Şimdi Ara

Erkekte 180 cm altı boy kısa boy mu? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
3
Favori
27.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anormal zirve

İnternet sitelerindeki yorumlara fazla takılma. Genelde bu tarz sorulara kızlar cevap verir(kizlarasoruyorum vs.gibi siteler).Bir tane anım var anlatayım.Bir kızla flörtleşiyorum laf arasında bana erkek dediğin 180 cm nin altında olamamalı demişti.Tabii o an üzülmüştüm ama belli etmemiştim.Ben de hemen esprisine ben zaten kızım demiştim.Tabii bu dediğimi espri olduğunu anlamıştı.O da gülmüştü. 2 ay sonra seni seviyorum diyip açılmıştı bana mesela.

Birde genelde insanlar sallar.Maaşını,penis boyunu,normal boyunu vs.Niye yapar bunu bilmiyorum.Utanıyorlar herhalde.Oysa yalan söylemekle gerçek değişmez.

173 cm öyle mükemmel bir boy değil ama kısa da değil.Normal boy. İnsan denilen varlık öyle karmaşık ki.Tek bir parametreyle ölçülemez.Yani boyunu açık görüyorsan 1-0 yenikte başlamıyorsun. 173 cm boy için diyorum bunu.

Alıntıları Göster

Aslında haklısınız. Ama yine de sokağa çıkıp yürüyünce çoğu erkek 180 cm civarı gibi geliyor bana, rahat bir şekilde kendimden bir sürü uzun kız görebiliyorum. 190 cm adam bana dağ gibi geliyor, o zaman 2 metre adam everest dağı gibi gelir herhalde. 173 cm'im ama çok istemiştim 180 cm olmak. Eğer 180 cm olsaydım nasıl hissederdim bilmiyorum ama daha mutlu olacağım kesin. Şöyle bir şey de düşünüyorum: evlenip de oğlum falan olursa hiç değilse onun boyu 180 cm falan olsun. Tabii bu da tıbben mümkün olan bir şey değil sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

1.68 zim kilomda 86; 44 yaşındayım bekarım ve mutluyum.

hocam Bilge ve eğlenceli birine benziyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet. kimse aksini iddia etmesin allah aşkına.

• 1.75 altı kısadır 1.85 üstüde uzundur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

175 alti olan gecmis olsun kas yapsan fazla hacim kazanmaman lazim yoksa cep herkülü gibi oluyorsun kiz meselelerindede dezavantaj kizlar cok takiyor boya brad pitt jhonny deep gibi tipin yoksa agzin laf yapmiyorsa ggsin ben bunu bilir bunu söylerim arkideş.

Boyum 173 cm 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

• 165 im hocam

• tasko92 kullanıcısına yanıt
    Doğru

• prf23 P kullanıcısına yanıt

hintlilerin "bidahaki sefere kralsın be oluuuuum" muhabbetinden bir farkı yok  

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Foley

Bu mesaj silindi.

O arkadaşın boyu zürafa gibi olduğundan eline kız eli değmemiştir. Adam 198 cm ise kızın eli nasıl onun eline yetişsin. 😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Marvel_Recai

180 altı izmirde zorluk çeker. Coğrafyaya göre değişir çok net. Forumda biri vardı 183 boyla İzmirde kısa hissediyorum diyordu aynısını ben de yaşıyorum. İstanbula gidince normal gelen boyum İzmirde gerçekten ortalama altında aynı şekilde Hollandadan Tr'ye gelen adamda dalyan gibiyim triplerine giriyordur. Eski zamanla şimdiyi kıyaslamayın. Nesil ilerledikçe ister istemez bir boy artışı oluyor. Artık nasıl gdolu hormonlu besinler yiyorsa çocuklar.

Ama bu boy artışında bir sınır olmalı.

• Ideal erkek boyu 180, ideal kiz boyu 170 kabul ediliyor.

• 1.80 altı olduğu gibi 1.90 üstüde dezavantaj bence aşırı uzunsun estetik bozuluo en estetik duran boy 1.85-1.90 aralığıdır

• kısa

• Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Yanındaki 760Li daha güzel..

• quote:

Orijinalden alıntı: NietzscheFriedrich

Yanındaki 760Li daha güzel..

Ehh yani.  

• Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    Ne alaka ya 😂

• 1.80 altı kısa boyludur, 1.90a kadar orta yani normal, 1.90 üstü uzun boyludur. Bu kadar basit bu sıralamaya göre kendinizi kategorize edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ensyyla35

1.80 altı kısa boyludur, 1.90a kadar orta yani normal, 1.90 üstü uzun boyludur. Bu kadar basit bu sıralamaya göre kendinizi kategorize edebilirsiniz.
    Bu mesaja karşı cikan cok olur ama gerçekler...

%100 doğru yorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ensyyla35 E kullanıcısına yanıt
    hollandada geçerli olabilir ama burası türkiye ortalama belli 1.90 üstü adam nadir denk gelio 1.85 üzeri net uzundur

• quote:

Orijinalden alıntı: ensyyla35

1.80 altı kısa boyludur, 1.90a kadar orta yani normal, 1.90 üstü uzun boyludur. Bu kadar basit bu sıralamaya göre kendinizi kategorize edebilirsiniz.

Yeni nesil uzun. 40-50-60-70-80'li nesle bakın siz ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.