Şimdi Ara

Hamza Hamzaoğlu Efsanemizdir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord Greyjoy

quote:

Orijinalden alıntı: .Bmw.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Bmw.

Yav he he

Türk olunca yaw he he he tabi. Alman, İngiliz, İtalyan olsa öve öve bitiremezdiniz.

Aşkitomgs boş yapma nereli olduğu beni ilgilendirmez.

Ay canım ya. Bir kere nereli olduğu değil hangi milletten olduğu demek istedin sanırım. İkincisi de madem öyle üç kupalı hocamıza neden bu düşmanlığın? Sorunun teknik direktörden ziyade oyunculardan kaynaklı olduğu bu kadar barizken hem de.

Bariz olan şey oyuncular kadar en az da hocanın suçu olması. Pardon hoca dedim, Hamza Hamzaoğlu'nun diyecektim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fatih terim desen neyse.

• Birde biz iyi değildik rakipler kötüydü diyenler var. Adam bildiğin başarımızı küçümseyip Galatasaray'lıyım diye ortalıkta geziyor. Bu tipten insanlarla futbol mu tartışacağız? Bu insanların futbol konuşmaları bile tuhaf bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Birde biz iyi değildik rakipler kötüydü diyenler var. Adam bildiğin başarımızı küçümseyip Galatasaray'lıyım diye ortalıkta geziyor. Bu tipten insanlarla futbol mu tartışacağız? Bu insanların futbol konuşmaları bile tuhaf bence.

Yav he he

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alman Milli Takiminda oynayan Gomezi bedava olmasina ragmen "Burak varken " deyip almayan futbol cahili
  • efsane demek fazla iyimserlik olur da aysalsevici antiterimcilerin taşladığı kadar da kötü değil netice ortada 3 kupa ile.
  • GS taraftarı kıymet bilmez, GS'de hiçbir başarı cezasız kalmaz. Hamza Hamzaoğlu elbet tekrar dönecek. O zamana kadar rezil rüsva olmaya devam edecez.
  • Katiliyorum.
    Hamzanin aciklamalari ne kadar sacma da olsa elindekilerin piskolojileri icin bunu yapiyordu.
    Ne yapsaydi surekli denizli gibi enkaz edebiyati mi yapmaliydi?

Adam bu takim kaliteli sampiyon olacak diyordu.
    Ne demeliydi bu seneki hedefimiz 3luk kadromuz kotu takviye yapamiyorlar jem karacan gibi 2.sinif topculari ya tutarsa diye aliyorum.
    Bu sene akhisarla yarisicaz mi demeiydi?

Adam iyi ya da kotu ezdirmedi kimseye suan ceyrek finalist benficayi yendin sonra hoca gitti ne oldu sparta pragin 3 attigi lazioyu evinde bile yenemedin.
    Astanayi evinde yenemedin hatta beraberligi kurtardin.

Hamza olsaydi suan sampiyonluk potasinda olmak buyuk iddia fakat suan 3 luk garantiydi avrupada da lazioyu hamza herturlu elerdi.

Kaldiki bu sene hamza ortalamasiyla gitse takim yine 3.idi.
    Hamza son dk antalya beraberligi ve rize malubiyetlerine kadar son 6 macta 5 galibiyet 1 beraberlik almisti bu beraberlik de kadikoyde.
    Bundan sonra son dk anltqya beraberligi ve ondeyken son dakikada yedigimiz 2 golle rize malubiyeti cok ekstrem olaylar..

Siz ne kadar dusmanlik da yapsaniz 10 sene sonra bile bir adam 3 kupaya yaklastiginda hamzahamzaoglunun adi bundan 10 yil once 3 kupayi almayi hamza hamzaoglu basarmisti diye gececek.
    Bu da hamzanin gs tarihine gectiginin kanitidir.

• Millet tutturmuş 3 kupa diye. 3 kupanın 2 tanesini Bursaspor'dan aldık. Şampiyonlukta son 1 2 ay tek golle son dakika kazandığımız maçlar var. Türkiye kupasında Fernandao, Bakambu, Volkan Şen pozisyonları gol yapsa en az 5 lik olurduk. Süper Kupada da 6 7 oyuncusunu satmış şekilde karşımıza çıktılar. Onu bile tek golle zorla kazandık. Hamza bile Bursa daha iyi oynadı diye açıklaması var. Zaten bu 3 kupa yüzünden bu hallerdeyiz. Bu kupalara güvenip aynı şartlarda nasıl olsa yine şampiyon oluruz dediler ama aynı zamanda rakiplerin güçlendiğini fark edemediler. Hamza günü çok iyi şekilde kurtarmıştır eyvallah ama şampiyonlar ligindeki kadro seçimi, maç içindeki oyuncu değişiklikleri tam bir skandal. Transfer sürecine ve kriz yönetme şekline girmiyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

