niye 1.83 biri uzun değil mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Erkekte 180 cm altı boy kısa boy mu? (6. sayfa)
-
-
erkekliği malafat boyu ve kalınlığı belirler 171 im ama 17cm benden daha erkek oldunu idda edeni üzerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
175 in altı erkekte kısa kadın hep uzun erkek ister
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
değil
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
O zaman boy tribine girmenin alemi yok. Ülkedeki kızların boy ortalaması belli. Sanki 10 kızdan 9'u 180cm gibi triplere girme. Benden uzun birçok kadınla çıktım. Hiçbirinde de tribe girmedim. Kadın farklı şeylere bakıyor :)
Hangi ülkede ideal? Rusya'da ise doğru. Ülkenin gerçekliğinden çok uzaksın :D
Sığırın biri de 1.80 - 1.90 arasına orta boy demiş. Bunları hangi kafayla doğurup sokağa salıyorsalar
O mantıkla 1.50 - 1.70 arası ekstra kısa boy mu oluyor? Kısa, orta ve uzun boy o ülkenin, toplumun ortalamasına ve genetiğine göre değişir.
Türklerde kısa boy 1.50 - 1.65, orta boy 1.66 - 1.80 ve uzun boy 1.81 - 2.00'dır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 27 Haziran 2020; 22:52:35 >
Aslında ideal erkek boyu 185 cm diyorlar genelde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt. FoleyO zaman boy tribine girmenin alemi yok. Ülkedeki kızların boy ortalaması belli. Sanki 10 kızdan 9'u 180cm gibi triplere girme. Benden uzun birçok kadınla çıktım. Hiçbirinde de tribe girmedim. Kadın farklı şeylere bakıyor :)
Peki kendinizden uzun bir kadınla evlenir misiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt. FoleyO zaman boy tribine girmenin alemi yok. Ülkedeki kızların boy ortalaması belli. Sanki 10 kızdan 9'u 180cm gibi triplere girme. Benden uzun birçok kadınla çıktım. Hiçbirinde de tribe girmedim. Kadın farklı şeylere bakıyor :)
Kızlar değil de erkeklerin çoğu 180 cm civarı gibi geliyor bana.
-
Neden evlenmeyeyim? Kadın beni kanser ettikten, çileden çıkardıktan ve beni anlayamadıktan sonra boyu boyuma denk olsa ya da benden kısa olsa ne fark eder ki? Takılması gereken şeylere takılmayıp, takılmaması gereken şeylere takılıyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1593E8EC2
Bu mesaja karşı cikan cok olur ama gerçekler...
%100 doğru yorum
Alıntıları GösterBilimsel verilere dayanan araştırmaların için tebrik ediyorum. Bu veriler dünya geneli için mi yoksa Türkiye geneli için mi? 173 cm kısa mı oluyor yoksa çok mu kısa oluyor?
-
quote:
Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_VYeni nesil uzun. 40-50-60-70-80'li nesle bakın siz ?
Alıntıları GösterBence de yeni nesil at gibi ama nesiller sonsuza kadar uzayamaz. Her şeyde olduğu gibi nesiller arası boy artışında da sınır olmalı. Artan şey azalabilir de. Bazı uzmanlara göre Hollanda genetik sınıra dayanmış, bundan sonra ortalama düşecekmiş.
-
Adamsın
-
Dostum eğer kafani kullanmadan yorum yapacaksan yapma boş yapacaksan alintilamaquote:
Orijinalden alıntı: stoneage351Bilimsel verilere dayanan araştırmaların için tebrik ediyorum. Bu veriler dünya geneli için mi yoksa Türkiye geneli için mi? 173 cm kısa mı oluyor yoksa çok mu kısa oluyor?
Alıntıları Göster
Oncelikle bilimde kesin doğru yoktur zaman içinde doğrular değişebilir
Boy konusunda nasıl bir bilimsel yorum bekliyorsun sosyal, yoruma dayalı bir konuda? Bilimsel veri için mi açtın konuyu?
Adamın yazdığı şey gayet doğru toplum normlarına göre. Türkiye ortalamasi 173 diye 174 boyu uzun mu sayalım mesela? (boyun ne önemi var o ayri konu da boyum uzun mu veya uzun boy nedir diye sorarsan cevap belli) Keşke sizin kadar pembe bakabilsem kendimi bu kadar kandirabilsem hiçbir derdim olmazdı bu hayatta.
Eğer gerçekçi, samimi yorum istiyorsan o arkadaşın yorumu gerçekçi. Kendini kandirmak istiyorsan birbirinizi avutmaya devam edin.
Boş yapmak için alintilama bir daha mümkünse. Kural dışıysa şikayet et gormek istemiyorsan blokla seçeneğini kullan ama boş yapma olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1593E8EC2 -- 27 Haziran 2020; 23:6:9 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Para yoksa birşeyin önemi yok para varmı önce onu de ?
O zaman senin mantığınla, belgesellerde gördüğümüz gergedanlar senden daha erkek oluyor. Doğru mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 27 Haziran 2020; 23:6:10 >
😂😂😂😂😂
-
Haklısınız, umarım bir gün bu takıntılarımdan kurtulurum.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X