Şimdi Ara

Erkekte 180 cm altı boy kısa boy mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
288
Cevap
3
Favori
28.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kd7

Hocam eskiden olsa kısa demezdim ama şimdiki liselilere bakıyorum 180 altı erkek çocuğu pek fazla yok her birinin maşallahı var. Yeni nesil baya boylu yani ben de 178 boyla kendimi kısa hissediyorum. 180 boy genç neslin ortalaması.
    Sanırım öyle. Amcam da 178 cm ama çocuklar 185 cm biri, öteki 16 yaşında 190 cm var galiba. Ben de 173 cm'im. 180 cm altı kısa mı diye sormamın sebebi ben kısayım orası kesin ama kısa mıyım yoksa çok mu kısayım onu merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stoneage351 -- 30 Haziran 2020; 17:15:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stoneage351

Fazla mı geliyor? Sorum şu ama 180 cm altı kısa mı erkekte?

Alıntıları Göster
    75 ise iyi. ortalama Türk erkeği civarlarında. ama 80 üstüyse 85 altındaysa en iyisidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boy önemli ama tip bu işin %70idir. Mesela bi kız arkadaşımın sevgilisi 1.90 dı ama çocukta tip namına hiçbir şey yok. Hani bana deseler ki 1.90 o tip mi olmak istersin 1.70 Yakışıklı mı 1.70 yakışıklı derim. 1.90 boyun olup da tipin barzo olduktan sonra boyunun uzunluğu sana sadece ürkütücü bir görünüm sağlıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • prf23 P kullanıcısına yanıt
    atatürk 1,62 boyundaydı.
    boya, fiziki görünüşe filan takılmayın.
  • Boyum 180 hatta soyle söyliyim askerik yoklmasında bi makinaya sokuyolar küsüratına kadar cıkartıyor 179.66 cm cıktım cıplak ayak.

Boyum uzuna yakın bi boy olarak geciyor yani kısa degil kesinlikle, 28 yasındayım bu yasıma kadar herhangi bi boy kompleksim yada takıntım olmadı ve cevremdende hiç bi zaman kısa boyun gibisinden yorum almadım. Türkiyede normal bi boy. ne cok uzun ne kısa

Ama 1.70 altı evet maalesef kısa ve komplekse sokacak bi boy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedRocco34

Boyum 180 hatta soyle söyliyim askerik yoklmasında bi makinaya sokuyolar küsüratına kadar cıkartıyor 179.66 cm cıktım cıplak ayak.

Boyum uzuna yakın bi boy olarak geciyor yani kısa degil kesinlikle, 28 yasındayım bu yasıma kadar herhangi bi boy kompleksim yada takıntım olmadı ve cevremdende hiç bi zaman kısa boyun gibisinden yorum almadım. Türkiyede normal bi boy. ne cok uzun ne kısa

Ama 1.70 altı evet maalesef kısa ve komplekse sokacak bi boy.
    Benim boyum da 173 cm. Bence de 180 cm iyi bir boy. Hatta Türkiye'de 180 cm erkeğe uzun, 190 cm erkeğe dev gibi diyen birçok insan var. Soruyu sormamın sebebi ise şu; bazı sitelerde yorumlarda falan 180 cm altı erkek için kısa demiş kimisi, kimisi 180 cm de kısa demiş, kimisi erkek en az 185 cm olmalı demiş gibi yorumlar. Çoğunluğu da kız bu yorumları yapanların. Ben de dedim zaten kısayım, 180 cm de erkek için kısaysa ben 180 cm'den 7 cm kısayım, o zaman ben çok mu kısayım? Bence iyi bir boy ama. Hem 180 cm civarı erkek ünlüler ister Türk ister Amerikan filmleri olsun kısa görünmüyor filmlerde. 178 cm boyundaki erkek ünlülerde kısa görünmüyor. Ben 2014 yılının sonlarında lise 3'e başlarken boyumu ölçmüştüm. Uzamadığımı farkedince de bir sürü zıpladım, egzersiz yaptım, süt içtim ama uzama durduktan sonra faydası olmuyor pek. O zamandan beri hep 180 cm olmak istemiştim ben de. Ama hiçbir zaman olamayacağım. O zamandan beri hala aşırı boy takıntım var. Yaş 22-23 oldu. İki şeyi merak etmişimdir hep. 1- Zamanında daha iyi beslenseydim, spor yapsaydım, daha düzenli uyusaydım, sağlığıma daha çok dikkat etseydim boyum 1-2 cm daha uzun, yani 174-175 cm olur muydu? 2- Bildiğim kadarıyla annemin boyu 160 cm, babamın boyu da 175 cm'den kısa değil. Yani annem 160 cm, babam 175 cm gibi. Benim ailemin boyuna göre daha uzun olma şansım var mıydı az da olsa? Böyle bir ihtimal var mıydı? Şimdi, tek dileğim bu takıntıdan en kısa sürede tamamen kurtulmak. Ama günün birinde para ve zaman olursa boy uzatma ameliyatı olmayı düşünüyorum. Ameliyatla boyum 5 cm daha uzasa bana yeter. Bence iyi bir boyun var ve şükret. Sen benim olmak istediğim boydasın ve senin boyunda olmak için her şeyimi verirdim. 😉😉🙂🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stoneage351 -- 25 Haziran 2020; 22:50:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kd7

Hocam eskiden olsa kısa demezdim ama şimdiki liselilere bakıyorum 180 altı erkek çocuğu pek fazla yok her birinin maşallahı var. Yeni nesil baya boylu yani ben de 178 boyla kendimi kısa hissediyorum. 180 boy genç neslin ortalaması.

