Şimdi Ara

Ersan Çin e gitti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
2.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klasik Beşiktaş konusu. Beşiktaş taraftarından çok renkliler var.
  • İyi para valla hem Beşiktaş için hem Ersan için. Şampiyonluk gitti diyenler 1-2 maç sonra alexise ve marceloya hayran kalırsa şaşırmam. Ertelenen maçlarda oynamasalar bile kazanabilecegimiz maçlar. Hayırlısı olsun. Şampiyonluk bizimdir inşallah.
  • yeni transferler ertelenen maçlarda oynıyabilcek
  •  Ersan Çin e gitti
    Kazma dediğiniz oyuncu 21 maçta 7 sarı görmüş sadece.Ya hakemler kötü ya da Ersan nerede nasıl hareket yapacağını biliyor. Siz karar verin.
  • Güzel itelemi?ler, tebrik ederim BJK yönetimini...
  • deli paraya gitmiş bizde sezon sonu şöyle çine iteleme yapsak iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre A.

LOKMAN VER OĞLUM MÜZİĞİ ALLAM Bİ TARAFLARIMIZI PARAYLA SİLECEGİZ

bjk transfer paralarını taraftara mı dağıtıyor nedir
  • Lan bu Çinliler bizden neden adam almiyor
  • O kadarlık işi neciple Atiba değişmeli halleder😂 @BJK @BJK
  • Ersan da gitmek istemiş, bizde kazanacağının 3 katı para vermişler, kafası hep orada olacaktı, bence değerini bulmuşken satılması iyi oldu, bu saatten sonra aklı karışık bir Ersan pimi çekilmiş bomba misali olurdu
  • Az buldum ben.
    Türkiye Milli Takımı'nın stoperi, Avusturya pasaportu var, Çin'de yerli statüsünde oynayacak.
    Bizim başkan en az 10 milyona itelemeliydi onu.
  • Bence çok iyi paraya satıldı. Ancak tek sorun yeni gelen stoperlerin şehre, takıma, hocaya ne kadar hızlı adapte olacağı? Adamlar hazırlık kampında bile yoktu. Ancak yinede iyi para. 7 milyon euro az mı???

Maşşallah herkes çatır çatır oyuncu satıyor bizimkiler de boş boş oturuyor.
  • Bu başkansa bizimki ne ?
  • Vay be 7 milyon euro taraftarlarımızı memnun etmiyor artık. Sene sonu da devam eder inşallah. Büyüksün Fikret başkan
  • Ersan 7 milyon ediyorsa ben de bi 3 milyon ederim. Başganım beni al.
  • max 4 edecek adamı 7 ye vermek iyidir.
    ayrıca marcelo ve alexis ersandan kötü değiller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elder Wand

quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Hoca Ersan'ı teknik olarak göndermem mümkün değil diyordu, yönetim onu da dinlememiş anlaşılan.Elde edilen para güzel de şampiyonluk yolundayken böyle bir riske girilmemeliydi, ertelenen maçlardaki durum da malum zaten (tescilli oyuncu mevzusu).Çinlilere eninde sonunda satacaktık Ersan'ı, sezon sonu halledilebilirdi bu iş.Yanlış yapıldı bence, umarım bu işten zararlı çıkmayız.

Ersan belki kendi gitmek istemiş de olabilir,iyi para teklif edilmiş deniyordu.Yani oyuncunun da verimi düşecekti belki satılmasa.İşin bu tarafı da var.

Hocam Ersan Bjk'da 1.3M € kazaniyordu , çin takimi net 3M € deyince aklina girdiler ki , Ersan'a bu parayı da kimse vermezdi . kendi istedi ve gitti . gitmek isteyen oyuncuyu tutmak ne kadar dogru olur .

• Vizyonsuz(!) başgan noolcek.. Ersan en az 20 milyon ederdi. Bedavaya verdi Adamı... Şampiyonluğu sattı. Alexis ve Marcelo zaten çöp(!).. Fikret Orman istifa!
  • Yalnız bizim başkan , anlıyor yaw bu işten , Gökhan Töreyi de satsa ya şöyle 15-16M € ya
  • Bizim kulüplerin ekonomisini Çinlileri ve araplar düzeltir anca güzel para
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.