Şimdi Ara

Fatih terim oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Basın sanki hocasız kalmışız gibi dibe vurmuşuz gibi fatih terimi tekrar başımıza getirmek için uğraşıyorlar el insaf tudorun istediği kadro olunca nasıl olacak kadro dün belli oldu orsaha tek başına ne kadar kaliteyi yükseltti takım atağa kalkmaya başladı gördük. Sağ sol açık solbek gelince takım gerçekten çok başarılı olacak şampiyonluk tartışılır niye mi ? Yönetim son 2 sezonun kötü kadrosu halen koruyor elden çıkarmış değil kadro tamamlanmamış ve halen tudor fatih terim diyorlar gerçekten komedi Bu dakikadan sonra gidecek tek yönetimdir lig başlıyor ama kadro halen hazır değil sonra tudor tudor diyorlar fb bjk tb başakşehir ve geçen sene dibe vurmuş bursada dahil bu sayacağım oyuncuları kim alır kimde 11 oynar ?? Balta dejong linnes carole ahmet tolga donk selçuk serdar (en büyük komisyon bunda kefil olanlar nerde !! ) özetle kadro yenileniyor ve gelecek 11 için enaz 3 adam şart sanki ft gelse başarı gelecek terim ne zaman kötü kadroyla başarılı oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• transferde maaşlar hariç 25 30 milyon euro içeriye girmişken risk alma şansın yok.
    şampiyon olmak zorundasın.
    şampiyon olmak zorundaysan da terimi getireceksin. başka alternatifi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 6 Ağustos 2017; 12:27:41 >
  • Terim Selçuk, Semih, Hakan, Colin Kazım, Emre Çolak, Engin Baytar, Necati ile başarılı oldu. Şimdi olsa hepsine çöp dersiniz.

Stoper diye Ujfalusi gibi 34 yaşında emekli olmak üzere boşta kalmış stoper alsak çöp derdiniz.Santrafor diye hayatı boyunca sezonda 10 golü geçememiş, gittiği hiçbir takımda tutunamamış Elmander'i alsak çöp derdiniz. Sağ beke Eboue gibi kariyeri düşüşte, form tutup tutmayacağı belli olmayan adam alsak, sol beksiz lige başlayıp kanat oyuncusundan sol bek yapmaya kalksak isyan edersiniz.

Kısacası geçin bu masalları. Şampiyon olan kadro her zaman iyi kadro olarak tanımlanır. Şampiyon olduğu için. İyi top oynadığı için.Yoksa Terim'in 8.likten şampiyon yaptığı kadro kağıt üstünde bu seneki kadronun çeyreği etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

transferde maaşlar hariç 25 30 milyon euro içeriye girmişken risk alma şansın yok.

Tabi doğru zaten 20 şampiyonluluğun 20sini de Terim aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

quote:

transferde maaşlar hariç 25 30 milyon euro içeriye girmişken risk alma şansın yok.

20 sampiyonlugun 6'sini Terim'in oldugu 7 sezonda aldik.

70 yillik lig tarihinde...

Terim'i cikar 4 yildizin 2'si gidiyor.
  • Neden basının oyunu olarak görüyorsunuz ki? Terimden önce Lucescu'nun kapısını çalan yönetimdi.Demekki hocayla ilgili bir güvensizlik durumları varki böyle yaptılar.E Luce olmadı tekrar Tudor'la devam edelim diyeceklerinide ben sanmıyorum.En yakın ihtimal Terim olduğundan basınında üstüne gitmesi gayet normal geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

quote:

Ee sonuçta Terimsiz de şampiyon olunabiliyormuş değil mi?Dünki maçta ikinci yarıda orta saha değiştiğinde oynanan oyun sorunun Tudorda olmadığının kanıtıdır.Tudor iyi hocadır,şampiyon yapar demiyorum.Ama şu selçuk-tolga ikilisiyle tillahı gelse güzel oynatamaz.Şu ana kadar yeni transferlerle tam kadro hiç maç yapmadık.Bir izleyelim,görelim kadromuz yapıyor.En ufak şeyde hemen Terim gelsin.Terim gelmiş 70 yaşına,adam ölünce napacağız mezarından çıkarıp kenara mı koyacağız?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Terim Selçuk, Semih, Hakan, Colin Kazım, Emre Çolak, Engin Baytar, Necati ile başarılı oldu. Şimdi olsa hepsine çöp dersiniz.

