Şimdi Ara

Erkekte 180 cm altı boy kısa boy mu? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
288
Cevap
3
Favori
27.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benim boy konularında yorum yazmamın sebebi sadece boyunu uzatıp tek özgüven kaynağı boy olan avarellerin kısa erkeklere sallaması ve zorbalık yapması. sürekli seni boy konularında görüyorum diyeceğine neden forumda her gün 3-4 tane boy konusu açılıyor diye hiç sorguladın mı acaba? benim boy kompleksimin olması için uzunlara sallayıp ego tatmini yapmam lazımdı hiç gördün mü öyle bir şey yaptığımı? hatta sen önceden bana boyum şu kadar diyip kavga teklifinde bulunmuştun hatırladın mı? asıl bu boy kompleksidir. bir özellik üzerinden bir şeyi kanıtlamaya çalışmaktır kompleks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97901DBF5 -- 29 Haziran 2020; 10:11:14 >
  • Iyi gunler diliyorum hocam.

Selam ve dua ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzunlar genelde tipsiz oluyor.Boylarıyla kapatmaya çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeforeIforget -- 29 Haziran 2020; 10:25:58 >
  • 098321 kullanıcısına yanıt

sanada birader

• Ah ah 1.80 bile kısa. Bizim zamanımızda daninolar büyümixler huptirikler yoktu yiyemedik uzayamadik cücük kaldık cücük. Yeni nesil gümbür gümbür geliyor maşallah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2019daDHyekatilmak

Ah ah 1.80 bile kısa. Bizim zamanımızda daninolar büyümixler huptirikler yoktu yiyemedik uzayamadik cücük kaldık cücük. Yeni nesil gümbür gümbür geliyor maşallah

kudur

• O.k

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    ne alakası var senin dediğin 2 metre üstü gastalığıolan adamlar için geçerli hem kısa boylu adam yakışıklı olsa nolucakki forumlarda falan bak kısa boylu yakışıklı erkek uzun boylu ortalama tip bi erkekten geride

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest8080

ne alakası var senin dediğin 2 metre üstü gastalığıolan adamlar için geçerli hem kısa boylu adam yakışıklı olsa nolucakki forumlarda falan bak kısa boylu yakışıklı erkek uzun boylu ortalama tip bi erkekten geride

Uzun boylu tipsiz birinin serzenişleri bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest8080

Uzun boyluluk yaygın yakışıklılık aşırı nadirdir.Boyun bu kadar konuşulma sebebi bu.

• ben demiyorum balık adam kızlar öyle düşünüo yakışıklı cep erkeği yerine güçlü ve heybetli görünen birini arıyosalar demekki

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    uzun boylulukda yakışıklılık kadar olmasada yine nadirdir sokakta 1.85 üstü erkek izmirde değilsen yakışıklı bi erkek görme ihtimalinle hemen hemen aynı ihtimaldir

• 170 cm Hollanda'nın kadın boy ortalaması. Orada kadın için orta ama Türkiye'de 170 cm üstü kadın için uzun sayılır. Kadında 162-175 cm arası orta boy demişsin. Geniş bir aralık değil mi? 175 cm kadın için orta ise erkek için çok kısa demek. Saçma bir kişisel görüş.

• Evet kısa boy. Ben de 1.80 altıyım ve boyumu seviyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Farkında olmadan aynı konuya 3 ay arayla yazmışım, dün akşamki mesajımda dediğim gibi kısa olmak kötü bir şey değil. Benim boyum da 195, dolmuşa binemiyorum, kapılara çarpıyorum, boyun getirdiği ağırlıktan dolayı basit bir sandalye alırken bile en sağlamını almam gerekiyor, küçük arabalara binmek sıkıntı oluyor hatta çoğu arabanın arka tavan yüksekliği yetersiz kalıyor vs. birtakım problemler var.

Kısa olmak bana kötü bir şey gibi geliyor. Üç neden sayabilirim: 1- Kısa boylularla dalga geçiyorlar, uzun boylularla değil, 2- Kısa erkekler değil uzun erkekler tercih ediliyor kadınlar tarafından, 3- Uzun boylulara toplumda daha çok saygı duyuluyor. Kendimce saydığım üç sebep bunlar. Sorsan benden daha kısa adamlar 185 cm boyunda olmak ister, herkes uzun olmak ister ama kısa boylu olmayı kimse istemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagir

En ideal 1.85

180 cm de sırıtmaz yine bence.

• Kafamdaki sinek K kullanıcısına yanıt

Ben kısayım, bana boyundan ver birkaç cm.

• Lemansky kullanıcısına yanıt

Benim boy da 173 cm. Sekiz aylık, 2 kg 180 gr ve 25-30 cm doğmuşum. Merak ediyorum ben de eğer normal doğsaydım biraz daha uzun olur muydum diye. En azından tamı tamına 175 cm olsaydım keşke.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Alim

178 boy
    21 cm malzemem var

O malzeme o boya fazla kaçmış gibi  

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Foley

Allah sana başka dert vermemiş. Dua et de vermesin. Seni 1.85 yapıp, kanser hastası yapacaktı. O zaman mutlu olacaktın.

Aman Allah korusun, sağlık her şeyden önemli.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.