Ama bence yine de 178 cm erkek için kısa sayılacak bir boy değil, ortalama sayılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anormal zirve

Bulunduğun yere gore değişir.İskandinav ülkerindeysen kısadır.Türksen normaldir,Asyalı isen uzunsundur.Benim boyum 1.74 açıkçası etrafıma baktiğımda çoğu erkek benim dolaylarımda(1.70-1.78).Ama şöyle 1.80-1.85 arası gerçekten iyi olurdu.Bu arada Türksen ve 1.78 isen kimse sana kısasın demez.

Aslında boyum 173 cm. İnternet sitelerinde; yorumlarda falan erkek için 180 cm'in aşağısı kısa gibi yorumlar görünce dedim 180 cm erkek için kısaysa ben 173 cm'yim, ben çok mu kısayım? Asıl merak ettiğim bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stoneage351 -- 20 Temmuz 2020; 17:2:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD

Evet

180 de orta boy uzun değil kesinlikle

185 yukarısı uzun

Butun bunlar da boyun dogru ölçülmesi ve soylenmesi halinde

Millet ayakkabiyla AVM'de olculuyor ve/veya üstüne de 2-3 cm ekliyor 180 diyor aslinda 175 :D

Hemen hemen aynı fikirdeyiz. Bence erkekte 178 cm altı kısa, 185 cm üstü uzun.

• quote:

Orijinalden alıntı: stoneage351

Aslında boyum 173 cm. İnternet sitelerinde; yorumlarda falan erkek için 180 cm'in aşağısı kısa gibi yorumlar görünce dedim 180 cm erkek için kısaysa ben 173 cm'yim, ben çok mu kısayım? Asıl merak ettiğim bu.

Alıntıları Göster

İnternet sitelerindeki yorumlara fazla takılma. Genelde bu tarz sorulara kızlar cevap verir(kizlarasoruyorum vs.gibi siteler).Bir tane anım var anlatayım.Bir kızla flörtleşiyorum laf arasında bana erkek dediğin 180 cm nin altında olamamalı demişti.Tabii o an üzülmüştüm ama belli etmemiştim.Ben de hemen esprisine ben zaten kızım demiştim.Tabii bu dediğimi espri olduğunu anlamıştı.O da gülmüştü. 2 ay sonra seni seviyorum diyip açılmıştı bana mesela.

Birde genelde insanlar sallar.Maaşını,penis boyunu,normal boyunu vs.Niye yapar bunu bilmiyorum.Utanıyorlar herhalde.Oysa yalan söylemekle gerçek değişmez.

173 cm öyle mükemmel bir boy değil ama kısa da değil.Normal boy. İnsan denilen varlık öyle karmaşık ki.Tek bir parametreyle ölçülemez.Yani boyunu açık görüyorsan 1-0 yenikte başlamıyorsun. 173 cm boy için diyorum bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet,ama neden kısa onu da söyleyeyim:175-176 Adamlar bile genelde boyunu 180 söylüyor o yüzden kısa.Boyu gerçekten 177-178 olan sporculara bak mesela hiç kısa durmuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dell_Naja -- 26 Haziran 2020; 3:43:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: por favor

atatürk 1,62 boyundaydı.
    boya, fiziki görünüşe filan takılmayın.
    1.68

Kaynak : İlber Ortaylı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.70ler ve yakişikli olmayanlar seri üzgün.

• por favor kullanıcısına yanıt

Vah vah vah bak sen ya

• 180 altı izmirde zorluk çeker. Coğrafyaya göre değişir çok net. Forumda biri vardı 183 boyla İzmirde kısa hissediyorum diyordu aynısını ben de yaşıyorum. İstanbula gidince normal gelen boyum İzmirde gerçekten ortalama altında aynı şekilde Hollandadan Tr'ye gelen adamda dalyan gibiyim triplerine giriyordur. Eski zamanla şimdiyi kıyaslamayın. Nesil ilerledikçe ister istemez bir boy artışı oluyor. Artık nasıl gdolu hormonlu besinler yiyorsa çocuklar.

• ilker07 kullanıcısına yanıt

İ. Ortaylı gibi pop tarihçileri dikkate almayın.

• 2.05 alti pigmedir net

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.68 zim kilomda 86; 44 yaşındayım bekarım ve mutluyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 26 Haziran 2020; 23:34:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dell_Naja

Evet,ama neden kısa onu da söyleyeyim:175-176 Adamlar bile genelde boyunu 180 söylüyor o yüzden kısa.Boyu gerçekten 177-178 olan sporculara bak mesela hiç kısa durmuyorlar.

Dediğiniz mantıklı.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.