Millet tutturmuş 3 kupa diye. 3 kupanın 2 tanesini Bursaspor'dan aldık. Şampiyonlukta son 1 2 ay tek golle son dakika kazandığımız maçlar var. Türkiye kupasında Fernandao, Bakambu, Volkan Şen pozisyonları gol yapsa en az 5 lik olurduk. Süper Kupada da 6 7 oyuncusunu satmış şekilde karşımıza çıktılar. Onu bile tek golle zorla kazandık. Hamza bile Bursa daha iyi oynadı diye açıklaması var. Zaten bu 3 kupa yüzünden bu hallerdeyiz. Bu kupalara güvenip aynı şartlarda nasıl olsa yine şampiyon oluruz dediler ama aynı zamanda rakiplerin güçlendiğini fark edemediler. Hamza günü çok iyi şekilde kurtarmıştır eyvallah ama şampiyonlar ligindeki kadro seçimi, maç içindeki oyuncu değişiklikleri tam bir skandal. Transfer sürecine ve kriz yönetme şekline girmiyorum bile.

He sen barcelonasin ya bundan once de ger takimi ezerek yeniyordun.
    Yok bursayi yenmisiz ama oyun begenilmemis.
    Komik.
    Hani suan eze eze yeniyoruzdur da anlarim da ne kdar dar sig dusunceler bunlar hani takimi bilmeyen biri psg gibi bayern gibi ligde hersene eze eze sampiyon oluyorsun sanir.

Maclarda tanimadigim 20 30 kisiyle muhabbet etmisimdir bunlardan hepsi hamza hamzaogluna haksizlik edildi diyorlar.

Benim anlamadigim bu kadar hamza hamzaoglu dusmani var neden ben maca gittigimde goremiyoruz bunlari
    Muhtemelenj kacak yolla lig tv izleyenler firsati varken omrunde bir maca gitmeyenler forum koselerinde sahlaniyorlar.

• Akhisar'da da iyiydi, copluk gibi bir kadroya sahip olan Galatasaray'da da. Simdi Bursa'da da iyi. Galatasaray'daki kadro zaviyetinin bas sorumlusu bence cilekci Unal Aysal'dir. Dursun Ozbek cok yetenekli bir baskan olmasa da durumu toparlamaya calisiyor diyebiliriz. Daha yeni baskan olmus birinin de mali yoklukta hatali transferler yapmasi ve yanlis teknik direktorleri (Denizli) goreve getirmesi gayet normal.

Galatasarayli olmasam da Galatasaray lisesi mezunu biri olarak Galatasaray'in dogru bir yonetim anlayisi ve iyi bir teknik direktorle onumuzdeki senelerde tekrar Superlig'i domine edecegini dusunuyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/forumid_665/tt.htm Buyur seni böyle alalım, sevenler daha fazla ayrı kalmasın. Hadi koş Hamzana seni küçük çılgın.

Ben Galatasaraylıyım. Bursasporlu değil. Çok istiyorsan kendin gidebilirsin o bölüme.

Galatasaraylıysan kişiler değil camianın baki kaldığını bilir geçmişinden birinini peşinden salya sümük ağlamazsın! Geçmişte nice başarılı isimler oldu her birinin gölgesine takılsaydık bu güne gelemezdik. 2 günlük kara bulut gördün diye ilk gördüğün gölgeye sığınacaksan yanlış camiadasın demektir.

Ne alaka? Ben yeni gelen hocaları karalamadım ki? Stada gidip onlara da destek oldum. Ama sonuçta bizi başarılı yapan bir adama bu kadar hakaret ediliyorsa sessiz kalamam. Hamza Hoca da bizim değerimizdir, camiamızın bir evladıdır. Onu savunmak ağlamak mı oluyor?

Stadin yolunu bilmezsin sen. Burada yeni hesaplar acip sacma sapan konu acmayi bilirsin.

