Şimdi Ara

ERSUN YANAL GELMESİN ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

anlamadığım tarafı fenerbahçeli olmasına rağmen neden böyle bir şey söylemiş. birçok fenerbahçeli olmayan bile o sezonun kupasının herkesle savaşarak alındığını bilirken. ilginç.
    Nasıl bir hayal dünyan var senin

O arkadaşın kafa hep iyi ne içiyor anlayamadım şimdiye dek

• quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

Dile getirseler de getirmeseler de, FB'liler dışında herkes aynı şeyi düşünüyor zaten. Şaşılacak bir durum yok ortada.

ersun yanal fenerbahçeli
  • İmzaladığı an yumurta yağmuruna tutulmalı,balgam fırlatılmalı
  • bu adamla 5-6 yıl önce milli takımla anlaştıktan sonra, istemiştik ama olmamıştı. şimdi bazı arkadaşlar istemezük yabancı isterük diyor. Sorunun zaten ana kaynağı yönetim ve aziz yıldırım, kimi getirsen farketmez. ama bu farketmezlerin içindeki en iyi farketmez ersun yanal dir. Fenerbahçe yönetimi ve taraftarı türkiye şampiyonluğu istiyor ve 4.yıldızı gs den önce takmak istiyor, onun içinde türkiye liginde bol gol atan sürekli atak oynayan bir takım yapmak için tekrar kere tekrar en ideal aday ersun yanal dir
  • Arkadaş Aykutu çok severdim futbolcuyken, karakterini falan ama henüz istenilen seviyede değil.

Aykutun alıp alıp gönderdiği Özgüre bakın misal Eskişehirde..

Yok mok diyenler iki güzel futboldan sonra rahatlayacaklar bence ama eger bu iş olursa DESTEK OLALIM ki bir işe yarasın bari sezonu kurtaralım.

• Mustafa denizli gelseydi bari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Mustafa denizli gelseydi bari

iyi dedin

ersun yanal yerine mustafa denizli gelmesi daha iyi olucak gibi geliyor banada
  • 2:08:30 dan itibaren izleyin olay burda
    http://www.ahaber.com.tr/webtv/videoizle/arti-futbol--24032013

O sene şampiyonluk diyor sözü kesiliyor,belki de şampiyonluk için savaştılar falan diyecek nasıl bir medyamız var anlamıyorum
  • yılmaz vural 10 tane ersun yanal eder.
  • Adam ben öyle bir şey soylemedim dedı. Aynı programda olan adamda ben öyle bir şey duymadım dedi daha neyi tartışıyoruz arkadaşlar ? Her sene 1oo tane transfer yapan medyanın sözünemi bakıyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen sus köylü
  • quote:

Orijinalden alıntı: donsuz gezen adam

2:08:30 dan itibaren izleyin olay burda
    http://www.ahaber.com.tr/webtv/videoizle/arti-futbol--24032013

O sene şampiyonluk diyor sözü kesiliyor,belki de şampiyonluk için savaştılar falan diyecek nasıl bir medyamız var anlamıyorum

Bizim millet leb demeden çorumu anladığı için böyle oluyor bazen. Halbuki adamın ne dediğini dikkatlice baştan beri dinleseler anlayacaklar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.