beşiktaş resmen küçük porto olma yolunda emin adımlar ile ilerliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Batman
Klasik Beşiktaş konusu. Beşiktaş taraftarından çok renkliler var.
malesef beşiktaşı pek tutan yok
sezon başında Ersanı bedava bıraksalar oh 1.3 maaştan kurtulduk derdim ki geçen seneyi hatırlayın kaleye giden topa kafasını eğen bi Ersan vardı bu sene Şenol hoca + Rhodolfo sayesinde iyi piyasa yaptı Ersan. Hoş geçen senede 5 e istiyorlardı 3 ay sonra 2 milyon daha fazlaya sattık.
Gayet iyi paraya sattık. Bazı takımdaslar ersan hiti şampiyonluk hayal oldu diyorlar. Yerine gelen iki adamda maç kaçırmayan sağlam oyuncular boş olduklarını sanmıyorum. 2016 avrupa şampiyonasından sonra da gökhan töre büyük ihtimalle gidecek gibi.
Şampiyonluk yarışındayken ilk 11 futbolcusu göndermek riskten başka bir şey değildir. Parası iyi ama yine de büyük risk.
atınç + ersan + demba = 25 milyon avro.
Ersan'ı bu sene parlatan, partneri Rhodolfo'dur. Nasıl ki Atiba'nın yanında Necip'in bile sırıtmaması gibi. Liderlik özelliği, takımı ateşlemesi açısından da Alexis'in Ersan'dan hiç bir eksiği yok. Teknik kapasite olarak da Hem Marcelo hem Alexis 10 kat daha iyidir Ersan'dan.
Mustafayı'da yanında eşantiyon olarak vereydik bari.
yok şampiyonluğu satmışız yok daha neler,yeni adamları bi görün ersanı ağzına almıyacaksınız
içimizdeki irlandalı grubu yine başlamış ersanı satan şampiyonluğ satmış falanda yeni adamları görseniz ersanı ilk 11 almazsınız,iyi satış yaptık
Adamlar kaç aydır kulübün kapısında yatıyodu Ersan için sonunda muradına erdiler
Fikret başgan ticaretten anlıyor aga
Marcelo'dan beklentim fazla.
quote:
Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen
Kazma dediğiniz oyuncu 21 maçta 7 sarı görmüş sadece.Ya hakemler kötü ya da Ersan nerede nasıl hareket yapacağını biliyor. Siz karar verin.
valla hocam melo gibi kasabın italyaya giderken ben hiç kırmızı kart görmedim diye hava attığı ligde ersan melek kalır
quote:
Orijinalden alynty: Aegon VI Targaryen
Kazma dedi?iniz oyuncu 21 maçta 7 sary görmü? sadece.Ya hakemler kötü ya da Ersan nerede nasyl hareket yapaca?yny biliyor. Siz karar verin.
valla hocam melo gibi kasabyn italyaya giderken ben hiç kyrmyzy kart görmedim diye hava atty?y ligde ersan melek kalyr
Skora göre yorum yapıyorsunuz. Beşiktaş bu kadar yüksek hücum gücüne sahip olmasa Ersanı yerden yere vururdunuz. Bence çok iyi bir transfer oldu. Şenol hocanın dediklerine takılanlar olmuş,sözünü yemiş gibi. Ne demesini bekliyordunuz ki? Evet satılık mı deseydi?