Askitomcanimbalimgscim

Sincap

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

quote:

Millet tutturmuş 3 kupa diye. 3 kupanın 2 tanesini Bursaspor'dan aldık. Şampiyonlukta son 1 2 ay tek golle son dakika kazandığımız maçlar var. Türkiye kupasında Fernandao, Bakambu, Volkan Şen pozisyonları gol yapsa en az 5 lik olurduk. Süper Kupada da 6 7 oyuncusunu satmış şekilde karşımıza çıktılar. Onu bile tek golle zorla kazandık. Hamza bile Bursa daha iyi oynadı diye açıklaması var. Zaten bu 3 kupa yüzünden bu hallerdeyiz. Bu kupalara güvenip aynı şartlarda nasıl olsa yine şampiyon oluruz dediler ama aynı zamanda rakiplerin güçlendiğini fark edemediler. Hamza günü çok iyi şekilde kurtarmıştır eyvallah ama şampiyonlar ligindeki kadro seçimi, maç içindeki oyuncu değişiklikleri tam bir skandal. Transfer sürecine ve kriz yönetme şekline girmiyorum bile.

Komik.
    Hani suan eze eze yeniyoruzdur da anlarim da ne kdar dar sig dusunceler bunlar hani takimi bilmeyen biri psg gibi bayern gibi ligde hersene eze eze sampiyon oluyorsun sanir.

Maclarda tanimadigim 20 30 kisiyle muhabbet etmisimdir bunlardan hepsi hamza hamzaogluna haksizlik edildi diyorlar.

Benim anlamadigim bu kadar hamza hamzaoglu dusmani var neden ben maca gittigimde goremiyoruz bunlari
    Muhtemelenj kacak yolla lig tv izleyenler firsati varken omrunde bir maca gitmeyenler forum koselerinde sahlaniyorlar.

Yanlisin var.

Asil mac izleyen adamlar hamzayi begenmez izlemeyenler begenir. Cunku mac izleyen adam hocanin degisikliklerini oyuncularin performansini iyi bilir.

Bu forumda maclari izleyen kimse begenmiyordu hamzayi ( futbol bilen adam begenmez) futbol izlemeyen sahadan'dan mac skoruna bakan adamlar saniyor ki 3 kupa hamzayla geldi...

Biri de bilmez ki hamza hangi macta oyuna etki etti? Hangi degisikligi yapti? Cunku futboldan anlamiyor adamlar skor taraftari iste cevremde cok var ondan iyi bilirim o tipleri.

Takim 3 gun kotu gitti hamza kral oldu... Hamza varken yine bir b.k olmazdi merak edenler beyni basanlar acsin ligin ilk hafta maclarini izlesin anlarlar beni. Futboldan zerre anlamayan veletler geliyor homzo homzo konulari aciyor..

3 kupaaa 3 diye zirlaniyorlar. Son haftalara baksinlarda o maclar nasil gelmis gorsunler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

quote:

quote:

quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/forumid_665/tt.htm Buyur seni böyle alalım, sevenler daha fazla ayrı kalmasın. Hadi koş Hamzana seni küçük çılgın.

Ben Galatasaraylıyım. Bursasporlu değil. Çok istiyorsan kendin gidebilirsin o bölüme.

Galatasaraylıysan kişiler değil camianın baki kaldığını bilir geçmişinden birinini peşinden salya sümük ağlamazsın! Geçmişte nice başarılı isimler oldu her birinin gölgesine takılsaydık bu güne gelemezdik. 2 günlük kara bulut gördün diye ilk gördüğün gölgeye sığınacaksan yanlış camiadasın demektir.

Ne alaka? Ben yeni gelen hocaları karalamadım ki? Stada gidip onlara da destek oldum. Ama sonuçta bizi başarılı yapan bir adama bu kadar hakaret ediliyorsa sessiz kalamam. Hamza Hoca da bizim değerimizdir, camiamızın bir evladıdır. Onu savunmak ağlamak mı oluyor?

Stadin yolunu bilmezsin sen. Burada yeni hesaplar acip sacma sapan konu acmayi bilirsin.

Askitomcanimbalimgscim

Sincap

Ay bitiyorum size. Başkalarının görüşleri sizden farklı olunca hemen bir laf sokma, hemen bir saldırma çabası. Sen ağlasan da ağlamasan da, kabul etsen de etmesen de o 3 kupayı söke söke aldı Hamza Hoca. O başarıdan başarıya koşmaya devam ettikçe sen de buradan çıldırırsın artık.

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Bu sezon hamzayla 6 macta 5 galibiyet 1 beraberlik kadikoy beraberligi serisi yapti bu takim.
    Madem sansla balla diyorsun bu seriden sonra son dklarda yedigin 2 golle antalyaya beraber kaldin sonraki hafta daha da ender uzatmada mac kaybettin bunlari neden konusmuyorsub.
    Bu takim bu sene 2 mac ust uste alabildimi.

• Ne Cabuk unutuldu....

