Şimdi Ara

Erkekte 180 cm altı boy kısa boy mu? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
3
Favori
27.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüzde yüz katılıyorum. Boy herşey değil ' dizi filmlerdeki gibi uzun olunca kızlar sizin için sıraya girmiyor. Hatta çok yakışıklı ve uzun boylu olsan bile bir ilişkiyi yönetebileceksin diye birşey yok. Burada ki o kücümsemeleri yapanlar 7 24 PC başından ayrılmayan asosyaller. Ayrıca tiktokta falan 1.80 altı kısa ben bakmam diyen kızlar sadece sözde kalıyor. 1.71 boyundayım kaslı bir vücuda sahibim. Benden uzun kızın dahi kestiğini gördüm. Ve kızıl saçlı falandı bu kız. İnanmayanlar olacaktır bu yorumun altına gelip yorum yapanlar​ da olabilir. Ama sanaldayiz yalan söylemek bana birşey kazandirmaz yani bir çıkarım olamaz. İsteyen inanır istemeyen inanmaz çokta tınlamam. Boya kadar daha önemli bir çok şey var ' kültür sosyal statü vs bunlar daha önemli emin olun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • themann41 T kullanıcısına yanıt

bazı kafası çalışmayan avareller yine yazmış zaten baksana birisi demiş 1.75 altı olan kendine erkek demeye utanmıyo mu birisi demiş 1.90 altı olsam kendimi atardım bi yerden yazmış. yani yazık diyorum ya valla yazık. kız milleti bunları g.tlerini öyle kaldırmış ki boyumla dağları deviririm modundalar. bu tipler sanaldan böyle sallamakla kalmıyolar dışarda kendinden kısa olan her kişiye erkeklik taslıyolar fakat kendi boyundakiler olsun ya da uzun olsun abi abi kesilirler. küçümsedikleri bir kısa erkeğe durduk yere bi saldırsınlar bakalım noluyo. bacaklarına baseball sopası yediler mi o küçümsedikleri kısa erkeklerden de kısa olurlar daha da kötüsü yürüyemezler. ne boymuş arkadaş boyu uzun olan herkül kesiliyo. insan olsalardı adam olsalardı zaten bu durumda olmazlardı. ondan sonra kısa erkeklere kompleksli diyolar

• 180 altı olup kendine erkeğim diyenler:

Erkekte 180 cm altı boy kısa boy mu?

not: boyum 1.73

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equallyworthless -- 20 Temmuz 2020; 14:17:47 >
  • themann41 T kullanıcısına yanıt

İnanmayacak bir şey yok. Sonuçta kendinden uzun kızla beraber olan, evlenen bir sürü erkek var. İki kişi birbirini sevince bence sorun olmaz kadının erkekten uzun olması.

• equallyworthless kullanıcısına yanıt

Aynı boydayız. Yaş kaç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stoneage351 -- 21 Temmuz 2020; 19:0:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-97901DBF5

bazı kafası çalışmayan avareller yine yazmış zaten baksana birisi demiş 1.75 altı olan kendine erkek demeye utanmıyo mu birisi demiş 1.90 altı olsam kendimi atardım bi yerden yazmış. yani yazık diyorum ya valla yazık. kız milleti bunları g.tlerini öyle kaldırmış ki boyumla dağları deviririm modundalar. bu tipler sanaldan böyle sallamakla kalmıyolar dışarda kendinden kısa olan her kişiye erkeklik taslıyolar fakat kendi boyundakiler olsun ya da uzun olsun abi abi kesilirler. küçümsedikleri bir kısa erkeğe durduk yere bi saldırsınlar bakalım noluyo. bacaklarına baseball sopası yediler mi o küçümsedikleri kısa erkeklerden de kısa olurlar daha da kötüsü yürüyemezler. ne boymuş arkadaş boyu uzun olan herkül kesiliyo. insan olsalardı adam olsalardı zaten bu durumda olmazlardı. ondan sonra kısa erkeklere kompleksli diyolar

Durumu güzel özetlemişsiniz. Benim önceden bu kadar boy takıntım yoktu. İnternet sitelerindeki yorumları okuyunca boy takıntım bin kat daha arttı. ''Erkekte; 180 cm altı kısa, erkekte 180 cm de kısa, erkek dediğin en az 185 cm olmalı, 182 cm'yim kısa hissediyorum, 170 cm erkek mi olur, uzun boy 190 cm'den yukarısıdır'' gibi saçma sapan yorumlar. 190 cm orta boy sanki de, 190 cm'den yukarısı uzun. Bu yorumları hangi kafayla yapıyorlar anlamıyorum. Millet kendi boyunu kendi ayarlıyor sanki. Sorsan herkes 185-190 cm olmak ister ama boy pazarda satılmıyor işte.

