Şimdi Ara

ERP & Web Servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Şirketimizde kullandığımız ERP programına web servis ile erişerek veritabanı güncellemesi yapmak istiyorum. Olayı kısaca açıklayayım.

Erp programımızda satın alma süreçlerinde 3 imza yetkisi bulunmakta.
    Mesela;
    "0 TL < 1.imza <1000 TL
    1000 TL < 2.imza <10000 TL
    10000 TL ve üzeri = 3.imza" şeklinde.

Sipariş açıldığı anda 1.imzayı atacak kişiye imzayı atması için bir mail gitmekte. Aynı şekilde 1.imza atıldıktan sonrada 2.imzayı atması için bir sonraki kişiye de mail gitmekte. İmza atma işlemleri ERP programı üzerinden yapılıyor. Ben bu noktada kullanıcıyı bilgisayara bağımlı bırakmadan gelen mail üzerinden bir buton yardımıyla imza yetki onayını verdirmek istiyorum. Bu sayede telefon üzerinden de imza işlemlerini yapabilirler. Sorunum tam olarak burada başlıyor. Öğrencilik yıllarımda yazmış olduğum bir web servis ile program ile web servisi bağlayıp localde istediğim alanı güncelleyebiliyordum. Şimdi gelen maildeki ilgili veriyi(siparişNo olabilir) nasıl çekip web servise o veriyi gönderebilirim. Elimde web servis için yazmış olduğum kod var yalnızca mailden gelen veriyi nasıl web servise gönderebilirim bunu öğrenmek istiyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

• mail nasıl gidiyor ? maili içerigini düzenleyebiliyorsan ilgil alanların karşısına link koyarsın bu link tıklandıgında websayfana gelir ki bi puplic web sayfası ayarlaman lazım basit bişeyde olabilir sayfaya gelen veriyi veya seçenegi code tarafında yine database kayıt edersin
  • Mail icerigini guncelleyebiliyorsan eger link gondermek mantikli ve pratik.
    Ama bu isin en profesyonel yolu push notification ile mobil uygulama uzerinden imza istemek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi ERP sistemi?
  • TrueBlack kullanıcısına yanıt
    Canias Erp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.