2 KUPA TEK ŞAMPİYON! ‏@AslanStatistic 9 Min.Vor 9 Minuten
    Hamza Hamzaoğlu: Egemen Korkmaz gündemimizde değil zaten stoper bölgesine ihtiyacımız gözükmüyor. Dany de dönecek. Onu da Kampa alacağız.

2 KUPA TEK ŞAMPİYON! ‏@AslanStatistic 7 Min.Vor 7 Minuten
    Hamza Hamzaoğlu: van Persie, Podolski ve Gignac isimlerine sıcak bakmadığım doğru değil ben bu değerleri içimizden çıkarmaktan yanayım.

2 KUPA TEK ŞAMPİYON! ‏@AslanStatistic 6 Min.Vor 6 Minuten
    Hamza Hamzaoğlu: Takım dengesine çok dikkat ediyorum. Bir kaç transfer yapabiliriz ama yapmasak bile yine başarılı oluruz.

2 KUPA TEK ŞAMPİYON! ‏@AslanStatistic 5 Min.Vor 5 Minuten
    Hamza Hamzaoğlu: Elimizde zaten yıldız oyuncular var. Ben elimizdeki parlamamış oyuncuları parlatma tarafındayım.

2 KUPA TEK ŞAMPİYON! ‏@AslanStatistic 4 Min.Vor 4 Minuten
    Hamza Hamzaoğlu: Galatasaray adını duyan fiyat yükseltiyor ben de bu paraları vermek istemiyorum. Kadro zaten lig için yeterli.

2 KUPA TEK ŞAMPİYON! ‏@AslanStatistic 14 Sek.Vor 15 Sekunden
    Hamza Hamzaoğlu; Teklifler gelebilir, Melo düşünebilir. her türlü şeye açığız, tüm oyuncularımızda olduğu gibi.

Bu mesaja eklenen görseller:

Hamza Hamzaoğlu Efsanemizdir

• quote:

quote:

Komik.

Sen daha okuduğunu anlayamıyorsun ki bir de cevap vermişsin. Türkiye ve Süper kupada rakibin Fb veya Bjk olsa kupaları alma ihtimalin daha mı fazla olacaktı? 2 tanesini Bursadan aldık. Ve iki maçta da iyi oynayan taraf Bursa olmasına rağmen şansa kazandık. Bunu Hamza takımın başındayken değil, gittikten sonra söyledi. Korkak olduğu buradan belli.

Benim hayatım tribünlerde geçti, yıllarca kombine yeniledim. Defalarca deplasmanlara gidip o cefayı bizde çektik. Evimizde de cine5 teleon döneminden beri şifreli maçları her sene izliyoruz Allaha şükür. Maçlarda tanımadığı 30 kişiyle muhabbet etmiş yalanlarını sevsinler senin. Yıllarca kale arkasında maç izledim o kadar kişiyle konuşma fırsatım olmadı. Karşında çocuk yok senin 37 yaşında adamım. Boş muhabbetlerini git başka yerde anlat, neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum.

• Ne çok hamzacı var lan

• quote:

quote:

quote:

Komik.

Sen daha okuduğunu anlayamıyorsun ki bir de cevap vermişsin. Türkiye ve Süper kupada rakibin Fb veya Bjk olsa kupaları alma ihtimalin daha mı fazla olacaktı? 2 tanesini Bursadan aldık. Ve iki maçta da iyi oynayan taraf Bursa olmasına rağmen şansa kazandık. Bunu Hamza takımın başındayken değil, gittikten sonra söyledi. Korkak olduğu buradan belli.

Benim hayatım tribünlerde geçti, yıllarca kombine yeniledim. Defalarca deplasmanlara gidip o cefayı bizde çektik. Evimizde de cine5 teleon döneminden beri şifreli maçları her sene izliyoruz Allaha şükür. Maçlarda tanımadığı 30 kişiyle muhabbet etmiş yalanlarını sevsinler senin. Yıllarca kale arkasında maç izledim o kadar kişiyle konuşma fırsatım olmadı. Karşında çocuk yok senin 37 yaşında adamım. Boş muhabbetlerini git başka yerde anlat, neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum.

Bursadan aldığımız kupada adamların defans oyuncudu 17 lik çocuktu.Oynatacak oyuncuları yoktu o halde zorlandık.Kimse kusura bakmasında o lig şampiyonluğu gücümüzle felan almadık.Muslera olağanüstü maçlar çıkardı yoksa başka kaleci olsa fb 4. yıldızı o dandik haliyle takıyordu.Adamların forveti 4 golle tamamladı ligi.

• Ne kadar Galatasaray düşmanı adam varmış ya. Hepsinin de armasında Gs arması var oysa.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.