Şimdi Ara

ERMENİSTAN GÖÇMENİYİM VATANDAŞLIK HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
2
Favori
2.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ailem 1600 yılların'da Diyarbakır'dan Erivan'a göçmüş uzun bir süre orada yaşamışsız. 1915 olayların'dan ötürü Türkiye'ye dönmüşler Kafkas savaşından gelenleri Muhacir olarak tanıyor devletimiz. Ülkeye geldikten sonra Ailem Van'a yerleştirilmiş.Hepimiz'de Türk vatandaşlığı var dedemin dedesi yine Savaşta hayatını kaybetmiş.Dedemin babası'nın doğum yeri Kafkasya yazıyor kimlikte vatandaşlık almak istiyorum Rusya veya Ermenistan'dan böyle bir imkanım varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provocatıve -- 21 Kasım 2017; 17:11:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu içinde saçma sapan milliyetçilik adı altında ırkçılık mesajları var.

Amma çoluk çocuk var bu forumda.

Dünya da tüm ülkeler diğer ülkeleri işgal etmek kaynaklarına konmak vs. ister. Bu normal olan bir şey zaten olmasa garip olurdu.

Oranızdan buranızdan zorla düşman üretmeyin kendinize.

Bundan 10 nesil önce olan olmuş. Yıl olmuş 2017 hala ermeni israil yunan düşmanlığı yapmaya çalışan kafalar var.

Metre vereyim kafatası ölçün bari.
  • bro çok karmaşık yazmışsın, sen nerede doğdun? Kimliğinde ne yazıyor? Şu an 'nerde, kaç yıldır ve hangi statüde yaşadığını' falan da açıklayarak yazsan yardımcı olan illa ki çıkar ama, dediğim gibi biraz daha detay belirtmen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gultekin04

bro çok karmaşık yazmışsın, sen nerede doğdun? Kimliğinde ne yazıyor? Şu an 'nerde, kaç yıldır ve hangi statüde yaşadığını' falan da açıklayarak yazsan yardımcı olan illa ki çıkar ama, dediğim gibi biraz daha detay belirtmen lazım.

Merhaba doğma büyüme Vanlıyım dedem'den önceki nesil Ermenistan doğumlu.Türk vatandaşıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Provocatıve

quote:

Orijinalden alıntı: Gultekin04

bro çok karmaşık yazmışsın, sen nerede doğdun? Kimliğinde ne yazıyor? Şu an 'nerde, kaç yıldır ve hangi statüde yaşadığını' falan da açıklayarak yazsan yardımcı olan illa ki çıkar ama, dediğim gibi biraz daha detay belirtmen lazım.

Merhaba doğma büyüme Vanlıyım dedem'den önceki nesil Ermenistan doğumlu.Türk vatandaşıyım

Deden olsa neyse dicemde dedenden önceki nesilden bahsediyorsun vatandaşlık alman zor alsan bile ermeni vatandaşı olursun rus imkansız ermeni vatandaşı olmanın günümüzde bir artısıda yok
  • Evet ben kendi adıma başvursam biraz sorun yaratır arada uzun vakit geçmiş neyin davası derler.Bizzat kendi dedem başvurabilir daha işimi kolaylaştırır.Daha kolay vize alabilme imkanları var Ermeni vatandaşlarının.

• quote:

Orijinalden alıntı: RevesAtelier

Bu tarz DNA ispatları,soy ağacı çıkartmak vs gerçekten yorucu ve sıkıntılı bir iş.İstediğiniz ülkelerden Rusya'yı bilmiyorum ama ermenistan ile düşman olduğumuz için(üst seviye iyi anlaşsa da TC vatandaşlarına uyguladıkları sert politikaları var diye biliyorum)bence işiniz daha zor.

Ancak benim merak ettiğim başka ülke vatandaşlığı almak istiyorsunuz ama Türkiye'de mi yaşamak istiyorsunuz?Eğer böyle bir isteğiniz yoksa ABD ye yerleştikten 5 yıl sonra zaten vatandaşsınız mesela.Dünya'da nerede yaşamak istiyorsanız oraya gidin,kalın,bir şekilde sınırsız oturum ya da kimlik alabilirsiniz oradan.

