180 cm altı belki kısa sayılabilir ama 190 cm'e kadar orta boy demek çok saçma. 190 cm boyundaki Amerika'lı oyuncular bile filmlerde uzun boylu görünüyor. Kaldı ki Amerika Türkiye'den daha uzun bir ülke. 2 metre de çok uzun değil deyin bari. Bir gerçek varsa bir boya kısa-uzun demek herkesin kendi kişisel yorumu. Ben kısayım kesinlikle orasını kabul ediyorum. |
Erkekte 180 cm altı boy kısa boy mu? (7. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt. FoleyHangi ülkede ideal? Rusya'da ise doğru. Ülkenin gerçekliğinden çok uzaksın :D
Sığırın biri de 1.80 - 1.90 arasına orta boy demiş. Bunları hangi kafayla doğurup sokağa salıyorsalar
O mantıkla 1.50 - 1.70 arası ekstra kısa boy mu oluyor? Kısa, orta ve uzun boy o ülkenin, toplumun ortalamasına ve genetiğine göre değişir.
Türklerde kısa boy 1.50 - 1.65, orta boy 1.66 - 1.80 ve uzun boy 1.81 - 2.00'dır.
Doğruları yazmışsın.
-
Kimse kendini kandırmasın, 180 altı kısa. Kısa olmak kötü bir şey mi? Bence değil. Hele 175 altı erkek ciddi anlamda kısa. 180 üstü uzun diyen bile olmuş, bence uzun demek için +190 olması gerekli.
-
süperzekanın biri boyu bile dine bağlamışş kafanı takma 1.75 vb idealdir bu ülkede
-
Ortalamanın altindaysaniz kısa +10cm kadar normal sonrası uzun iste
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kudur :Dquote:
Orijinalden alıntı: Cpt. Foley
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evde sana perde astırıyorlar mı?
Veya avize ve dolap kapaklarına kafa atıyor musun?
Erkek olarak benim boyum 1,45 her yere girip çıkıyorum. Tek sıkıntım dolapların üst raflarına ulaşmak.
-
o boya sahip olan birine evde perde astırırlar..
-
188-195 arası boyu olanlara evde perde astırırlar.
Babamın babası olan dedemin boyu 190 civarıydı. Evdeki bütün lavaboları kendine boyuna göre yani normalden biraz daha yükseğe ayarlatırdı. Baba annemin ve benim boyum 145-150 civarı, ikimizde dedemin boyuna göre ayarlanmış lavabolarda sıkıntı yaşardık.
-
Babamın babası olan dedemin boyu 190 cm civarıydı ve evdeki bütün lavaboları kendine göre yani normalden daha yükseğe ayarlatırdı. baba annemin ve benim boylarımız 145-150 cm civarında olduğu için dedeme göre ayarlanan lavabolarda bazen sıkıntı yaşardık.
Birde 180 üstü boyu olan kişilere evde perde astırırlar.
-
Nasıl ya doğru mu bu ? Hiç öyle durmuyor fotoğraflarda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çaycı Hüseyin kadar olmasamda benim boyum 145 cm, bu sayede her yere girip çıkıyorum, kalabalıklarda kolay kayboluyorum. Kalabalık bir yerde uzun boylu birini kolay farkedersin.
Birde 180 ve üstü boyu olanlara evde perde astırırlar. Avize ve dolap kapaklarına sürekli kafa atarlar, kafa atmasalar bile kafa atma olasılıkları yüksek.
-
Babamın babası olan dedmin boyu o civvardaydı. Evdeki bütün lavaboları kendine göre yani normalden yükseğe ayarlatırdı. Baba annemin ve benim boylarımız 145-150 cm civarında. Dedeme göre ayarlanmış lavabolarda bazen sıkıntı yaşardık.
Birde uzun boylu olanlara evde perde astırırlar.
Kısa boylu olduğum için kalabalıklarda kolay kayboluyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X