Stoper diye Ujfalusi gibi 34 yaşında emekli olmak üzere boşta kalmış stoper alsak çöp derdiniz.Santrafor diye hayatı boyunca sezonda 10 golü geçememiş, gittiği hiçbir takımda tutunamamış Elmander'i alsak çöp derdiniz. Sağ beke Eboue gibi kariyeri düşüşte, form tutup tutmayacağı belli olmayan adam alsak, sol beksiz lige başlayıp kanat oyuncusundan sol bek yapmaya kalksak isyan edersiniz.

Kısacası geçin bu masalları. Şampiyon olan kadro her zaman iyi kadro olarak tanımlanır. Şampiyon olduğu için. İyi top oynadığı için.Yoksa Terim'in 8.likten şampiyon yaptığı kadro kağıt üstünde bu seneki kadronun çeyreği etmez.

Fatih Terim ile bu kadro sampiyon olur...
    Tudor ile lige baslamak, kaybolan baska bir sezon demektir

• Neye göre bu yatırım Tudor'a emanet ediliyor? Tudor başarılı olur mu? Neden olmasın ama harcanan milyon avroları Tudor'a emanet etmemiz için geçerli bir sebep söyleyin lütfen, yani neden Tudor? Ne özelliği var? Ne başarısı var? Tek başarısı Karabükte iç saha maçlarında iyi olması ve büyükleri yenmesi.

Ha şunu da diyeyim bu yönetim varken ben bir daha teknik direktör değişimine karşıydım ama bu kadar yatırım yapıldı bunu büyük bir riske atmanın manası yok. Terim gelirse kesin şampiyonuz diye bir şey yok ama hangisi daha riskli?

Ayrıca basının oyunu falan yok, yönetim kendi kendine alevi körükledi. Fatih Terim daha boşta değilken Lucescu ile görüşmeye kim gitti? Ayrıca Tudor güven vermiyor basın'ın buna yönelik hareket etmesi çok doğal.

Şu an yönetimin tek isteği Tudor'un başarılı olması çünkü aksi taktirde Terim gelirse Florya'daki hakimiyetleri sona erer ortada Mehmet Özbek falan kalmaz. O yüzden bence onu son çare olarak görüyorlar. Tabi Tudor yollanırsa Terim sezon ortası gelmeyi kabul eder mi orası da işin başka boyutu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ee sonuçta Terimsiz de şampiyon olunabiliyormuş değil mi?Dünki maçta ikinci yarıda orta saha değiştiğinde oynanan oyun sorunun Tudorda olmadığının kanıtıdır.Tudor iyi hocadır,şampiyon yapar demiyorum.Ama şu selçuk-tolga ikilisiyle tillahı gelse güzel oynatamaz.Şu ana kadar yeni transferlerle tam kadro hiç maç yapmadık.Bir izleyelim,görelim kadromuz yapıyor.En ufak şeyde hemen Terim gelsin.Terim gelmiş 70 yaşına,adam ölünce napacağız mezarından çıkarıp kenara mı koyacağız?

Ihtimaller dahilinde ben gelsem ben de sampiyon yapabilirim. Ihtimaller dahilinde Göztepe sampiyon olup, Basaksehir sampiyonlar ligini alabilir. Hepsi ihtimal. Bir de gercekler var. Terim varken %85 oranla sampiyon olmusuz, yokken %20 oranla sampiyon olmusuz. Baska bir deyisle Terim ile 7 sezonda 6 sampiyonluk, Terim'siz 5 sezonda 1 sampiyonluk :)

Dünkü macta ikinci yarida top falan oynanmadi. Gol disinda 1 tane pozisyonumuz yok. Tudor'u Riekerink'i izleye izleye futbolu unutmussunuz. O futbolcular teknik direktörsüz oynasinlar, bundan daha kötü oynamazlar zaten.Tudor'la bu isin olmayacagi belli. Hala bakalim, görelim, bekleyelim derseniz 1 sezon daha bosa gidecek. JOR'da da ayni kafayi yasiyordunuz. Yok kamp yapsin, yok transfer yapsin, yok sezonu tamamlasin... Sonuc ortada.

