Şimdi Ara

ERken sevk dilekçem kabul edilmemiş !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yoğunluk nedeniyle alınmama galiba bir diğer şehir efsanesi
  • Evet hocam haklısın, bir diğer efsane de erken sevk isteyenleri doğuya gönderiyorlarMIŞ
    Bu arada Tavşanlı'dan Afyona dilekçe veren 2 arkadşımla bugün konuştum, onlara da çıkmamış. Afyonun tavşanlıya garezimi vardır nedir
    3 ümüzde yeni dilekçeleri ASAL'a gönderdik , bekleyip göreceğiz..

quote:

Orjinalden alıntı: aetiusflavius

yoğunluk nedeniyle alınmama galiba bir diğer şehir efsanesi
  • Aranızda dilekcesini eylül döneminde direk asal a gönderen var mı? Ben eylülde direk asala gönderdim,şubedeki adam daha garanti olur dedi.Ama hala ses seda yok, hepsini toptan mı değerlendirecek acaba asal?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ckgzsmt

Evet hocam haklısın, bir diğer efsane de erken sevk isteyenleri doğuya gönderiyorlarMIŞ
    Bu arada Tavşanlı'dan Afyona dilekçe veren 2 arkadşımla bugün konuştum, onlara da çıkmamış. Afyonun tavşanlıya garezimi vardır nedir
    3 ümüzde yeni dilekçeleri ASAL'a gönderdik , bekleyip göreceğiz..

quote:

Orjinalden alıntı: aetiusflavius

yoğunluk nedeniyle alınmama galiba bir diğer şehir efsanesi

olabilir orda bulunan bi görevlinin ihmalidir ya da gıcığı vardır...

• ben de eskişehir üzeinden afyon a bağlıyım,erken sevk dilekçesini direk ankara ya asal a yolladım,eskiden kendı subene veriyomuşsun onlar ankaraya yolluyolarmıs,artık hariçten istio ankara dediler,dılekçeler nası olsa ankarada değerlendirilcek dediler,az önce aradım 20 sınden snra bellı olucakmıs,zaten 17 si son gun olduguna göre mantıklı..sivil memur yüzde doksan kabul olur demişti,yoğunluktan falan bahsetmedi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emek1

ben de eskişehir üzeinden afyon a bağlıyım,erken sevk dilekçesini direk ankara ya asal a yolladım,eskiden kendı subene veriyomuşsun onlar ankaraya yolluyolarmıs,artık hariçten istio ankara dediler,dılekçeler nası olsa ankarada değerlendirilcek dediler,az önce aradım 20 sınden snra bellı olucakmıs,zaten 17 si son gun olduguna göre mantıklı..sivil memur yüzde doksan kabul olur demişti,yoğunluktan falan bahsetmedi...

evet asalda hiç yoğunluktan bahseden yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.