< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 28 Haziran 2020; 17:16:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Erkekte 180 cm altı boy kısa boy mu? (10. sayfa)
-
-
178 boy
21 cm malzemem var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
175-179 ortalama boy alti kisa ustu uzun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kimse vermez 1.80 altına, 1.80 geçeme kadar bana öyle oldu, ne zaman geçtim önüne gelen teklif etmeye başladı.
Verir yeğenim verir. İstemesini bileceksin.
Ben 187-88 falanım.175 180 arası orta boy.180 190 uzun boy.190dan sonra avarel gereksiz uzun 190'dan uzun erkeklerin işi daha zor bence.Türkiye'de 185 bence en iyisi
-
altına imzamı atarım çok doğru bencede en ideali 1.85 tir 1.90 kadar sorun yaratmaz ama 1.90 sonrası abartıdır ve estetik bozulur güzel durmaz 1.90 sonrası 1.80 altı gibi dezavantajlıdır bence bizim ülkede
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Thrashard
kadınlarda 1.70 altı kısadır beyler. Erkeklerde 1.75Dalga mı geçiyorsun? Kadınlarda 170 cm üstü uzun görünüyor ve öyle kabul ediliyor.
-
Teşekkürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_VBABAM 183 ANNEM 155 BOYUNDA. KIZ KARDESIMDE 161.
dayım 186 didi bana cocukken cok uzun gelirdi.
dediğin gibi
dedem 174 boyunda babanemde 160 fılandı.
amcam 172 yengemde 165 cocukları bırı 185 dıger kuzenımde 2.05
Alıntıları GösterBenim boy 173 cm, evlenip de çocuğum kısa olursa diye evlenmek istemiyorum. Ben her zaman 180 cm olmak istedim, en azından ileride çocuğum falan olursa o 180 cm olsun isterim. İşte o zaman kendim 180 cm olmuş gibi sevinirim. Tabii bu da pek mümkün görünmüyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: pilotaFerrariO arkadaş zürafalar ile yaşıyor sanırım.
Bence de öyle. 😂😂😂😂
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt. FoleyTürkiye'deki kadınların boy ortalaması 161 cm. Kadınlarda 161 cm'nin altı kısadır. 162 cm - 175 cm orta boy, 175 cm'nin üstü de uzun boydur.
Türkiye'de ortalama erkek boyu ise 173 cm'dir. 173 cm'nin altı kısa, yaklaşık 173 - 185 cm orta boy ve 185 cm'den yukarısı da uzun boydur.
175 cm kadın için orta boy olsaydı mankenlik yapamazlardı. Kadında 170 cm üstü uzundur. Çoğunluğun görüşü bu.
-
Her manken uzun olacak diye bir kural yok. Hatta son zamanlarda şişman manken, vitiligo hastası manken vs. gibi akımlar başladı. Bence iyi takip et.
-
Allah sana başka dert vermemiş. Dua et de vermesin. Seni 1.85 yapıp, kanser hastası yapacaktı. O zaman mutlu olacaktın.
-
olm nedir lan sizin kısa erkeklerle olan derdiniz? yorumlarda kısa erkeklere sallamadıkları kalmış bide. kısalara kompleksli dersiniz siz uzunlar daha bi komplekslisiniz. yemin ediyorum ırkçılığa doğru gidiyo bu olay yakında pozitif ayrımcılığa kalırsak herhalde ne tür bi kıyamet kopar Allah bilir
-
Hocam sizin boy kompleksiniz var bence. Sadece boy konularında görüyorum sizi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X