Fatih Terim Türkiye'de nasil sampiyon olunur en iyi bilen hoca. Basarisi istatistiklerle, tecrübeyle sabit. Ligi taniyor, oyunculari taniyor, camiayi taniyor. Galatasaray'li. Ve üstelik bosta. Kim gelecek bu saatten sonra? Daha mantikli bir önerin var mi? Ayrica 70 degil 63 yasinda. Ferguson'un biraktigi yastan 10 yas genc, Lucescu'dan 9 yas genc, Arsene Wenger'den 8 yas genc, Besiktas'in hocasi Senol Günes'ten 2 yas genc.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ihtimaller dahilinde ben gelsem ben de sampiyon yapabilirim. Ihtimaller dahilinde Göztepe sampiyon olup, Basaksehir sampiyonlar ligini alabilir. Hepsi ihtimal. Bir de gercekler var. Terim varken %85 oranla sampiyon olmusuz, yokken %20 oranla sampiyon olmusuz. Baska bir deyisle Terim ile 7 sezonda 6 sampiyonluk, Terim'siz 5 sezonda 1 sampiyonluk :)

Dünkü macta ikinci yarida top falan oynanmadi. Gol disinda 1 tane pozisyonumuz yok. Tudor'u Riekerink'i izleye izleye futbolu unutmussunuz. O futbolcular teknik direktörsüz oynasinlar, bundan daha kötü oynamazlar zaten.Tudor'la bu isin olmayacagi belli. Hala bakalim, görelim, bekleyelim derseniz 1 sezon daha bosa gidecek. JOR'da da ayni kafayi yasiyordunuz. Yok kamp yapsin, yok transfer yapsin, yok sezonu tamamlasin... Sonuc ortada.

Fatih Terim Türkiye'de nasil sampiyon olunur en iyi bilen hoca. Basarisi istatistiklerle, tecrübeyle sabit. Ligi taniyor, oyunculari taniyor, camiayi taniyor. Galatasaray'li. Ve üstelik bosta. Kim gelecek bu saatten sonra? Daha mantikli bir önerin var mi? Ayrica 70 degil 63 yasinda. Ferguson'un biraktigi yastan 10 yas genc, Lucescu'dan 9 yas genc, Arsene Wenger'den 8 yas genc, Besiktas'in hocasi Senol Günes'ten 2 yas genc.

Başlarında Tudor olmasın bundan daha iyi oynarlar.. Adam işleyen tekere çomak sokuyor.. Şu an en iyi secenek Terimdir..

• Tudor'un kariyeri boyunca hicbir basarisi yok. Yari yolda sattigi Karabük disinda gittigi her kulüpte basarisiz oldugu icin kovulmus. Calistirdigi kulüpler de Hajduk, PAOK, Karabük gibi ezik kulüpler. Normalde böyle bir adamin Galatasaray'in basina gelmesi mucize. Ilk aldigi bilete piyango vurmasi gibi bir sey. Asagi yukari ayni ihtimal.

Yönetim neden Terim'i getiremiyor? Cünkü Terim geldiginde o yönetimin en az %50'inin degisecegini adi gibi biliyor. Iceride GS'ye kapak atmaya calisan bir sürü parazit var. Su anda Terim'in gelmemesi icin ellerinden geleni yapiyorlar. Terim bostayken Lucescu'ya gidilmesi tamamen bu yüzden. Bu olaydan sonra Terim yönetim degismeden gelmez.

Tudor'un orada olmasi Dursun Özbek'e zaman kazandiyor. Takim basarisiz oldugunda Özbek istifa etmek yerine Tudor'un kicine tekmeyi vuracak. Sonra Mancini, Prandelli örneklerinde oldugu gibi parayi basacak ve göz boyayacak bir td getirip bir dönem daha baskan secilmeye calisacak. Sonun yaklasti yagli surat.

• Avrupa eleme maçından sonra hala "istediği oyuncular geldi takım atağa çıktı" diyerek tudoru savunmanız komik. Elendiğimiz takımın ne olduğunun farkında mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurney5

Avrupa eleme maçından sonra hala "istediği oyuncular geldi takım atağa çıktı" diyerek tudoru savunmanız komik. Elendiğimiz takımın ne olduğunun farkında mısınız?