Soy ağacım zor olsada bir şekilde başarabilirim ama dediğiniz gibi sıkıntılı bir süreç.Ermenistan'ın Türkiye vatandaşlarına tepkisi sert olduğu için gereken tüzel kuruluşa ulaşamıyoruz bu işlemler için.Lise mezunuyum Üniversiteyi geleceğim için daha iyi bir ülke'de okumak istiyorum.Türkiye vatandaşları kolay kolay göçemiyor diğer ülkelere malesef.Üniversiteyi yurtdışın'da okumak istiyorum bu sebebten vatandaşlık almak istiyorum herhangibi bir ülkeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provocatıve -- 21 Kasım 2017; 19:19:0 >

• quote:

quote:

quote:

Bu tarz DNA ispatları,soy ağacı çıkartmak vs gerçekten yorucu ve sıkıntılı bir iş.İstediğiniz ülkelerden Rusya'yı bilmiyorum ama ermenistan ile düşman olduğumuz için(üst seviye iyi anlaşsa da TC vatandaşlarına uyguladıkları sert politikaları var diye biliyorum)bence işiniz daha zor.

Ancak benim merak ettiğim başka ülke vatandaşlığı almak istiyorsunuz ama Türkiye'de mi yaşamak istiyorsunuz?Eğer böyle bir isteğiniz yoksa ABD ye yerleştikten 5 yıl sonra zaten vatandaşsınız mesela.Dünya'da nerede yaşamak istiyorsanız oraya gidin,kalın,bir şekilde sınırsız oturum ya da kimlik alabilirsiniz oradan.

Soy ağacım zor olsada bir şekilde başarabilirim ama dediğiniz gibi sıkıntılı bir süreç.Ermenista'nın Türkiye vatandaşlarına tepkisi sert olduğu için gereken tüzel kuruluşa ulaşamıyoruz bu işlemler için.Lise mezunuyum Üniversiteyi geleceğim için daha iyi bir ülke'de okumak istiyorum.Türkiye vatandaşları kolay kolay göçemiyor diğer ülkelere malesef.Üniversiteyi yurtdışın'da okumak istiyorum bu sebebten vatandaşlık almak istiyorum herhangibi bir ülkeden.

Hocam doğru işler TC pasaportu için kolay değil ama Türkiye'den çıkmadığınız sürece isterseniz ABD vatandaşı olun işler istediğiniz gibi yürümez.Planlamayı yapmak elbette güzel ancak harekete geçmek lazım.Ben bu şekilde Almanya'ya üniversite okumaya geldim şu anda.Üniversite bitince de 1.5 yıl içinde iş bulursam sınırsız oturum alma hakkım oluyor.

Hocam yurtdışın'da önce bulundum.Romanya'da AB gönüllüsü olarak uzun süre bulundum.Üniversiteyi nasıl Almanya'da okuyabilirim bilgi verebilirmisiniz ? İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ermenimisin la sen yoksa fedöcümüsün ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Soy ağacım zor olsada bir şekilde başarabilirim ama dediğiniz gibi sıkıntılı bir süreç.Ermenista'nın Türkiye vatandaşlarına tepkisi sert olduğu için gereken tüzel kuruluşa ulaşamıyoruz bu işlemler için.Lise mezunuyum Üniversiteyi geleceğim için daha iyi bir ülke'de okumak istiyorum.Türkiye vatandaşları kolay kolay göçemiyor diğer ülkelere malesef.Üniversiteyi yurtdışın'da okumak istiyorum bu sebebten vatandaşlık almak istiyorum herhangibi bir ülkeden.

Hocam doğru işler TC pasaportu için kolay değil ama Türkiye'den çıkmadığınız sürece isterseniz ABD vatandaşı olun işler istediğiniz gibi yürümez.Planlamayı yapmak elbette güzel ancak harekete geçmek lazım.Ben bu şekilde Almanya'ya üniversite okumaya geldim şu anda.Üniversite bitince de 1.5 yıl içinde iş bulursam sınırsız oturum alma hakkım oluyor.

