Şimdi Ara

Hamza Hamzaoğlu Efsanemizdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam takımdan gideli kaç ay oldu hala arkasından sövenler var. Üç kupalı Hamza Hoca'mız siz kabul etseniz de etmeseniz de efsanemizdir. Bu takımın gördüğü en kötü kadrolardan biriyle üç kupa aldı. Kovulmasa bu sezon Avrupa'da iyi bir yere kadar ilerler, ligde de hala şampiyonluğa oynuyor olurduk. Adamın yoklukta yaptıkları gayet de ortada. Küme düşecek Bursa'yı kurtarıp Avrupa potasına koydu. İmparator Fatih Terim'in takımı emanet ettiği adamın başarıları ortada. Bir de yönetimin kendi atadığı teknik adamlarınki de ortada. Umarım Hamza Hoca'yı kadromuzun daha iyi olduğu bir zamanda tekrar başımızda görürüz.

• Yav he he

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe efsanesi olabilir.
    Takıma takviye lazmdı bunu taraftar gördü ama o görmedi.
    Umut Bulut, Mario Gomez'le aynı tip oyuncu demesinden bile ne kadar boş bir herif olduğunu anlayabilirsin.
    Umut Bulut'un sözleşmesini felan ben uzatırdım diyordu, kimse Umut kadar mücadele etmiyor felan diyordu.
    Geç kurtulduk kendisinden 2-3 senemize mal olacak yaptığı ve yapmadığı transferler.
    Jem Paul Karacan diye bir gerçek var ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Bmw.

Yav he he

Türk olunca yaw he he he tabi. Alman, İngiliz, İtalyan olsa öve öve bitiremezdiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Greyjoy

quote:

Yav he he

Türk olunca yaw he he he tabi. Alman, İngiliz, İtalyan olsa öve öve bitiremezdiniz.

Aşkitomgs boş yapma nereli olduğu beni ilgilendirmez.

• quote:

quote:

quote:

Yav he he

Ay canım ya. Bir kere nereli olduğu değil hangi milletten olduğu demek istedin sanırım. İkincisi de madem öyle üç kupalı hocamıza neden bu düşmanlığın? Sorunun teknik direktörden ziyade oyunculardan kaynaklı olduğu bu kadar barizken hem de.
  • Kime ne anlatıyorsun ki? Şu takıma yıldız diye anılıp hiçbir şey yapmayanlara senelerce sabredilir ama Hamza Hamzaoğlu'na 1 sene daha sabredilmez. Yapacak bir şey yok, bunlara kulak tıkayıp işini yapacaklardı, yapmadılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prandelli gelmelidir
    8 yıl önce açıldı
    Hamza hocayı anlamak
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bjk li olarak Hamza hocayı heep beğendim. Yonetimi korumak uğruna kendini feda etti taraftara yem oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yav he he

Ay canım ya. Bir kere nereli olduğu değil hangi milletten olduğu demek istedin sanırım. İkincisi de madem öyle üç kupalı hocamıza neden bu düşmanlığın? Sorunun teknik direktörden ziyade oyunculardan kaynaklı olduğu bu kadar barizken hem de.

3 kupalı diyor skor taraftarı

Rakipler sürünürken leş gibi oyunumuzla aldığımız kupalar . Sezonun en iyisi muslera olan sezon

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yav he he

Rakipler sürünürken leş gibi oyunumuzla aldığımız kupalar . Sezonun en iyisi muslera olan sezon

Sonra yabancı hayranı dediğimde kızıyorsun. Madem öyle o çok başarılı Muslera'n bu sezonu da kurtarsın hadi. Bu sezon da başarılı olsun. Bu sezon da 3 kupayı kazandırsın bize. Bir de Sneijder var tabi. İkisi geçen sezon bizi şampiyon yaptılar ya... Bu sezon da bekliyoruz aynı perfonmansı kendilerinden. Hocanın bir etkisi yok nasılsa. Bu büyük yıldızlarımız bize 3 değil 10 kupa da hediye eder değil mi?

• http://forum.donanimhaber.com/forumid_665/tt.htm Buyur seni böyle alalım, sevenler daha fazla ayrı kalmasın. Hadi koş Hamzana seni küçük çılgın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

http://forum.donanimhaber.com/forumid_665/tt.htm Buyur seni böyle alalım, sevenler daha fazla ayrı kalmasın. Hadi koş Hamzana seni küçük çılgın.

