Al işte bir kandırılmış daha... Kasasından tek kuruş çıkmadan devlet özel bir şirkete başka bir arazide stad yaptırıyor. İstanbul'un göbeğindeki koca bir arazi de 15 günde bir kullanılmaktan kurtulmuş oluyor. Devletin kendisi bu işten 200 küsür milyon dolar kar edeceğini açıklıyor. Hem bu işi Şişli belediyesi ve devlet Galatasaray'a teklif ediyor... Senin gibilere de laf kalabalığı yapmak düşüyor...
Bursa gazetesinde yayınlanan İstanbul ihale ilanıyla gizli saklı yapılan ihaleye karşı çık mantıklı bir iş yapacaksan. İhale bedavaya yakın bir paraya sonuçlandıktan sonra o arazinin statüsünün değiştirilmesine, yapılaşma oranının 8 kat arttırılmak istenmesine karşı çık... Hani çok doğru, namuslu kulüpsünüz ya o bakımdan diyorum...
Yemin ediyorum müzeliksiniz ya , bu arada faiz borçlarının silinmesinede hiç değinmemişsin. Adam gecekonduyu yıkıp villa yapıyor sen hala gelmiş burda Andersen'den masallar anlatıyorsun.
100 sene vergi ödemeyi aksatacaksın, aflardan çeşitli şekillerde yararlanacaksın, sonra da son 5-10 senedir durumun biraz düzeldi, ödeme yapabiliyorsun diye (sanki ekonomik sıkıntı sadece Galatasaray'la ilgili bir konuymuş, ikinci, üçüncü ve amatör liglerdeki kulüpler dahi benzer durumda değilmiş, sanki Fenerbahçe ve Beşiktaş bu aflardan, indirimlerden hiç yararlanmamış gibi) Galatasaray'a aklınca laf atacaksın... Senin gibilere müzelik değil, komik deniyor...
quote:
Orjinalden alıntı: soho
bencede türkiyenin yapı olarak en güzel stadı fenerin stadı..
teşekkür,ayrıca İnönü'de tam bir tarih abidesi.
quote:
Orjinalden alıntı: darkingfb
bencede..bir karar verin
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
evet karar verin dedik...
evet işte biz de onu diyoruz artık bi karar verin.başlığı açan arkadaş Fenerli...
quote:
Orjinalden alıntı: furkanfc
yaa süper stadınız olsa nolur hayatınızda tarihmi yazdınız orda ....sizin o gece kondu dediğiniz staddan avrupa şampiyonluğu çıktı..milyonlar dolarlık stadı olanlardan ne çıktı!!
22 Mayis 2005
2009u beklesin fenrrin elindeki tek kozuda ortadan kalkacak
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: OkanBJK1903
quote:
yaa süper stadınız olsa nolur hayatınızda tarihmi yazdınız orda ....sizin o gece kondu dediğiniz staddan avrupa şampiyonluğu çıktı..milyonlar dolarlık stadı olanlardan ne çıktı!!
22 Mayis 2005
yazık sana ...ama normal avrupa şampiyonluğu görmüş bi takıma 6 atmak sizin için tarih yazmak sınıfına giriyor....yoksa avrupa şampiyonu olsanız avrupa super kupası alsanızda tarih yazsanız olmazmı ama nerdeeee......6-0 bu ülkede sınırları içinde bilinir ve hatırlanır ama g.sarayın avrupa kupaları tarihe geçti avrupa kupası kazanan takımlar arasına girdi..... sen tarih yazmaya dewam et...yıllarca avrupa tarih yazdınız zaten 7-5-5-vsvsvs...rezilbahçe...17 mayıs 2000 unutma asla...sizin ağladığınız gündür ağustostada ağladığınız gibi..
E ama olmadi simdi Hocam. ben Besiktasliyim (bakiniz: OkanBJK1903)...
Ayrica 6-0´i kastetmemistim. Aslinda 22 Mayis 2005´te 100. Yilinizda sampiyonlugu elinizden alan bir Fenerbahce vardi. Gercek Tarih böyle yazilir. Ama olsun, üzme kendini. 100. Yilinda Sampiyonluk tarih yazmak sayilmaz... Deeeermisim
quote:
fb gsyi çok tokatladığı için öyle bir bağ kurmuş..carlostan tanere tokat gibi gollsponsorların şişirdiği tanerin havasını aldığı carlos tokat gibi gol atarak tanere cevap verdi
Taner naptın sen bu adama yahu her konuda sana laf sokmaya çalışıyor çok canını yaktın herhalde zamanında.Adam seni ciddiye alıp mesaj bile yazmamış sen eğlen kafana göre.
furkanfc bence talihsiz bir mesaj olmuş son kısımda
quote:
Orjinalden alıntı: aLCoHoL111
quote:
fb gsyi çok tokatladığı için öyle bir bağ kurmuş..carlostan tanere tokat gibi gollsponsorların şişirdiği tanerin havasını aldığı carlos tokat gibi gol atarak tanere cevap verdi
Taner naptın sen bu adama yahu her konuda sana laf sokmaya çalışıyor çok canını yaktın herhalde zamanında.Adam seni ciddiye alıp mesaj bile yazmamış sen eğlen kafana göre.
onlar sevdiklerinden yapıyorlar. içlerine sığdıramıyorlar.
