Şimdi Ara

ERMENİSTAN GÖÇMENİYİM VATANDAŞLIK HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
2.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xAlfonso

quote:

Orijinalden alıntı: Provocatıve

quote:

Orijinalden alıntı: Gultekin04

bro çok karmaşık yazmışsın, sen nerede doğdun? Kimliğinde ne yazıyor? Şu an 'nerde, kaç yıldır ve hangi statüde yaşadığını' falan da açıklayarak yazsan yardımcı olan illa ki çıkar ama, dediğim gibi biraz daha detay belirtmen lazım.

Merhaba doğma büyüme Vanlıyım dedem'den önceki nesil Ermenistan doğumlu.Türk vatandaşıyım

Deden olsa neyse dicemde dedenden önceki nesilden bahsediyorsun vatandaşlık alman zor alsan bile ermeni vatandaşı olursun rus imkansız ermeni vatandaşı olmanın günümüzde bir artısıda yok

Ermeni vatandaşı olursa ucuza arabaya binebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hadi görüşürüz bb gelme daha

ermeninstanınb yaptığı ırkçılıktan hiç bahsetmezler biz türkler ırkçı oluruz değil mi

yallah ermenistana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanHur -- 22 Kasım 2017; 12:4:21 >
  • quote:

İşte arkadaşlar böyleleri yüzün'den bu ülke'de yaşanmaz.Ben Ermeni olduğumu söylemedim Ermenistan göçmeni olduğumu söyledim.Bu arkadaşın övündüğü atalarım dediği Osmanlı benim ailemi kafkaslara göndermiş orda ki insanları asimile edebilmek için ama bu kişi tarih bilmez ırkçı söylemler'den başka birşey bilmez.Bu kişinin dedeleri Burdur'da koyun güderken benim dedelerim bu ülke için savaştı bizzat kendi dedem 9 fırka'da şehit düştü Ermeni ve Ruslara karşı olan savaşta.Ayrıca meraklısına Kürt'üm

Aslında bu şahısa atmam lazım yukarda ki mesajı diğer arkadaş mizah yapmış.

"Bu arkadaşın övündüğü atalarım dediği Osmanlı"

Kanda ermenilik varsa demek ki

Ayrıca osmanlı değil OSMANLI İMPARATORLUĞU ağzını silde konuş/yaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

hadi görüşürüz bb gelme daha

ermeninstanınb yaptığı ırkçılıktan hiç bahsetmezler biz türkler ırkçı oluruz değil mi

yallah ermenistana

Ermenistan da iyi insanlar da var

• Blokladim son damlanı taşırdın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedemin kardeşi erivanı işaret ederek biz revandan geldik diyor. Zaten memleket ermenistan a sınır sayılır.

Ek olarak çifte vatandaşlık var mı bak, zira türk vat erm vat dan daha değerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Blokladim son damlanı taşırdın

• quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

Dedemin kardeşi erivanı işaret ederek biz revandan geldik diyor. Zaten memleket ermenistan a sınır sayılır.

Ek olarak çifte vatandaşlık var mı bak, zira türk vat erm vat dan daha değerli.

Ermeni vatandaşlığı alırsa mesela arabalara ucuz binebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 22 Kasım 2017; 16:5:8 >
  • Öyle bi dünya yok. Dediğin gibi dedesinden sonrakilerin Yunanistan vesaire doğumlu olduğu, hiç yoksa 15 milyon insan vardır bu ülkede. Mübadele anlaşması ile onların hakları kalmamış oluyor ama sen de etnik olarak Türk olduğun için 2 devlet de seni kaale almaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbek deliği pamukçuğu -- 22 Kasım 2017; 16:22:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeB tadeS

quote:

İşte arkadaşlar böyleleri yüzün'den bu ülke'de yaşanmaz.Ben Ermeni olduğumu söylemedim Ermenistan göçmeni olduğumu söyledim.Bu arkadaşın övündüğü atalarım dediği Osmanlı benim ailemi kafkaslara göndermiş orda ki insanları asimile edebilmek için ama bu kişi tarih bilmez ırkçı söylemler'den başka birşey bilmez.Bu kişinin dedeleri Burdur'da koyun güderken benim dedelerim bu ülke için savaştı bizzat kendi dedem 9 fırka'da şehit düştü Ermeni ve Ruslara karşı olan savaşta.Ayrıca meraklısına Kürt'üm

Aslında bu şahısa atmam lazım yukarda ki mesajı diğer arkadaş mizah yapmış.

