Şimdi Ara

Error System Log

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna giriyorum server giriyorum biraz oynadıktan sonra en heyecanlı yerinde oyundan atıp server seçme bölümüne geliyor. ordan bir servera tıklayınca oyun karaıyor sadece imleç görünüyor ve donuyor. ordn çıktığımda ctrl+alt+delete yaptığımda küçük bir pencerede Error System Log hatası çıkıyor. Sonra birkaç girip çıkmadan sonra düzeliyor. Yardım edin!

Ayrıca pingim 0 ı gösteriyor pingime nasıl bakarım? Genelde skorlarda 3. sıradan aşağıya inmem ama pingimin yüksek olduğunu söylüyorlar. Ayrıca bazı şerefsizleri dagger ile yere yatırıyorum ama hemen kalkıyorlar bunu nasıl yapıyorlar?

• quote:

Orjinalden alıntı: CodeWriter

Oyuna giriyorum server giriyorum biraz oynadıktan sonra en heyecanlı yerinde oyundan atıp server seçme bölümüne geliyor. ordan bir servera tıklayınca oyun karaıyor sadece imleç görünüyor ve donuyor. ordn çıktığımda ctrl+alt+delete yaptığımda küçük bir pencerede Error System Log hatası çıkıyor. Sonra birkaç girip çıkmadan sonra düzeliyor. Yardım edin!

Ayrıca pingim 0 ı gösteriyor pingime nasıl bakarım? Genelde skorlarda 3. sıradan aşağıya inmem ama pingimin yüksek olduğunu söylüyorlar. Ayrıca bazı şerefsizleri dagger ile yere yatırıyorum ama hemen kalkıyorlar bunu nasıl yapıyorlar?

İlk olarak Error Log System cok fazla aldıysan şunu diyeiblirim GameGuard herangi bişeyi hack olarak algılıyodur. Res atıp dene olmadı format gerekicek.

Pingin 0 olması doğal kendi pingini göremezsin, Pingin karsındaki her oyuncu için farklıdır, kısacası sen LAGlısın diyen birisi aynı zamanda sana LAGlıdır. Pingini aşağı yukarı görüp oda da tek laggerin sen olup olmadığınıda öğrenmek istersen herkesin pingine bak 200++ sa herkes tek laggersindir (90%)

Daggerle yerden kalkma olayı için Space basmak yeterli tam düşmeden önce

• quote:

Orjinalden alıntı: TheKinQ

quote:

Orjinalden alıntı: CodeWriter

Oyuna giriyorum server giriyorum biraz oynadıktan sonra en heyecanlı yerinde oyundan atıp server seçme bölümüne geliyor. ordan bir servera tıklayınca oyun karaıyor sadece imleç görünüyor ve donuyor. ordn çıktığımda ctrl+alt+delete yaptığımda küçük bir pencerede Error System Log hatası çıkıyor. Sonra birkaç girip çıkmadan sonra düzeliyor. Yardım edin!

İlk olarak Error Log System cok fazla aldıysan şunu diyeiblirim GameGuard herangi bişeyi hack olarak algılıyodur. Res atıp dene olmadı format gerekicek.

Pingin 0 olması doğal kendi pingini göremezsin, Pingin karsındaki her oyuncu için farklıdır, kısacası sen LAGlısın diyen birisi aynı zamanda sana LAGlıdır. Pingini aşağı yukarı görüp oda da tek laggerin sen olup olmadığınıda öğrenmek istersen herkesin pingine bak 200++ sa herkes tek laggersindir (90%)

Daggerle yerden kalkma olayı için Space basmak yeterli tam düşmeden önce

• sen napıosun ya amacın ne senin alıntı yapıosun yorum yazmıosun nası post kascanı şaşırmışsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "No boot device found" hatası
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.