Şimdi Ara

FATİH TERİM İSTİFA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BAŞKAN OLARAK GEL GS A

• evet gelsin, terimin yapacagi translerlerle ptt liginde orta siralara oynariz artik.
  • terim in futboluyla ptt liginde olmayı tercih ederim hiç olmazsa heyecanlanırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

terim in futboluyla ptt liginde olmayı tercih ederim hiç olmazsa heyecanlanırız

Madridden 6 yerkeb heyecanlanmis miydin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

geçen yıl 3 tane atarken maç dönerken sen televizyonumu kapattın motivasyon budur .takım öle motive edilir.
  • Arkadaş futbolu ile adamları eziyorDuk yenilsek bile karşı kaleyi dövüyorDuk resmen topla. Gelsin yenilmeye razıyım. Adamı rahat bırakmadı yönetim yoksa nereye altı bir yeniliyorsun Adnan Nas denen şerefsiz yönetimi böldu ikiye önce ali dürüst ve a bayrak tasviye edildi sonra hoca kovduruldu terime yapılanlar bana yapılsa bende durmazdım bi dakika

• quote:

quote:

quote:

geçen yıl 3 tane atarken maç dönerken sen televizyonumu kapattın motivasyon budur .takım öle motive edilir.

Ilk macta neredeydi o motivasyon geçen yil?

3-0'in rovansinda Madrid macin basinda atti yatmaya calisti. Biz 3 atinca ronaldo susturmadi mi tekrar? Tamam sonucta yendik ama bu sadece bizden kaynaklanan bir durum değildi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih terim oyunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Valla ben heyecanlanmistim. En azindan bu macta oldugundan daha cok heyecanlanmistim. Ilk yari daha iyiydik. 60. dakikada bu mactakinden daha cok umut vardi.

Ayrica bu macta 11 kisilik Ronaldo'lu Real Madrid olsaydi neler olacagini dusunmek bile istemiyorum.

• ilk maçta penaltı verilmedi hemde 2 penaltı .aç bidaha seyret. o maç kadar heyecanlandığın maç varmı son 5 yılda bana onu de burakın ayağına basılıyor penaltı + kırmızı olacağına buraka sarı.oyunun kaderi değişmezmiydi?
  • quote:

quote:

Madridden 6 yerken degil ama 6-1lik macta gercekten heyecanlanip "saka maka yenebiliriz" dedirtebilmisti takim. Sen heyecanlanmadiysan o macta ilk yari uyuya kalmissindir muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

quote:

quote:

Madridden 6 yerken degil ama 6-1lik macta gercekten heyecanlanip "saka maka yenebiliriz" dedirtebilmisti takim. Sen heyecanlanmadiysan o macta ilk yari uyuya kalmissindir muhtemelen

Bu macta da ilk yari yenebiliriz diye dusunmedin mi ramos atildiktan sonra, 1-1 olduktan sonra?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

quote:

quote:

Bu macta da ilk yari yenebiliriz diye dusunmedin mi ramos atildiktan sonra, 1-1 olduktan sonra?

O esnada ne dusundugumu direkt yaziyorum
    "10 kisi kalmis ve ronaldosuz Reale karsi kazanmak icin oynamazsak yaziklar olsun" direkt bunu dedim icimden. Ama bugunku dusunusumde hayalkirikligina ugrama ihtimalini goz onunde bulundurdugum icin etmistim o lafi. Ama 6-1lik macta kazanabilme dusuncesi boyle bir hayalkirikligina ugrama ihtimalini barindirmiyordu. Cunku o esnadaki oynanan futbol ve mucadele bile icime sinmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Ne motivasyonu kardeşim?Maç bir anda o hale geldi.Sanki 90 dakika gümbür gümbür top oynadın.Uefa tarafından bahsettiğin 3-2 lik maçın adamı seçilen kim hatırlıyor musun?Terim'in istemediği Sneijder.Geçeceksiniz motivasyonu falan.Allah Allah futboluyla 6 yiyorsun günümüz futbolunda.