"Bu arkadaşın övündüğü atalarım dediği Osmanlı"

Kanda ermenilik varsa demek ki

Ayrıca osmanlı değil OSMANLI İMPARATORLUĞU ağzını silde konuş/yaz.

Ermenilerle savaşan Dedesi bizzat savaşırken şehit düşen birisi olarak dedesi Burdur'da koyun güdenlerin torunların'dan kan'da ermenilik vardır cümlesini duymak kötü

• quote:

Osmanlı neden ermenileri kürtlerle asimile etmek istesin birader biraz mantıklı konuş.
  • quote:

Yukarsa yazdığımı gördüysen eğer bu ülke için daha fedakarlı yaptığım belirli senden konuma mesaj atma uzaklaş hayde

Yahu benim kan kardeşlerimin topraklarını işgal eden devlete vatandaş olmak istiyorsun, kendini oraya ait hissediyorsun daha bi de devlete faydam oldu zırvalıyorsun
    YALLAH
    ERME
    NİS
    TANA
  • Nikinin anlamı nedir ?

vatandaşlık almak istiyorum demişsiniz ben anlamadım ermenistan ve rusyadanmı vatandaşlık almak istiyorsun ???
  • Ermenistan'in iadei itibar vermesi gerek. Yani Ermenistan diyecek ki kardesim sen benim vatandasimdin benim hatam yuzunden burdan goc ettirildin zulme ugradin ozur dilerim gel ulkeme vatandasligini da vereyim. Ben Ahiska gocmeniyim, dedem cocukken gocmusuz. 1991, 1997 ve 2010'da olmasi gerekti bu tarihlerde Gurcistan sovyetlerin yaptigi zulmu ustune alarak ozur diledi ve iadei itibar verdi. Lakin geri donen olmadi. Benim de hakkim var ama donmem gurcistana. Orda da ac kalacagim burda da. Ermenistan diyince aklina uber bi ulke gelmesin. Van'dan Ardahan'dan Igdir'dan 5-10 sene geride. Fakir ve geri kalmis ulke. Ruslarin azeri tamponu olarak kullaniliyor. Yurt disina cikmak istesen bile rus hegomonyasi altinda oldugu icin maalesef ipine bile takmazlar seni. Bizzat ermenistan vatandasinin vize basvurusunun sirasi geldiginde en arkaya itildigini gordum. Guvenilir degiller cunku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pxcnsRy -- 22 Kasım 2017; 17:54:47 >
  • Konu içinde saçma sapan milliyetçilik adı altında ırkçılık mesajları var.

Amma çoluk çocuk var bu forumda.

Dünya da tüm ülkeler diğer ülkeleri işgal etmek kaynaklarına konmak vs. ister. Bu normal olan bir şey zaten olmasa garip olurdu.

Oranızdan buranızdan zorla düşman üretmeyin kendinize.

Bundan 10 nesil önce olan olmuş. Yıl olmuş 2017 hala ermeni israil yunan düşmanlığı yapmaya çalışan kafalar var.

Metre vereyim kafatası ölçün bari.
  • pxcnsRy kullanıcısına yanıt
    Zamaninda akilli olan ermeniler Abd’ye avrupaya felan goc ettiler zaten.

• Edit: Burada seni güzel bir sekilde andim fakat seninle uğraşmak istemedigimden hoşt diyorum anlarsın sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provocatıve -- 23 Kasım 2017; 0:31:54 >
  • ah şu dinler, bir türlü insanları birleştiremedi şu dinler, hep savaş hep kin hep nefret
  • quote:

Orijinalden alıntı: italyanaygiri

quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Yallah ermenistana

Yaptığın şey çok ayıp. Bir asker olarak söylüyorum bunu.

diyende italyan aygırı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _devilpotion_

quote:

Orijinalden alıntı: italyanaygiri

quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Yallah ermenistana

Yaptığın şey çok ayıp. Bir asker olarak söylüyorum bunu.

diyende italyan aygırı

Ne alaka hocam nickname’den kişilik analizi yapmak ne derece doğru?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.