Şimdi Ara

ERKEKLERDE SAÇ RENGİ AÇMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
13
Favori
93.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba beyler 17 yaşında erkeğim , siyah saçlıyım. Başlıkta belirttiğim gibi saç rengini açma konusunda bilgi sahibi olan, önerisi olan varsa alabilir miyim ?
    Cırtlak bi sarı rengi değilde , normal sarı ve kahverengi arası birşey tutturmak isterim bunuda belirtiyim yardımcı olucak varsa teşekkür ettim şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

direkt h202 damlatıyorsun güneşe çıkıyorsun saçın açılıyor

Alıntıları Göster
    ben de kumral gibiydim 10 sene içinde saçlarım siyaha döndü. rengini açma falan var mı böyle bişey mesela 3 ay yaz tatiline gittiğim zaman güneşten dolayı eski rengine geliyor saç ama kışın tekrar siyaha dönüyor var mıdır böyle bişey
    Yapay Zekanın Yanıtı

Erkeklerde Saç Rengi Açma

Erkek saç rengi açma, son yıllarda giderek daha popüler hale gelen bir trenddir. Sarıdan platine kadar çeşitli tonlarda saç rengi açma elde edebilirsiniz. Ancak, erkek saç rengi açma işlemi kadın saç rengi açma işleminden farklıdır ve dikkatli bir şekilde yapılması gerekir.

Erkek Saç Açma Süreci

Erkek saç rengi açma işlemi, saçınızın mevcut rengine ve istediğiniz sonuca bağlı olarak değişebilir. Genel olarak, işlem şu adımları içerir:

• Saçınız ağartıcı bir solüsyonla işlenir.
    • Ağartıcı solüsyon belirli bir süre saçınızda bekletilir.
    • Saçlar durulanır ve kurutulur.
    • İsteğe bağlı olarak, saçlar tonlama işlemine tabi tutulabilir.

Erkek Saç Açıcı Seçimi

Erkek saç açıcı seçimi çok önemlidir. Güçlü ağartıcılar saçınıza zarar verebilirken, daha zayıf ağartıcılar istediğiniz sonucu elde etmeyebilir. Saçınıza uygun bir erkek saç açıcı seçmek için bir profesyonele danışmak en iyisidir.

Saç Bakımı

Saç rengi açma işlemi saçınıza zarar verebileceğinden, saçınıza özen göstermeniz önemlidir. Açılmış saçları korumak için derinlemesine bakım maskeleri kullanabilir ve saçınıza ısıdan koruma uygulayabilirsiniz.

Önemli Hususlar

• Saç rengi açma işlemini evde yapmayı denemeyin. Bir profesyonele yaptırmak en iyisidir.
    • Saçınızın açılma süresini dikkatlice izleyin. Saçınızı fazla açarsanız zarar görebilir.
    • Saç rengi açma işlemi genellikle birden fazla seans gerektirir.
    • Açılmış saçlar güneşe karşı daha hassastır, bu nedenle dışarı çıkarken saçınıza güneş koruyucu uygulamalısınız.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • nick konu uyumunda son nokta

oksijen sür
  • www.kadinlarkulubu.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

nick konu uyumunda son nokta

oksijen sür

direk peroksit sür
  • quote:

oksijen sür

Daha önce yapmadım böyle birşeyi ama oksijenin bi zararı yok di mi ?
  • quote:

oksijen sür

olm bunu yazmaya gelmiştim ya
  • Çok basit. Oksijenli su sür. Ama fazla abartma istediğinden daha fazla sararabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Çok basit. Oksijenli su sür. Ama fazla abartma istediğinden daha fazla sararabilir.

Teşekkür ederim şu oksijen işini araştırıp denemeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: heybitch

quote:

oksijen sür

Daha önce yapmadım böyle birşeyi ama oksijenin bi zararı yok di mi ?

Alıntıları Göster

• Saçların simsiyah değilse ve beyaz tenliysen bir ihtimal olabilir ama kaşlarınıda boyatacaksın yoksa sırıtır resimdeki eleman saçının bir kısmını boyamış sen tamamını o renk yapacaksan gözünde canlandırabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 8 Nisan 2013; 14:09:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

Alıntıları Göster
    ben de kumral gibiydim 10 sene içinde saçlarım siyaha döndü. rengini açma falan var mı böyle bişey mesela 3 ay yaz tatiline gittiğim zaman güneşten dolayı eski rengine geliyor saç ama kışın tekrar siyaha dönüyor var mıdır böyle bişey

• Oksijenli su açar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HypeRockTiF

Saçların simsiyah değilse ve beyaz tenliysen bir ihtimal olabilir ama kaşlarınıda boyatacaksın yoksa sırıtır resimdeki eleman saçının bir kısmını boyamış sen tamamını o renk yapacaksan gözünde canlandırabilirsin.

Görüyorum böyle saçın bi kısmını boyatıp dolaşan insanları Fikir için teşekkürler zaten kaşların sırıtmaması için kahverengi tarzı birşey düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: AllIzzWell

Kalıcı birşey istemiyorum zaten , beğenirsem o ayrı tabi denemekten zarar olmaz. Olduki çok kötü durdu kestiririm saçları

• quote:

Orijinalden alıntı: heybitch

quote:

Orijinalden alıntı: AllIzzWell

Kalıcı birşey istemiyorum zaten , beğenirsem o ayrı tabi denemekten zarar olmaz. Olduki çok kötü durdu kestiririm saçları

Alıntıları Göster
    kız arkadaşım oksienli su ve papatya suyu kullanıyordu..

• Erkek adam öyle şey yapmaz forumda bidaha görmiyim böyle konu açtığını +++

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan1994

Kezo

• quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Erkek adam öyle şey yapmaz forumda bidaha görmiyim böyle konu açtığını +++

Ne alakası var ? Bitiyorum şöyle yorumlara yok erkek şöyle yapmaz böyle yapmaz. Kendine bakmanın ne kötü yanı var anlamış değilim. Maymun gibi mi yaşıyalım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thor bin Odin

quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan1994

Kezo

Alıntıları Göster
    heybitch oksijenli su falan sürme git boyat yoksa böyle olursun

• Yazın denize gittiğinde sudan çıktıgında direk güneşe at kendini güneşlen. Bunu 1 hafta yap kumral olur saçın. Tuzlu su yani en doğal ve dolaylı yol.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.