maalesef erkekte 1.77-1.78 alti kisa gorunuyor. bana gore ideali 1.82-1.88 arasi. not: kisayim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyMonday -- 28 Haziran 2020; 10:38:28 > |
Erkekte 180 cm altı boy kısa boy mu? (9. sayfa)
-
-
nie öyle dedin reis mükemmel bi boyun var
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Türkiye ortalaması 172 diye hatırlıyorum çoğunluk zaten 170-175 arası bunun altında kalanlar kısa sayılabilir üstündekilerde uzun, boya çok takılmayın karakter kişilik daha önemli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone Simons -- 28 Haziran 2020; 10:36:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: serdarski145 cm boyum var, 2 kere evlenip boşanmış biriyim, bekarım, mutluyum.
BABAM 183 ANNEM 155 BOYUNDA. KIZ KARDESIMDE 161.
dayım 186 didi bana cocukken cok uzun gelirdi.
dediğin gibi
dedem 174 boyunda babanemde 160 fılandı.
amcam 172 yengemde 165 cocukları bırı 185 dıger kuzenımde 2.05
-
oldukça kısa
kadınlarda 1.70 altı kısadır beyler. Erkeklerde 1.75
Türkiye'deki kadınların boy ortalaması 161 cm. Kadınlarda 161 cm'nin altı kısadır. 162 cm - 175 cm orta boy, 175 cm'nin üstü de uzun boydur.
Türkiye'de ortalama erkek boyu ise 173 cm'dir. 173 cm'nin altı kısa, yaklaşık 173 - 185 cm orta boy ve 185 cm'den yukarısı da uzun boydur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 28 Haziran 2020; 11:35:41 >
hocam bana kısa geliyor eski kız arkadaşım 163tu çok küçük kalıyordu yanımda. Başka biri 1.66ydi o da aynı şekil
O arkadaş zürafalar ile yaşıyor sanırım.
181 cm e göre kısa 179 a göre uzun boydır. Kuyaslandığışeu önemli
Ulan ne bos muhabbetler ya yok 180 izmir icin kisaymis bilmem ne.
Beyler hersey boy degil gecin artik su salak kafayi.
quote:
Orijinalden alıntı: EZİKMAN
Yaşadığın şehre göre değişir örneğin yozgatta uzun sayılırken izmirde orta boy sayılırsınİzmir flemenk bölgesi de haberimiz mi yok Ayrıca çok büyük bir şehir. Sadece balkan göçmenleri yaşasa bu doğru olabilirdi.
-
165-67 civarı olsam gerek emin değilim hangisi idi ama gönül isterdi uzun olayım hem genetik hem erken doğum sonucu böyle oldu elimde olmayan bir şeyde pek üzülmem gibi arada takıntı ediyorum ben niye kısa kaldım tüm kuzen kardesim 1.75 vs iken de neyse sağlık olsun.
Türkiye ortalamasının bir önemi yok. Önemli olan yaş grubunuzun ortalaması.
-
evet kısa oluyor ama bunun bir önemi yok herkes 1.90 olmak zorunda değil
-
quote:
Orijinalden alıntı: Slim Charlesİzmir flemenk bölgesi de haberimiz mi yok Ayrıca çok büyük bir şehir. Sadece balkan göçmenleri yaşasa bu doğru olabilirdi.
Alıntıları GösterRahat 15 şehir gezmişimdir, en uzun boy ortalaması izmir diyebilirim
reis izmirde min dikkat çeken boy kaç
Diğer 66 şehiri gezdin de mi ezbere konuşuyorsun? Mübarek, sanki yürüyen istatistik gibi havalara girmiş.
Gezdim dediği şehirler de; bir yere giderken, dinlenme tesislerine uğradığı diğer şehirleri de saymış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 28 Haziran 2020; 16:9:40 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X