Saraçoğlu stadını yapmak her babayiğidin harcı değildir.Dikkat edilmesi gereken bir başka nokta ise stadın bir tarafı yıkılıp inşaatı sürerken takım orada lig maçlarını oynuyordu.İnşaatı devam eden tribünlerin yanında maçlar oynanarak yapıldı Ş.Saraçoğlu Stadı.Yani nerden bakarsanız bakın takdir edilmesi gereken bir stad.Ayrıca çok kısa bir sürede gerçekleşen bir projeydi o. FB kulübü yaptı o eseri.Oradan buradan yardım dilenmeden yaptı.Şu anda adam gibi tek stad da o zaten. .NOKTA.
Valla İnönü stadındaki maçlar kaldırımdan rahat izleniyo çok kötü dizayn edilmiş bence ama tarihi ve güzel bi stat
quote:
Orjinalden alıntı: erdener abiiii
devam...
bu Gs stad yapıyor ne stadı yapıyorsa Başbakan yardım ettiği için yapacaklar.Fener kendi yaptı.Hadi git kendin yap
fb stadını yaptı kaçak kat çıktı
gs stadı yapılıyor devlete 300milyon dolar kar bırakcak
yapı; adı üzerinde yapılabilen.. Türkiyede Yer olarak[/b;] yapılabilmesi, taklit edilebilmesi mümkün olmayan en güzel Stadda İnönü stadıdır.. günü geldiğinde de en iyi şekilde restore edilecektir.. kimsenin şüphesi olmasın
quote:
Orjinalden alıntı: soho
bencede türkiyenin yapı olarak en güzel stadı fenerin stadı..
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
quote:
Orjinalden alıntı: erdener abiiii
devam...
bu Gs stad yapıyor ne stadı yapıyorsa Başbakan yardım ettiği için yapacaklar.Fener kendi yaptı.Hadi git kendin yap
Üstaddan inciler.
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
evet hatta barça maçında elektrikler bile gitmişti
quote:
Orjinalden alıntı: ufuktan
Saraçoğlu stadını yapmak her babayiğidin harcı değildir.Dikkat edilmesi gereken bir başka nokta ise stadın bir tarafı yıkılıp inşaatı sürerken takım orada lig maçlarını oynuyordu.İnşaatı devam eden tribünlerin yanında maçlar oynanarak yapıldı Ş.Saraçoğlu Stadı.Yani nerden bakarsanız bakın takdir edilmesi gereken bir stad.Ayrıca çok kısa bir sürede gerçekleşen bir projeydi o. FB kulübü yaptı o eseri.Oradan buradan yardım dilenmeden yaptı.Şu anda adam gibi tek stad da o zaten. .NOKTA.
Fb'ye yapan sponsor Gs'ye yapamıyormuydu da bize beleş ,size kendi paranızla oldu?Aynı şeyleri yüzyıllarca yazsanızda gerçek değişmiyor.Fb sponsora yaptırdı,Gs haklarından feragat ederek yaptı daha da anlayamıyorsanız yapacak bişey yok,ancak sürekli aynı masalları ortaya atıp kabul ettirmeye çalışmayın!
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Konu ile ilgili olarak: Toroğlu her zamanki gibi saçma sapan bir konu öne sürerek yine kendini ön plan çıkarmaya çalışmış.
Hocam sponsor desteğimi dedin.
Sponsorlar babalarının hayrına mı yapıyorlar o işi. Reklam karşılığını nakti olarak değil ayni olarak ödüyorlar.
Eğer statı FB kendi cebinden yaptırsaydı reklam gelirleri kasasına kalmış olacaktı. Bence bedavaya yapıldı diyerek asıl sen milleti kandırmaya çalışıyorsun gibime geliyor.
Ayrıca bildiğim kadarıyla yönetmeliklere göre ne kadar para verilmesi gerekiyorsa GS'a da o kadar para verildi. GS'a bir sürü para verilmesini gerektirecek bir neden mi var. Olimpiyatlarda vb dallarda şampiyon olan oyunculara trilyonlar mı veriliyor ki GS'a o bir sürü para verilsin.
quote:
Orjinalden alıntı: kemalhirca
galatasaray bi tarafına birşeymi yaptıda sataşıyorsunayrıca kendi cebinizdeki parayla degil sponsor destegiyle stadınızı yaptınız yalan beyanla milleti kandırma türkiyenin reklamını yapan bir takıma zamanında ödülü bile çok gördüler seyrantepeye gelince inşaatı yapan ortaklık stadın 10 yıllık geliriyle masrafı üstlendi
quote:
Orjinalden alıntı: Haythuyt
evet hatta barça maçında elektrikler bile gitmişti
quote:
Alakaya çay demle.
quote:
Hocam dediklerini kabul ediyorum da, su noktayi koymadan önce "oradan buradan dilenmeden yapti" demissin. Simdi dilenmek bi tarafa, FB kendi parasiyla yapti demek istiyorsun. Benim bildigim kadariyla 4 tribün de sponsor gelirleriyle yapildi. Öyle degil mi?
Aslinda nerden baksan, hem bir öncülük olarak, hem de proje olarak Türkiye´de bir ILKtir Sükrü Saracoglu Stadi. Bu yüzden kesinlikle alkisi hak ediyor. Ancak elbette Kayseri´de, Galatasaray´da, Besiktas´ta, Konya, vs. yeni stadlarini yapiyorlar. Asil ligin güzelligi o zaman belli olacak.
Bu lige staddan çok taraftar lazım.Göztepe,Karşıyaka,Eskişehirspor gibi takımlar çıkabilse keşke.