Nasıl kopyalıyorlar? Biraz bahsetseydinde önlemimizi alsaydık. Ben kartımın çalınmaması için para çekmek dışında hiç kullanmıyorum. Onun yerine papara kullanıyorum. Bedava. |
'ErpaPay YST elektronik' dolandırıcılığı !!! Kredi kartından karşılıksız 1000 TL çekildi !!! (2. sayfa)
-
-
Böyle bir video buldum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TulparHANBöyle bir video buldum.
Güzel video, benim ikinci önlemim olarak, kartımın arkasını simsiyah boya ile boyadım. Numaralar gözükmüyor. Bu numaraları gösterirseniz şifresiz, sms'siz online alışveriş yapılabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veliusta -- 30 Eylül 2020; 0:11:44 > -
o numara önemli değil
bir kaç kere bim mesela benim kartımda şifresiz alışveriş yaptı tabi uyarında özür dilediler.
isteyince şifresiz alışveriş yapabiliyorlar yani senin kartı kopyaladılarsa direk alişveriş yapabilriler marketlerden tabi o zaman da yeri belli olur. büyük ihtimal profesyonel bir iştir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TulparHANo numara önemli değil
bir kaç kere bim mesela benim kartımda şifresiz alışveriş yaptı tabi uyarında özür dilediler.
isteyince şifresiz alışveriş yapabiliyorlar yani senin kartı kopyaladılarsa direk alişveriş yapabilriler marketlerden tabi o zaman da yeri belli olur. büyük ihtimal profesyonel bir iştir.
Temassız ödeme olmasın hocam o?
Ben şuan sadece temassız ödeme yapıyorum. Temassız ödeme yaparken kart bilgilerini çalamazlar sanırım.
Telefonda-PC'de Warez program bulundurmamaya özen gösteriyorum. Papara'dan sanal kart ile alışveriş yapıyorum artık. Alışverişimi yaptıktan sonra kullanıma kapatıyorum.
Buna benzer şekilde bilgilerimi de gizledim. Kasada gizli Kamera varsa bu numaralarıda videodan bakıp çalabilir. Gizlemekte fayda var.
-
Temasız ödeme değil kartı geçirdi şifre istemedi dedim sen ne yapıyorsun nasıl yapıyorsun falan şaşırdım. Kart temassız ödemeye kapalı onu yapamaz.
büyük ihtimal kendi istediklerin de yapabiliyorlar benim dediğim olay 1.5 - 2 sene falan oldu
-
En kolay temassiz kopyalanir kart, hicbir guvenligi yok kullanandan baska.quote:
Orijinalden alıntı: veliustaTemassız ödeme olmasın hocam o?
Ben şuan sadece temassız ödeme yapıyorum. Temassız ödeme yaparken kart bilgilerini çalamazlar sanırım.
Telefonda-PC'de Warez program bulundurmamaya özen gösteriyorum. Papara'dan sanal kart ile alışveriş yapıyorum artık. Alışverişimi yaptıktan sonra kullanıma kapatıyorum.
Buna benzer şekilde bilgilerimi de gizledim. Kasada gizli Kamera varsa bu numaralarıda videodan bakıp çalabilir. Gizlemekte fayda var.
Alıntıları Göster
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X