Şimdi Ara

Erken Sipariş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hots,Diablo için verdiği binek ve kanatı sadece deluxe pakette mi veriyor yoksa normal paketin erken şiparişinde de veriyor mu arkadaşlar anlayamadım da bilen varsa söylebilirse sevinirim

• Sadece digital deluxe pakette veriyor. Normal pakette sadece level 100 boost var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Karpuz

Sadece digital deluxe pakette veriyor. Normal pakette sadece level 100 boost var.

evet battlenette öyle yazıyor ama satış sitelerinde bu farkı belirtmediği için sormak istedim
    www.aralgame.com
    Bu ürün stoklarımızda maalesef tükenmiştir.
    http://www.aralgame.com/world-of-warcraft-legion?filter_name=world%20of%20warcraft
    açıklamasında deluxe diye belirtmemiş ya kutulu olarak satılan versiyonu alınca da mı oluyor acaba

• Soğuk Hava Dalgası kullanıcısına yanıt
    benim bildiğim aral deluxe cd key i bu fiyata satmaz. eğer kutulu olarak satıyorsa boost dışındaki özelliklerden faydalanmak için collecters edition alman lazım o da bayağı tuzlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Karpuz

benim bildiğim aral deluxe cd key i bu fiyata satmaz. eğer kutulu olarak satıyorsa boost dışındaki özelliklerden faydalanmak için collecters edition alman lazım o da bayağı tuzlu.

başka sattığı legionla ilgili ürün yok ama

• Soğuk Hava Dalgası kullanıcısına yanıt
    zaten collecters edition çıkmaz oyun çıkmadan bu ön sipariş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.