• 1.90'ım kendimi kısa hissediyorum. Sanırım basketbol oynadığım için. Keza bir türlü smaç basamıyorum. Keşke 1.95-2.00 arası olsaydım diyorum arada kendi kendime.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte asıl boy kompleksi odur. başkasının boyuyla alay edip erkeklik taslayan tiplerdedir boy kompleksi

• Eminim atardın

• Bak arkadaşım sen bunu baya takıntı haline getirmişsin ben tam 1.80 metre boyundayım güne 1.81 ile başlıyorum gün içinde 1.80 akşam yatağa girerken 1.79 boyunda oluyorum. İnternette yazılanların hepsi abartısız 5-6 cm yukarıdan atıyorlar 1.83 olduğunu iddia eden adam yanımda kısa duruyor insanlara tam 1.80 boyundayım dediğimde yok be sen daha uzunsundur diyorlar. Boyu tam 1.91 metre olan arkadaşım sen kısa değilsin diyor. Eğer boyun tam 1.73 cm geliyor ise hiç de kafaya takılacak bir boy değil. Fit bir vücut ve güzel bir giyim tarzı ile tom hardy(1.75) bu adam gibi kendine birz tarz yap giydiğine dikkat et duşunu al temiz ol 2 metrelik dallamayı kendine özendirirsin hiç de milletin yanında ezilme 2 metre olsa ne olur 1 mermi 1 lira 25 kr.

Bence tom hardy 2 metrelik adamın yanında hiç de ezik durmuyor gayette kendine has bir karizması var kız olsam uzun böcek yerine tom hardy e verirdim.

• 175- kısa

175-185 orta

• 2 cm farketmez 1.75 olmasada 1.73 bu kadar tribe girilecek bir boy değil arkadaşımın güzel bir alışverişe ihtiyacı olduğunu ve kendine uygun bir tarz bulmalı diye düşünüyorum o zaman boyunu bu kadar sorun etmezdi sporla uğrasıp kilosunu ve fiziğini orantılı tutup temiz olup güzel giyindiği zaman bak bakalım erkek dediğin şöyle olacak böyle olacak diyen kızlar ay ben aşık oldum diye arkadaşa yanlamaz ise şerefsizim kızlar böyle varlıklar onların söylediklerine göre yaşarsan kaybedersin kendine göre yaşarsan arkana kuyruk olurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonpostacı

Bak arkadaşım sen bunu baya takıntı haline getirmişsin ben tam 1.80 metre boyundayım güne 1.81 ile başlıyorum gün içinde 1.80 akşam yatağa girerken 1.79 boyunda oluyorum. İnternette yazılanların hepsi abartısız 5-6 cm yukarıdan atıyorlar 1.83 olduğunu iddia eden adam yanımda kısa duruyor insanlara tam 1.80 boyundayım dediğimde yok be sen daha uzunsundur diyorlar. Boyu tam 1.91 metre olan arkadaşım sen kısa değilsin diyor. Eğer boyun tam 1.73 cm geliyor ise hiç de kafaya takılacak bir boy değil. Fit bir vücut ve güzel bir giyim tarzı ile tom hardy(1.75) bu adam gibi kendine birz tarz yap giydiğine dikkat et duşunu al temiz ol 2 metrelik dallamayı kendine özendirirsin hiç de milletin yanında ezilme 2 metre olsa ne olur 1 mermi 1 lira 25 kr.

Bence tom hardy 2 metrelik adamın yanında hiç de ezik durmuyor gayette kendine has bir karizması var kız olsam uzun böcek yerine tom hardy e verirdim.

o eleman 2.15 , googledan bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 20 Temmuz 2021; 11:53:1 >

• tom hardy gibi tipin fiziğin varsa 1.75 de havalı gözükür

Ortalama insanları düşünürsek 1.75 in altı artık kısa

1.75-1.80 orta

1.80+ uzun

1.90+ aşırı uzun

• Hocam bence 1.75-1.85 orta 1.85-1.90 atanamamış uzun 1.90-2.00 uzun 2.00+özürlü ya da dinozor... 1.75 adamla 1.85 adamın arasında ahım şahım fark olmuyor. Yine tom hardy den örnek vereyim yanindaki adam jack mcgann mma dövüşcüsü 1.85 boyunda adamın yanında dev gibi durmuyor.

Türkiye için bence 1.73 ortalama tipin iyiyse ve karizman varsa 1.60 boyunda ki bir kızın seni bırakıp 1.83 erkeğe gideceğini düşünmüyorum buraya yazan uzun boylularda bir avarellik var gibi geliyor çünkü gerçek hayat daha farklı.

• Kaç cm olduğuna göre hocam 180 altı 150 olabilir 179 da olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: sonpostacı

Hocam bence 1.75-1.85 orta 1.85-1.90 atanamamış uzun 1.90-2.00 uzun 2.00+özürlü ya da dinozor... 1.75 adamla 1.85 adamın arasında ahım şahım fark olmuyor. Yine tom hardy den örnek vereyim yanindaki adam jack mcgann mma dövüşcüsü 1.85 boyunda adamın yanında dev gibi durmuyor.

Türkiye için bence 1.73 ortalama tipin iyiyse ve karizman varsa 1.60 boyunda ki bir kızın seni bırakıp 1.83 erkeğe gideceğini düşünmüyorum buraya yazan uzun boylularda bir avarellik var gibi geliyor çünkü gerçek hayat daha farklı.

bu soldaki zargana mı mma dövüşçüsüymüş

• Öyle deme hocam bazı zarganalar iyi iş çıkartıyor mesela mohammed jaraya.

• Ben 178 im ve evet 180 altı kısadır. Ortamlarda bu civar bi boyun varsa dikkat et görürsün

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.