Şimdi Ara

ERSUN YANAL GELMESİN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'ye t.d olacağı konuşuluyor ama ben bu adama kesinlikle karşıyım.

neden diye soracaksanız ;

Aykut Kocaman’ın ayrılmasından sonra teknik direktör arayışına giren Fenerbahçe’de öne çıkan isimlerden bir tanesi de Ersun Yanal.

Bugüne kadar Denizlispor, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Türkiye A milli futbol takımı, Manisaspor, Trabzonspor ve halen Eskişehirspor’u çalıştıran Yanal, sarı-lacivertlilerin yerli teknik direktör adayları arasında gösteriliyor.

Ancak arşivlerden çıkan birkaç satır Ersun Yanal’ın Fenerbahçe ile olası bir anlaşma sağlamasını zorlaştırabilir.

“2011 şampiyonu Trabzon

A Haber'de Artı Futbol'un bu haftaki konuğu Ersun hocaydı. Yanal, bizim Olcay Çakır'ın "Trabzon sizden sonra, kurduğunuz temeli sağlamlaştırıp şampiyon oldu" dedi, hoca onayladı. Reklam arasında "Hocam 2011'in şampiyonu Trabzon dediniz bu bir dil sürçmesi miydi?" diye sorunca "Hayır bilinçli söyledim" dedi. Ben de kutladım. Bir kez de buradan kutluyorum, ince hesap yapmadan gerçeğin altını çizdiği için. Helal olsun Ersun hoca. Türkiye'nin bildiği gerçekleri söyleyen futbol insanlarına en çok bugünlerde ihtiyacı var. Yüreğine sağlık.”

Bu adam mı Fb'ye TD olacak!!

• Acikcasi buyuk hayal kirikligina ugradim ben de bunu okuyunca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak bunu bilmiyordum.Gelirse olay çıkar bundan sonra.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanetolasiBerk

Acikcasi buyuk hayal kirikligina ugradim ben de bunu okuyunca
    Gelirse gelir basarili olursa da bunlarin hepsi unutulur. Hatta Ersun Yanal gelir uzerine FB 2 yildiz daha getirir her sey ama her sey unutulur. Takilmamak lazim boyle seylere. Kimler ne laflarini nasil yuttular, bu mu asilamayacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7ender

Gelirse gelir basarili olursa da bunlarin hepsi unutulur. Hatta Ersun Yanal gelir uzerine FB 2 yildiz daha getirir her sey ama her sey unutulur. Takilmamak lazim boyle seylere. Kimler ne laflarini nasil yuttular, bu mu asilamayacak?

Alıntıları Göster
    5.haftayı göremez gelirse
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7ender

Alıntıları Göster
    futbol da neler yutuluyor, geriye dönün bir bakın, 2-3 maç kazandımı herşey unutulur, fitneye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

Yoo, asıl başarılı olursa bunları gözümüze gözümüze sokar medya. Farklı ülkelerde mi yaşıyoruz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden mi Ersun Yanal ?
    6 yıl önce açıldı
    FATİH TERİM HAVALARDA!
    7 yıl önce açıldı
    Prandelli gelmelidir
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: akepa

5.haftayı göremez gelirse

Alıntıları Göster
    anlamadığım tarafı fenerbahçeli olmasına rağmen neden böyle bir şey söylemiş. birçok fenerbahçeli olmayan bile o sezonun kupasının herkesle savaşarak alındığını bilirken. ilginç.
  • Bunu diyen adam zaten gitmez FB'ye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

Yoo, asıl başarılı olursa bunları gözümüze gözümüze sokar medya. Farklı ülkelerde mi yaşıyoruz?

Alıntıları Göster
    Ben yonetime guvenmiyorum, taraftara da artik guvenemiyorum. Hepimiz herkes yiprandi. Bu saatten sonra bu sene sampiyon olduktan sonra kimsenin bir seye kulak asagacini sanmiyorum. Gayet gecmise mazi durumu olur. Kaldi ki medya bunlari sundu koydu bir sekilde taraftar da gaza geldi Ersun Yanal icin istifa diye bagirdi ee ne olacak bu ulkede ilk olmayacak bu. Benim hicbir umidim yok, ilk defa bu kadar umitsizim Fenerbahceli olarak. Aykut Kocaman destekcisiydim o gitti, bu saatten sonra Aziz Yildirim gitmedikten sonra Aykut Kocaman'in gitmesi tamamen bostur. Yeni kan yeni yapilandirma lazim bize, Aykut Kocaman gitmis Denizli gelmis, Ersun gelmis, Daum gelmis.. Bunlarin hicbir onemi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

anlamadığım tarafı fenerbahçeli olmasına rağmen neden böyle bir şey söylemiş. birçok fenerbahçeli olmayan bile o sezonun kupasının herkesle savaşarak alındığını bilirken. ilginç.
    Nasıl bir hayal dünyan var senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

uzaylıyla sevişen arkadaşım bile var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

