Şimdi Ara

Erkekte 180 cm altı boy kısa boy mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
3
Favori
28.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben 182 yim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.70 altı kısadır bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Go All The Way G kullanıcısına yanıt
    Yok deve 1.88 ne indirime falan mı girdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E68E7D09F

Yok deve 1.88 ne indirime falan mı girdi
    Hocam arkadaş doğru demiş

188-195 arası en iyisi bence
    Daha uzun olmasinda da sikinti yok 2 mtye kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 180 değil de 175 in aşağısı biraz kısa görünmeye başlıyor bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunduğun yere gore değişir.İskandinav ülkerindeysen kısadır.Türksen normaldir,Asyalı isen uzunsundur.Benim boyum 1.74 açıkçası etrafıma baktiğımda çoğu erkek benim dolaylarımda(1.70-1.78).Ama şöyle 1.80-1.85 arası gerçekten iyi olurdu.Bu arada Türksen ve 1.78 isen kimse sana kısasın demez.

• Türk erkeğinin ortalaması 1.74'tür. Bu hesaba göre 1.80 uzundur. Bende de 1.79 var ama kısa hissediyorum

• 175 alti olan gecmis olsun kas yapsan fazla hacim kazanmaman lazim yoksa cep herkülü gibi oluyorsun kiz meselelerindede dezavantaj kizlar cok takiyor boya brad pitt jhonny deep gibi tipin yoksa agzin laf yapmiyorsa ggsin ben bunu bilir bunu söylerim arkideş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kafam Kasınıyor

1.80im.
    bir kac senedir kendimi uzun görüyordum fakat gitgide toplum algısı değişiyor ve 1.80 kisa algısı oluştu.
    Erkekte 180 cm altı boy kısa mı diye sordum sen de diyorsun ki 180 cm de kısa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stoneage351 -- 27 Haziran 2020; 19:4:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E46C39862

bokunu çıkarmamak lazım . 1.90 ım . Fakat 1.80-1.85 arasında olmak için neler vermezdim
    Fazla mı geliyor? Sorum şu ama 180 cm altı kısa mı erkekte?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stoneage351 -- 25 Haziran 2020; 7:2:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: STENSTEN

1.88 boyundayım. 1.80 olan arkadaşlarımla aramda öyle abartılacak boyutta bir fark yok. Ne kısa ne de uzun sayılabilecek bir boy. 1.75 bence erkekte sınır olmalı. Daha aşağısı sıkıntı.
    Ama benim sorum erkekte 180 cm altı kısa mı? Örneğin 178 cm kısa mı? Bu soruyu sormamın sebebi de şu; internet sitelerindeki yorumlarda ''erkekte 180 cm altı boy kısa, erkekte 180 cm boy kısa'' gibi yorumlar görüyorum. Dedim erkekte 180 cm'in altına hatta 180 cm erkeğe bile kısa diyorlarsa ben 173 cm'im, ben çok mu kısayım? Merak ettiğim bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stoneage351 -- 27 Haziran 2020; 19:18:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ducatine

1.80 değilde, 1.75 in altı kısa derler. Ama büyütülecek bir olay değil. Olaya fiziksel olarak bakacak olacaksak 1.75 altında olanların fit görünmeleri için kilolarına daha fazla dikkat ve efor sarfetmeleri gerekiyor.
    Bu sitede bir yorumda okumuştum. Adam demiş ki 175 cm aşırı kısa boydur, erkekte orta boy 187 cm'den başlar, 194 cm'de uzun boydur. Şaka gibi değil mi? Dünyanın hiçbir ülkesi bu kadar uzun değil. Yani orta boyun 187 cm'den başlayacağı kadar kaldı ki burası Türkiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stoneage351 -- 25 Haziran 2020; 7:4:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Go All The Way

en ideal erkek boyu 188 dir

ben 182 yim
    Bence ideal 185 cm'dir. Çoğu insan öyle der.
  • Boydan çok tip ve fizik daha önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 31 Mart 2020; 19:16:16 >
  • Öyle şey mi olur 2 metre çok uzun bir boy. Normal bir insanın boyu kaç cm olursa olsun illaki 2 metreden kısa olur genelde.
  • Onu yazan arkadaş ağır saçmalamış. Bence ideal 1.80 üstüdür. Daha önce yazdığım gibi fit olmak daha önemlidir. Topluma örnek ve çok sevilmiş efsane insanların boyları hep 1.75 civarıdır. Mesela bruce lee1.72cm boyundadır. Al sana farklı bakış açısı..

• Hocam 175 bile olsan ayakkabı ile zaten 178 civarı oluyorsun dışarıda.Ki bence 175 ve üzeri normal.

(kendim 174 üm)

Ha millet 180 uzun değil diyor ya sinir oluyorum yav kardeşim burası Hollanda değil herkes 195 değil.Türkiyenin erkek boy ortalaması 174 zaten.
    180 bal gibide uzun bir boy mankenlik için bile 180 istiyorlar minimum.

• Böyle bir kadınla savaşmak için az.

Erkekte 180 cm altı boy kısa boy mu?
  • 180 altı kısa değil diyen kendini kandırıyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ducatine

Onu yazan arkadaş ağır saçmalamış. Bence ideal 1.80 üstüdür. Daha önce yazdığım gibi fit olmak daha önemlidir. Topluma örnek ve çok sevilmiş efsane insanların boyları hep 1.75 civarıdır. Mesela bruce lee1.72cm boyundadır. Al sana farklı bakış açısı..
    Benim boyum aslında 173-174 cm. Üç şeyi merak ettim. 180 cm nasıl bir boy erkekte, 180 cm altı erkekte kısa mı ve ben çok mu kısayım. Bana çoğu erkek 178-180 cm gibi geliyor bende en azından 178 cm olmak isterdim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.