• FlameSplasher kullanıcısına yanıt
    maçın adamı amrabattı .

sağdan girdi adamı geçti ebueye gol

soldan adamı eksiltti drogbaya verdi topuk golü.

ve bu adam 2. yarı girdi.

uefadan banane onlar zaten ya sneijder ya drogba seçerler diğer oyuncuları seyretmiyorlardır bile.

sneijderda çok iyi oynadi hakkını yemiyelim ama oyunun akışını değiştiren amrabattı.
  • quote:

maçın adamı amrabattı .

sağdan girdi adamı geçti ebueye gol

soldan adamı eksiltti drogbaya verdi topuk golü.

ve bu adam 2. yarı girdi.

uefadan banane onlar zaten ya sneijder ya drogba seçerler diğer oyuncuları seyretmiyorlardır bile.

sneijderda çok iyi oynadi hakkını yemiyelim ama oyunun akışını değiştiren amrabattı.

Eboue'nin golde asisti yapan Sneijder'di kendine gel Terim sevdasından asisti Amrabat'a verdin.Drogba'nın golünde son konuşulacak şey asist sanırım.Tamamen Drogba'nın becerisi.

Amrabat ikinci yarının başında girdi oyuna.Sabri reyiz 60tan sonra girdi.Girdiğinde 1-1di.Asıl oyun o zaman değişti.Parantez açacaksan Reyiz'e aç.

Terim'i savunayım derken düştüğün duruma bak.

quote:

Bu nasıl bir yorumdur yahu.

• FlameSplasher kullanıcısına yanıt
    neyse doğrudur yanlış hatırlamışım ama amrabat her iki kanattada yardırdı o maç .sneijderda o boşlupğa girmiştir amrabat takıyordu hepsini peşine .amrabat ta sabride çok iyiydi.

sonuçta bu adamlar niye bugün kötü oynadılar .geçen yıl bu kadar iyilerken.

düşün 2-0 geridesin 2. yarıya bomba gibi çıkıyorsun.

bugün rakip 10 kişi maç 1-1 golüde bulmuşsun nasıl sahaya çıkıyorsun.
  • quote:

neyse doğrudur yanlış hatırlamışım ama amrabat her iki kanattada yardırdı o maç .sneijderda o boşlupğa girmiştir amrabat takıyordu hepsini peşine .amrabat ta sabride çok iyiydi.

sonuçta bu adamlar niye bugün kötü oynadılar .geçen yıl bu kadar iyilerken.

düşün 2-0 geridesin 2. yarıya bomba gibi çıkıyorsun.

bugün rakip 10 kişi maç 1-1 golüde bulmuşsun nasıl sahaya çıkıyorsun.

2-0 geride değildik,1-0 gerideydik.Eboue atana kadar da baskı falan kurmadık.Bomba gibi çıkmadık yani.15 dk top oynadık.3-1 oldu yine durduk,yine Ronaldo'yu izledik.

Rakip isterse 9 kişi olsun pek fark etmez.Çünkü rakip Real Madrid.Bizim yerlileri adamdan saymıyorum zaten.Ek olarak Dany.1 kişilik adam açığını kapatıyoruz rahat rahat.Her geldiklerinde kaleyi buldular,her kaleyi bulduklarında gol attılar.Mancini ne yapacak?Yeteneksiz takım şunu bir anlayamadık gitti.Drogba,Sneijder,Melo,Muslera'nın olduğu takımda Gökhan Zan,Semih,Balta,Riera,Dany,Selçuk gibi adamlar oynatılmaz ama mecburuz hepsini bir anda değiştiremeyiz.Şu saydığım adamları herhangi bir takımın yabancı forumunda yazar mısın?Ne cevap verecekler sana?Sadece Riera'yı bilirler zaten o da Liverpool dolayısıyla.

Senin en yakın rakibin 2 sene şike davası ile,kaptanın kovulması ile,taraftar arasında,taraftar ile yönetim arasında kavga ile uğraşır,sen çıkıp şampiyon olursun.Senin rakiplerin toparlandığında senin futbolcularının ne kadar beceriksiz oldukları ortaya çıkar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.