Aslında haklısınız. Ama yine de sokağa çıkıp yürüyünce çoğu erkek 180 cm civarı gibi geliyor bana, rahat bir şekilde kendimden bir sürü uzun kız görebiliyorum. 190 cm adam bana dağ gibi geliyor, o zaman 2 metre adam everest dağı gibi gelir herhalde. 173 cm'im ama çok istemiştim 180 cm olmak. Eğer 180 cm olsaydım nasıl hissederdim bilmiyorum ama daha mutlu olacağım kesin. Şöyle bir şey de düşünüyorum: evlenip de oğlum falan olursa hiç değilse onun boyu 180 cm falan olsun. Tabii bu da tıbben mümkün olan bir şey değil sanırım. |
Erkekte 180 cm altı boy kısa boy mu? (5. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V1.68 zim kilomda 86; 44 yaşındayım bekarım ve mutluyum.
hocam Bilge ve eğlenceli birine benziyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet. kimse aksini iddia etmesin allah aşkına.
-
1.75 altı kısadır 1.85 üstüde uzundur
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EnergyHill
175 alti olan gecmis olsun kas yapsan fazla hacim kazanmaman lazim yoksa cep herkülü gibi oluyorsun kiz meselelerindede dezavantaj kizlar cok takiyor boya brad pitt jhonny deep gibi tipin yoksa agzin laf yapmiyorsa ggsin ben bunu bilir bunu söylerim arkideş.Boyum 173 cm 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
-
165 im hocam
Doğru
hintlilerin "bidahaki sefere kralsın be oluuuuum" muhabbetinden bir farkı yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt. Foley
Bu mesaj silindi.O arkadaşın boyu zürafa gibi olduğundan eline kız eli değmemiştir. Adam 198 cm ise kızın eli nasıl onun eline yetişsin. 😂😂
-
quote:
Orijinalden alıntı: Marvel_Recai180 altı izmirde zorluk çeker. Coğrafyaya göre değişir çok net. Forumda biri vardı 183 boyla İzmirde kısa hissediyorum diyordu aynısını ben de yaşıyorum. İstanbula gidince normal gelen boyum İzmirde gerçekten ortalama altında aynı şekilde Hollandadan Tr'ye gelen adamda dalyan gibiyim triplerine giriyordur. Eski zamanla şimdiyi kıyaslamayın. Nesil ilerledikçe ister istemez bir boy artışı oluyor. Artık nasıl gdolu hormonlu besinler yiyorsa çocuklar.
Ama bu boy artışında bir sınır olmalı.
-
Ideal erkek boyu 180, ideal kiz boyu 170 kabul ediliyor.
-
1.80 altı olduğu gibi 1.90 üstüde dezavantaj bence aşırı uzunsun estetik bozuluo en estetik duran boy 1.85-1.90 aralığıdır
kısa
-
Yanındaki 760Li daha güzel..
quote:
Orijinalden alıntı: NietzscheFriedrich
Yanındaki 760Li daha güzel..Ehh yani.
-
Ne alaka ya 😂
1.80 altı kısa boyludur, 1.90a kadar orta yani normal, 1.90 üstü uzun boyludur. Bu kadar basit bu sıralamaya göre kendinizi kategorize edebilirsiniz.
Bu mesaja karşı cikan cok olur ama gerçekler...quote:
Orijinalden alıntı: ensyyla35
1.80 altı kısa boyludur, 1.90a kadar orta yani normal, 1.90 üstü uzun boyludur. Bu kadar basit bu sıralamaya göre kendinizi kategorize edebilirsiniz.
%100 doğru yorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hollandada geçerli olabilir ama burası türkiye ortalama belli 1.90 üstü adam nadir denk gelio 1.85 üzeri net uzundur
quote:
Orijinalden alıntı: ensyyla35
1.80 altı kısa boyludur, 1.90a kadar orta yani normal, 1.90 üstü uzun boyludur. Bu kadar basit bu sıralamaya göre kendinizi kategorize edebilirsiniz.Yeni nesil uzun. 40-50-60-70-80'li nesle bakın siz ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X