumral'dı yanlış hatırlamıyorsam saç boyası oda şöyle bişey yaptı

Boyadıktan 2 hafta sonra yani şuandaki rengi

• quote:

Orijinalden alıntı: StayAndStrong

Konuyu hortlatıcam ama ben denedim saç boyası kutularının içinden çıkan oksidanı denedim şöyle bir renk çıktı ortaya

Bu rengin üstüne Birde Boya denedim Küllü kumral'dı yanlış hatırlamıyorsam saç boyası oda şöyle bişey yaptı

2. resimde saçlarının tamamı turuncu olup son halinde asıl orta kısımları sarı olup uçları siyah oluyor. Birde boyadıktan sonra renk nasıl o kadar değişebiliyor.

Çok riskli ve herkeste olabileceğini sanmıyorum.

• Kediyeyolgösterenadam kullanıcısına yanıt
    hocam ne kadara mal oldu bu ? 3. fotodaki gibi bişey istiyorum şu anki hali bu mu saçınınn
  • aynen yeni çektim fotoğrafı :) 8-9 lira gibi bişeydi boyanın fiyatı :) 2. resimde ışıktan kaynaklı turunculaşma var normalde açık kumral gibi bişeydi boya aktıkça bu renge döndü :) ışığa göre turuncumsu veya 3. fotoğraftaki gibi sarı olabilir değişik bişey yani
  • Limon suyu dokup guneslen 1 sonra denize girmeyi unutma 25 lik bronzlastirici surmeyide unutma

• bulaşmayın komşunun oğlan oksijenli suyla açtı. Neymar a döndü mübarek :D
  • Siyah saclilar hic bulasmasin berbat duruyor, esmer olmasan bile siyah sacliyken sacinizi boya, oksijenle acmaya calisirsaniz cok kotu durur.

Cingenelere benziyor cogu kisi boyle yapinca kiz erkek fark etmiyor.

• quote:

Konuyu hortlatıcam ama ben denedim saç boyası kutularının içinden çıkan oksidanı denedim şöyle bir renk çıktı ortaya

hocam hangi saç boyasını kullandın acaba?

Yalnız renk muhteşem olmuş

•  ERKEKLERDE SAÇ RENGİ AÇMA

Keşke bir buluş olsada saç rengimizi dipten değiştirebilsek yani istediğimiz renkte çıksa :)
  • Başlığı yanlış atmışsın erkekler saç rengi açmıyor roman ya da apaçi misin?

• limon ise yariyor mu ve papatya suyunu nerden bulurum

• Ne alaka kardeşim ? Saç boyamak bayanlara özel mi, ayrıca apaçiyle alakası yok :) limon denemek lazım denemedimde çok açmaz bence parlatır sadece saçı papatya suyunu denedim faydasını görmedim çok hafiften bi açılma oluyor sadece :) aktarlarda bulabilirsinz papatya suyunu ama boşa para verme :)
  • quote:

Ne alaka kardeşim ? Saç boyamak bayanlara özel mi, ayrıca apaçiyle alakası yok :) limon denemek lazım denemedimde çok açmaz bence parlatır sadece saçı papatya suyunu denedim faydasını görmedim çok hafiften bi açılma oluyor sadece :) aktarlarda bulabilirsinz papatya suyunu ama boşa para verme :)

Dostum papatya suyuny nasıl uyguladın ? Bir de saçların siyah mı ? Ben kumralım çok az açıp sarı-kumral arası bir renk istiyorum papatya suyu yeterli olur mu ? Kaç para bir de ?
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: HypeRockTiF

Saçların simsiyah değilse ve beyaz tenliysen bir ihtimal olabilir ama kaşlarınıda boyatacaksın yoksa sırıtır resimdeki eleman saçının bir kısmını boyamış sen tamamını o renk yapacaksan gözünde canlandırabilirsin.

Konu eski ama yinede yazayım dedim.
    Saçlarım açık kumral kaşlarım siyah, kız kuzenim var aynı şekilde kumral siyah kaşlı.
    Eski sevgilim açık sarı saçlıydı kaşları siyahtı.
    Kaş - saç uyumu diye bişey söz konusu değil kardeşim önce bi saçınızın eengini değiştirin sonra bakın beğenmezseniz dokunun kaşınıza.
    Boyama renk açma tecrübem falan yok lütfen soru sormayın.

• Papatya kullanmak isteyenler aktarlardan Alman Papatyası Alması lazım :) ama bende pek bi işe yaramadı saçlarım normalde koyu kumral güneşte açık kumral oluyordu :) sonra deneyimlerim resimdekiler işte öyle oldu :) son halinden memnunum
  • saçma sapan uğraşlar saçın nasılsa öyle kalsın çingene saçı denen o renge dönebilir oksijen falan sürmeyin uzak durun. kına gibi hani ıyyyyy

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.