Şimdi Ara

ersun ne zaman yol alır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• yarın istifasını açıklarsa şaşırmam.
  • hele bi eskişehir'e de kaybetsin tokat yolları taşlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ody35

yarın istifasını açıklarsa şaşırmam.

lnsallah hocam yanı ersun yanal kaldıramaz yazık olmasın . bu arada transfer sezonu kapandımı cunku mac sonu ıstıfa olablr

• quote:

Orijinalden alıntı: sssherlock holmesss

quote:

Orijinalden alıntı: ody35

yarın istifasını açıklarsa şaşırmam.

lnsallah hocam yanı ersun yanal kaldıramaz yazık olmasın . bu arada transfer sezonu kapandımı cunku mac sonu ıstıfa olablr

Transfer sezonu daha kapanmadı, ama net tarihini bilmiyorum.
  • 11. haftaya kadar inşallah takımda kalır
  • Sene sonunda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes ne kadar maaş verir?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ligin ilk yarısı bitince muhtemelen 15 . falan olunca yollarlar.
  • Devre arasında gider tahminimce.Onunla beraber beşkalarının da gitmesi ümidiyle.
  • Eskisehire de yenildikten sonra gider bence

• Eskişehir yenilgisi sonrası

• Onunla olmayacağı belli oldu , aykutu aratan bi teknik direktör mü istedik biz , bukadar vasıfsız vizyonsuz olmak için mi çabalıyoruz anlamadım ki , takımın hiç analizi ile uğraşma oyuncu değişikliklerine baksab bile anlıyorsun bunu , taraftarımız alperi ve emenikeyi alkışlarken bunu hep bir ağızdan söyledi zaten , yakışmıyor , yapılan transferlere bak , alper ve alvez dışında (emenike değil cardozaya niyetlendik biz) elle tutulur kimi görebildik , yine olan senelere ve taraftara oluyor , ersun yanal kimdir aziz yıldırım kimdir , bu ikisiyle mümkün değil güneşli günlermiş , gün yüzü göremeyiz...

• O kadar erken beklemeyin. İnşallah takım düzelir de kalır diyorum ama zor. Kendisine de üzülüyorum Fenerbahçeli olduğu için takıma hevesle geldiği için ama 2 maçtır değişiklikler kadrolar hatalı. GG başlayabilecek durumdaysa niye oynatmıyorsun yoksa niye sonradan alıyorsun. Sonradan sağ bek almanın anlamı ne. Çok saçma olaylar. Bu şekilde giderse Eylülün sonu diyorum. 1 ay falan. Ama CAS'dan ceza alırsak yerine kim gelir bilemem. Oldu olacak Yılmaz Vural gelsin. Onu da bir görelim. Zaten ya o gelir ya da Mustafa Denizli
  • Yılmaz gelecekse istifa etsin.
  • çok radikal olaylar olmazsa devre arasına kadar gitmez...aziz yıldırım her dediğini yapacak, her şeyine karışacal başka hoca bulana kadar, bir de getirdiği adamı hemen yollayıp hata yaptığını kabul etmeyeceğine göre en az yarım sezon tutar...
  • Yılmaz gelse ne olacak ? Emre volkan gg takarmı bu adamı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe'ye geliceğini duydugumda 6,7 hafta sonra gider demiştim.Fikrim biraz değişti 3,5 haftaya gider heralde böyle giderse.
  • Arsenalden Emirateste 5+ yedikten sonra.
  • 1 yıllık kontratın bir manası var. Sadece lig için getirilmiş avrupada hedef koyulmamış bir adamla yola devam ediyoruz. Bugüne kadar gelen her direktöre 2-3 yıl kontrat imzalatan adamlar böyle bir durumda Ersun hocaya 1 yıl imzalatıyorsa altından birşey çıkar mutlaka.
  • Derbiden sonra
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.