Ben Galatasaraylıyım. Bursasporlu değil. Çok istiyorsan kendin gidebilirsin o bölüme.
  • quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/forumid_665/tt.htm Buyur seni böyle alalım, sevenler daha fazla ayrı kalmasın. Hadi koş Hamzana seni küçük çılgın.

Ben Galatasaraylıyım. Bursasporlu değil. Çok istiyorsan kendin gidebilirsin o bölüme.

Galatasaraylıysan kişiler değil camianın baki kaldığını bilir geçmişinden birinini peşinden salya sümük ağlamazsın! Geçmişte nice başarılı isimler oldu her birinin gölgesine takılsaydık bu güne gelemezdik. 2 günlük kara bulut gördün diye ilk gördüğün gölgeye sığınacaksan yanlış camiadasın demektir.

• quote:

quote:

quote:

Galatasaraylıysan kişiler değil camianın baki kaldığını bilir geçmişinden birinini peşinden salya sümük ağlamazsın! Geçmişte nice başarılı isimler oldu her birinin gölgesine takılsaydık bu güne gelemezdik. 2 günlük kara bulut gördün diye ilk gördüğün gölgeye sığınacaksan yanlış camiadasın demektir.

Ne alaka? Ben yeni gelen hocaları karalamadım ki? Stada gidip onlara da destek oldum. Ama sonuçta bizi başarılı yapan bir adama bu kadar hakaret ediliyorsa sessiz kalamam. Hamza Hoca da bizim değerimizdir, camiamızın bir evladıdır. Onu savunmak ağlamak mı oluyor?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne alaka? Ben yeni gelen hocaları karalamadım ki? Stada gidip onlara da destek oldum. Ama sonuçta bizi başarılı yapan bir adama bu kadar hakaret ediliyorsa sessiz kalamam. Hamza Hoca da bizim değerimizdir, camiamızın bir evladıdır. Onu savunmak ağlamak mı oluyor?

Hamza hoca sahada olması gerekirken söylemleriyle hafızalara kazındı, Haddini de aşınca olması gereken oldu. Artık Hamza için sadece yolu açık olsun diyebiliriz. O yoluna biz yolumuza. Bu nedenle artık Hamza diye söylenmenin ya da FT diye söylenmenin veya Aysal diye söylenmenin bize zerre faydası yok bu durum bize ya zarar verir ya da ileri gitmemize mani olur. Ayrıca takımın başında henüz görmediğimiz bir hoca var, bu durumda geçmiştekileri yad etmek pek hayırlı bir durum değil maalesef.

• Ulan ligte 4 gol atan emenikeyle mi fener şampiyon olacaktı yada derbi galibiyet yzuu goremeyen bjk.

• Transfer sezonunda aldırmadı bi forvet bi ortasaha
    Dedi bize yeter bunlar dedi
    Şimdi Forvet te umut oynuyor
    Neden
    Hamzan yüzünden
    Ortada hakan da oynayabilir dedi
    1 maç oynadı
    Ortasaha yolgecen hanı

Sen de git Bursalı ol da kurtul.

• Melonun satılmasına onay veren her kim varsa futboldan anlamıyordur. Takımın en önemi mevkisi ve alternatifsiz. 3,5 milyona satanlar kaybedilen 20 puan ile neler kaybettiler acaba bilincindeler mi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yav he he

Sonra yabancı hayranı dediğimde kızıyorsun. Madem öyle o çok başarılı Muslera'n bu sezonu da kurtarsın hadi. Bu sezon da başarılı olsun. Bu sezon da 3 kupayı kazandırsın bize. Bir de Sneijder var tabi. İkisi geçen sezon bizi şampiyon yaptılar ya... Bu sezon da bekliyoruz aynı perfonmansı kendilerinden. Hocanın bir etkisi yok nasılsa. Bu büyük yıldızlarımız bize 3 değil 10 kupa da hediye eder değil mi?

Bu sene rakipler doludizgin gidiyor.Kötü oyunla şampiyon olamazsın.Geçen sene emenike bizim chedjou kadar gol atmış

Bizi zorla şampiyon yaptılar.Lig tarihinin en kalitesiz sezonu olabilir.

Yabancı hayranı dediğin kişi mancini,prandelli,chedjou,tafarel,donk 'u eleştirmiş

yav he he diyorum

• Yav yeter be gidin ozaman efsanenizin calistirdigi takimi tutun Gsden uzak durun. Suanki kadronun yani durumun en buyuk sorumlularindan biri.. Ama gormuyo musunuz gormezden mi geliyosunuz anlamadim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.