Alıntıları Göster
    Ersun yanal´ın 24:03:2013 kanal A artı futbol programına konuk olduğunda 2010-2011 şampiyonu trabzondur dediği yalan.
    izledim ben tamamen milli takım ve altyapı konuşuyolar.
    ersun yanal´ın ağzından trabzonspor 2 kere çıkıyor
    1- trabzonla oynadığımız lig maçı çok zevkliydi
    2- trabzonda görev yaparken yusuf şimşek´i alsaydık şampiyonduk.
    ortaya kim o 2010-2011 şampiyonu trabzondur dedi diye iddaa attıysa kafasını kuma gömsün. feci rezil oldu.

alıntı

• quote:

Orijinalden alıntı: Venganza

Ersun yanal´ın 24:03:2013 kanal A artı futbol programına konuk olduğunda 2010-2011 şampiyonu trabzondur dediği yalan.
    izledim ben tamamen milli takım ve altyapı konuşuyolar.
    ersun yanal´ın ağzından trabzonspor 2 kere çıkıyor
    1- trabzonla oynadığımız lig maçı çok zevkliydi
    2- trabzonda görev yaparken yusuf şimşek´i alsaydık şampiyonduk.
    ortaya kim o 2010-2011 şampiyonu trabzondur dedi diye iddaa attıysa kafasını kuma gömsün. feci rezil oldu.

alıntı

Alıntıları Göster
    Deseydi bu zamana kadar duyulurdu.Futbolu takip eden insanlar bilirdi Ersun Yanal'ın böyle bir şey dediğini ki zannetmiyorum ben böyle bir şey diyeceğini.

Zaten gelmesin Türk hoca.Alman hoca lazım bize.

• Turk olarak birtek Yılmaz Vural'a şans verilmesini istiyorum ama Avrupa'da ne yapar kestirmiyorum. Eskilerden vazgeçmemiz gerek. Ben Ersun Yanal'ı Bursa ile ozdeslestirdim mesela yakistiramiyorum.

Ligde daha iyi olacağız ama Aykut Kocaman varken Avrupada daha güvende hissediyordum playofflar falan. Simdi Yılmaz Hoca gelir Arsenal a Zenite saldırır 3 yer geliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

Deseydi bu zamana kadar duyulurdu.Futbolu takip eden insanlar bilirdi Ersun Yanal'ın böyle bir şey dediğini ki zannetmiyorum ben böyle bir şey diyeceğini.

demiyor zaten qtmnin yeni oyunu eğlence çıksın ortalık karışsın istiyorlar

http://www.ahaber.com.tr/webtv/videoizle/arti-futbol--24032013
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venganza

quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

demiyor zaten qtmnin yeni oyunu eğlence çıksın ortalık karışsın istiyorlar

http://www.ahaber.com.tr/webtv/videoizle/arti-futbol--24032013

Alıntıları Göster
    Dile getirseler de getirmeseler de, FB'liler dışında herkes aynı şeyi düşünüyor zaten. Şaşılacak bir durum yok ortada.

• quote:

Orijinalden alıntı: YazıYorum

Dile getirseler de getirmeseler de, FB'liler dışında herkes aynı şeyi düşünüyor zaten. Şaşılacak bir durum yok ortada.

Alıntıları Göster
    yırdılur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

Turk olarak birtek Yılmaz Vural'a şans verilmesini istiyorum ama Avrupa'da ne yapar kestirmiyorum. Eskilerden vazgeçmemiz gerek. Ben Ersun Yanal'ı Bursa ile ozdeslestirdim mesela yakistiramiyorum.

Ligde daha iyi olacağız ama Aykut Kocaman varken Avrupada daha güvende hissediyordum playofflar falan. Simdi Yılmaz Hoca gelir Arsenal a Zenite saldırır 3 yer geliriz

Ertugrula gitti aklım diger konudan..

• quote:

kim onlar Demirören mi ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.