Böyle adamlarla uraşıyoruz işte.. hem bilmiyorlar bide bilmediklerini biliyorlar..Alanyaspor eler östers'i
  • quote:

Tudor'un kariyeri boyunca hicbir basarisi yok. Yari yolda sattigi Karabük disinda gittigi her kulüpte basarisiz oldugu icin kovulmus. Calistirdigi kulüpler de Hajduk, PAOK, Karabük gibi ezik kulüpler. Normalde böyle bir adamin Galatasaray'in basina gelmesi mucize. Ilk aldigi bilete piyango vurmasi gibi bir sey. Asagi yukari ayni ihtimal.

Yönetim neden Terim'i getiremiyor? Cünkü Terim geldiginde o yönetimin en az %50'inin degisecegini adi gibi biliyor. Iceride GS'ye kapak atmaya calisan bir sürü parazit var. Su anda Terim'in gelmemesi icin ellerinden geleni yapiyorlar. Terim bostayken Lucescu'ya gidilmesi tamamen bu yüzden. Bu olaydan sonra Terim yönetim degismeden gelmez.

Tudor'un orada olmasi Dursun Özbek'e zaman kazandiyor. Takim basarisiz oldugunda Özbek istifa etmek yerine Tudor'un kicine tekmeyi vuracak. Sonra Mancini, Prandelli örneklerinde oldugu gibi parayi basacak ve göz boyayacak bir td getirip bir dönem daha baskan secilmeye calisacak. Sonun yaklasti yagli surat.

Luce'yi getirmeye gitmediler ki? Luce takımın basına gelsin bizi basarılı yapsın ama td Tudor gözüküp basarının kaymagını Tudor yesin diye gittiler..

• quote:

Avrupa eleme maçından sonra hala "istediği oyuncular geldi takım atağa çıktı" diyerek tudoru savunmanız komik. Elendiğimiz takımın ne olduğunun farkında mısınız?

Gs o takımı yenemiyorsa oyuncular oturup düşünecek el insaf ya tamam tudor harika demiyorum ama biri gidecekse bu yönetim ve futbolcular olmalı. Carole o maçta açtığı harika ortalar selçuk tolganın şut atmaya acizliği stoperde ahmetin harika hataları ne yapacak tudor bunlara . Biraz şans verelim

• quote:

Orijinalden alıntı: help21

quote:

Gs o takımı yenemiyorsa oyuncular oturup düşünecek el insaf ya tamam tudor harika demiyorum ama biri gidecekse bu yönetim ve futbolcular olmalı. Carole o maçta açtığı harika ortalar selçuk tolganın şut atmaya acizliği stoperde ahmetin harika hataları ne yapacak tudor bunlara . Biraz şans verelim

Hoca taktikten dizilişten bi haberse, yanlışlar üzere kurulumlar yaparsa takıma eksi etki yaparsa birazda da o hocamsı düşünecek.. 2 ncü macta carole çıkartıp 3 lüye gecince yedik golu.. adamın 3 lü sevdası bitmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Böyle adamlarla uraşıyoruz işte.. hem bilmiyorlar bide bilmediklerini biliyorlar..Alanyaspor eler östers'i

Düzgün konuş boş konuşma uğraşmak için ne yapıyorsun işine gelmiyorsa okuma yorum yapma taş atıp kolun mu yoruldu? Yenilmemizde suçlu oyunculardır bu kadar basit

• quote:

quote:

Çok mantıksız düşünüyorsun. Bu hoca 6-7 aydır takımın başında oynatacak oyuncuları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

quote:

Hoca taktikten dizilişten bi haberse, yanlışlar üzere kurulumlar yaparsa takıma eksi etki yaparsa birazda da o hocamsı düşünecek.. 2 ncü macta carole çıkartıp 3 lüye gecince yedik golu.. adamın 3 lü sevdası bitmiyor

Tudor o maçta oyunculara ne söylerse söylesin yenmemiz gerekir maçı izledin tolga selçuk şut atamıyor bir birlerine pas veriyorlar sen çek diye. Carole çok kötü ortalar açıyor belhanda sakat gomis hazır değil sağda sinan yırtınıyor gitmek istiyorum diye yasin desen bencil ya kadromuz gerçekten köy kadrosu bunu görün diyorum. Kadro iyi olsa derim harbi adam oynatamıyor ama öyle bir durum yok

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.