Hocam yurtdışın'da önce bulundum.Romanya'da AB gönüllüsü olarak uzun süre bulundum.Üniversiteyi nasıl Almanya'da okuyabilirim bilgi verebilirmisiniz ? İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

ÖSYM den en fazla 2 yıl önce aldığın bir kazandı belgesi ile denklik alabilirsin.Dilin yoksa da önce dil okuluna gitmen gerekiyor.Ben kendi üniversitemin dil kursuna gidiyorum şu anda.Bloke hesap ya da bir akrabanın 1 yıl boyunca sana sponsor olacağını beyan etmesi gerekiyor.Benim akrabam bunu yaptı ama yapmasa da bu parayı bir şekilde 1 yıl çalışıp toplardım.Burada zaten günlük sigortasız 3-4 saatlik işlerden 40-50 euro arası kazanıyorsun.O yüzden o yönden de sorun olmadı.Ne demek,tabi ki yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.

Hangi bölüm okuyordunuz hocam siz ? Çok teşekkür ederim.

• Ermeni vatandaşlığının hiçbir getirisi yok ilerde sana götürüsü de bol olur
  • Afedersiniz Ermeni

• Targetman kullanıcısına yanıt
    İşte arkadaşlar böyleleri yüzün'den bu ülke'de yaşanmaz.Ben Ermeni olduğumu söylemedim Ermenistan göçmeni olduğumu söyledim.Bu arkadaşın övündüğü atalarım dediği Osmanlı benim ailemi kafkaslara göndermiş orda ki insanları asimile edebilmek için ama bu kişi tarih bilmez ırkçı söylemler'den başka birşey bilmez.Bu kişinin dedeleri Burdur'da koyun güderken benim dedelerim bu ülke için savaştı bizzat kendi dedem 9 fırka'da şehit düştü Ermeni ve Ruslara karşı olan savaşta.Ayrıca meraklısına Kürt'üm

• quote:

İşte arkadaşlar böyleleri yüzün'den bu ülke'de yaşanmaz.Ben Ermeni olduğumu söylemedim Ermenistan göçmeni olduğumu söyledim.Bu arkadaşın övündüğü atalarım dediği Osmanlı benim ailemi kafkaslara göndermiş orda ki insanları asimile edebilmek için ama bu kişi tarih bilmez ırkçı söylemler'den başka birşey bilmez.Bu kişinin dedeleri Burdur'da koyun güderken benim dedelerim bu ülke için savaştı bizzat kendi dedem 9 fırka'da şehit düştü Ermeni ve Ruslara karşı olan savaşta.Ayrıca meraklısına Kürt'üm

Ben demiyorum sayin cumhurbaskanimiz boyle diyor.

http://www.diken.com.tr/afedersin-cok-daha-cirkin-seylerle-ermeni-diyen-oldu/

• Ben de bulgaristan göçmeniyim ben de bulgar vatandaşı olayım o zaman. Oyun mu oynuyoruz kardeş

• Yallah ermenistana

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Yallah ermenistana

Yaptığın şey çok ayıp. Bir asker olarak söylüyorum bunu.

• SiNaPSiS kullanıcısına yanıt

Aslında bu şahısa atmam lazım yukarda ki mesajı diğer arkadaş mizah yapmış.

• quote:

Ben da ispatı ile vatandaşlık veren ülke duymadım

• quote:

Orijinalden alıntı: italyanaygiri

quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Yallah ermenistana

Yaptığın şey çok ayıp. Bir asker olarak söylüyorum bunu.

Ayibi sizden ogrenecek degiliz. Milli dusmanimizi bizi isgal etme hayali olan ulkenin hayrani olanlar yallah gitsinler daha da gelmesinler

• SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    Yukarsa yazdığımı gördüysen eğer bu ülke için daha fedakarlı yaptığım belirli senden konuma mesaj atma uzaklaş hayde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.