Çaycı Hüseyin kadar olmasa da boyum 145 cm, her yere kolayca girip çıkıyorum, kalabalıklarda çok kolay kayboluyorum. Uzun boylu olunca evde perde astırırlar. |
Erkekte 180 cm altı boy kısa boy mu? (8. sayfa)
-
-
Kısa boylu olduğunu düşünme..
Çaycı Hüseyin kadar olmasam da benim boyum 145 cm.
Boyum sayesinde kalabalıklarda çok kolay kayboluyorum ve evde perde asmaktan kurtuluyorum.
-
Babamın babası olan dedemin boyu 190 cm civarıydı, evdeki bütün lavaboları kendine göre yani normalden daha yükseğe ayarlatırdı. Babaannemin ve benim boylarımız 145-150 cm civarında olduğu için dedeme göre ayarlanmış lavabolarda bazen sıkıntı çekerdik.
Ayrıca uzun boylu olunca evde perde astırırlar.
Kısa boylu olduğum için hem perde asmaktan kurtuluyorum hemde kalabalıklarda kolay kayboluyorum.
-
Kendini kısa boylu hissetme,
Çaycı Hüseyin kadar olmasamda benim boyum 145 cm.
Boyum sayesinde hem perde asmaktan kurtuluyorum hemde kalabalık ortamlarda kolayca kayboluyorum.
-
Babamın babası olan dedem 190 cm civarıydı. Genetik bir şey. Baba annemin tarafı 145-160 cm civarıydı. Ailedekilerin bir kısmı dedemin diğer kısmı da baba annemin tarafına çekmiş.
-
Çaycı Hüseyin kadar olmasamda benim boyum 145 cm.
İbrahim Kutluay veya Cedi Osman gibi uzun boylu olmak isterdim. Gerçi o kadar uzun boylu olunca evde perde astırırlardı.
Kısa boylu olduğum içim kalabalıkta kolay kayboluyorum ve perde asmaktan kurtuluyorum.
-
Askerlik yoklamasında o dediğin alete bende girdim boyum 145 cm çıktı. Zaten 150 cm civarında olduğumu tahmin ediyordum.
Kısa boylu olduğum için kalabalıkta kolay kayboluyorum hemde evde perde asmaktan kurtuluyorum.
-
Babamın babası olan dedemin boyu 190 cm veya biraz üstüydü. Evdeki bütün lavaboları kendine göre yani normalden daha yükseğe ayarlatırdı. Baba annemin ve benim boylarımız 145-150 cm civarı olduğu için dedeme göre göre ayarlanmış lavabolarda bazen sıkıntı yaşardık.
Baba annemin sülalesi 145-160 cm civarı. Ailedekilerin bir kısmı dedemin tarafına diğer tarafı baba annemin tarafına çekmiş.
Kısa boylu olduğum için kalabalıkta kolay kayboluyorum hemde perde asmaktan kurtuluyorum.
-
Boyum 145 cm.
Kaynak; Askeri Hastanedeki Sağlık Kurulu..
-
siz nerede yasiyonuz gencler , norvec mi isvec mi
180 üstü tr'de uzun boy sayilir 170-180 arasi normal altıda kısa.
-
145 cm boyum var, 2 kere evlenip boşanmış biriyim, bekarım, mutluyum.
-
Farkında olmadan aynı konuya 3 ay arayla yazmışım, dün akşamki mesajımda dediğim gibi kısa olmak kötü bir şey değil. Benim boyum da 195, dolmuşa binemiyorum, kapılara çarpıyorum, boyun getirdiği ağırlıktan dolayı basit bir sandalye alırken bile en sağlamını almam gerekiyor, küçük arabalara binmek sıkıntı oluyor hatta çoğu arabanın arka tavan yüksekliği yetersiz kalıyor vs. birtakım problemler var.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kısmen doğru.
1972 doğumluyum.
Babamın babası olan dedem 190 veya biraz üstüydü. Evdeki lavaboları kendine göre yani normalden biraz yükseğe ayarlatırdı. Babaannemin ve benim boylarımız 145-160 civarı olduğu için dedeme göre ayarlanmış lavabolarda sıkıntı çekerdik.
Baba annemin sülalası 145-160 civarıydı.
Ailedekilerin bir kısmı dedemin tarafına diğer kısmı baba annemin tarafına çekmiş.
Kısaca olay genetik..
-
Babamın babası olan dedeminde boyu o civardaydı, evdeki lavaboları kendine göre yani normalden biraz daha yükseğe ayarlatırdı.
Baba annemin ve benim boylarımız 145-150 civarı olduğu için evde dedeme göre ayarlanmış lavabolarda bazen sıkıntı yaşardık.
-
perde asarım ama avizeyi elime vermezler
-
En ideal 1.85
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Thomas Silverstein
Devede de boy vardır ama eşeğin peşinden giderO zaman senin mantığına göre kısa boylular eşek oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kayıtlarda En doğru bilinen 1.74
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
189 um keşke bu kadar uzun olmasaydim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X