Şimdi Ara

Fatih terim oyunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Orijinalden alıntı: help21

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gurney5

Avrupa eleme maçından sonra hala "istediği oyuncular geldi takım atağa çıktı" diyerek tudoru savunmanız komik. Elendiğimiz takımın ne olduğunun farkında mısınız?

Gs o takımı yenemiyorsa oyuncular oturup düşünecek el insaf ya tamam tudor harika demiyorum ama biri gidecekse bu yönetim ve futbolcular olmalı. Carole o maçta açtığı harika ortalar selçuk tolganın şut atmaya acizliği stoperde ahmetin harika hataları ne yapacak tudor bunlara . Biraz şans verelim

Hoca taktikten dizilişten bi haberse, yanlışlar üzere kurulumlar yaparsa takıma eksi etki yaparsa birazda da o hocamsı düşünecek.. 2 ncü macta carole çıkartıp 3 lüye gecince yedik golu.. adamın 3 lü sevdası bitmiyor

Tudor o maçta oyunculara ne söylerse söylesin yenmemiz gerekir maçı izledin tolga selçuk şut atamıyor bir birlerine pas veriyorlar sen çek diye. Carole çok kötü ortalar açıyor belhanda sakat gomis hazır değil sağda sinan yırtınıyor gitmek istiyorum diye yasin desen bencil ya kadromuz gerçekten köy kadrosu bunu görün diyorum. Kadro iyi olsa derim harbi adam oynatamıyor ama öyle bir durum yok

evet kadromuz osters'in altında..

Selçuk tolga oynadığı sürece kadromuz her takımın altında sayılır. Fernando ndiaye ikilisi olsa elenir miydik sence ?

Selçuk yine neyse de futbol aklı olmayan tolga'dan önlibero oluşturmak isteyenlerin sonu hüsrandır. Deli danalar gibi koşmakla önlibero olunmaz.. Sadece fernando olsa elenmezdik.. yalnız yasin gibi bir negatif etki var oda sıkıntı.. tudor efendinin ikinci maç Carolu çıkartıp 3 lü defansa geçmesi de saçmalıktı.. rakibin golü ondan sonra geldi zaten.. biraz da hocan iş bilecek..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Avrupa eleme maçından sonra hala "istediği oyuncular geldi takım atağa çıktı" diyerek tudoru savunmanız komik. Elendiğimiz takımın ne olduğunun farkında mısınız?

Gs o takımı yenemiyorsa oyuncular oturup düşünecek el insaf ya tamam tudor harika demiyorum ama biri gidecekse bu yönetim ve futbolcular olmalı. Carole o maçta açtığı harika ortalar selçuk tolganın şut atmaya acizliği stoperde ahmetin harika hataları ne yapacak tudor bunlara . Biraz şans verelim

Hoca taktikten dizilişten bi haberse, yanlışlar üzere kurulumlar yaparsa takıma eksi etki yaparsa birazda da o hocamsı düşünecek.. 2 ncü macta carole çıkartıp 3 lüye gecince yedik golu.. adamın 3 lü sevdası bitmiyor

Tudor o maçta oyunculara ne söylerse söylesin yenmemiz gerekir maçı izledin tolga selçuk şut atamıyor bir birlerine pas veriyorlar sen çek diye. Carole çok kötü ortalar açıyor belhanda sakat gomis hazır değil sağda sinan yırtınıyor gitmek istiyorum diye yasin desen bencil ya kadromuz gerçekten köy kadrosu bunu görün diyorum. Kadro iyi olsa derim harbi adam oynatamıyor ama öyle bir durum yok

Selçuk tolga oynadığı sürece kadromuz her takımın altında sayılır. Fernando ndiaye ikilisi olsa elenir miydik sence ?

Selçuk yine neyse de futbol aklı olmayan tolga'dan önlibero oluşturmak isteyenlerin sonu hüsrandır. Deli danalar gibi koşmakla önlibero olunmaz.. Sadece fernando olsa elenmezdik.. yalnız yasin gibi bir negatif etki var oda sıkıntı.. tudor efendinin ikinci maç Carolu çıkartıp 3 lü defansa geçmesi de saçmalıktı.. rakibin golü ondan sonra geldi zaten.. biraz da hocan iş bilecek..

Tudor ilk geldiğinde çok gol yediğimiz için ligin ortasında üçlü defans denemeye kalkmıştı. Ama bizim ligimizde bu kolay bir sistem değil. Galatasaray'ın genetiğinde 4'lü defans ve agresif bir hücum futbolu var. Bunu da en iyi Fatih hoca oynatıyor. Sence Fatih Terim gelirse derbi kazanır mıyız rahat ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tudor ilk geldiğinde çok gol yediğimiz için ligin ortasında üçlü defans denemeye kalkmıştı. Ama bizim ligimizde bu kolay bir sistem değil. Galatasaray'ın genetiğinde 4'lü defans ve agresif bir hücum futbolu var. Bunu da en iyi Fatih hoca oynatıyor. Sence Fatih Terim gelirse derbi kazanır mıyız rahat ?

L;uce gelse butün derbiler rahat derdim.. Fatih hoca, Luce gibi cok kontrollu oynatmaz, daha çok ileride basmak ve hücüm üstüne kurar takımı.. Çoğu zamanda garip garip inatları vardır. 2x2=5 yapmaya çalışmak gibi olmayacak şeylerin peşinden koştuğu da olmuştur. ama takımı sürekli oyun içinde kalır.. çoğu durumjda yerinde hamleler yapar.. Derbilerin büyük kısmını kazanırız ve 2 terim dönemindeki saçmalıklara bulaşmazsa %99.99 şampiyon oluruz.. hemde pturmuş Şenol takımına ve Tüpçüye rağmen

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

L;uce gelse butün derbiler rahat derdim.. Fatih hoca, Luce gibi cok kontrollu oynatmaz, daha çok ileride basmak ve hücüm üstüne kurar takımı.. Çoğu zamanda garip garip inatları vardır. 2x2=5 yapmaya çalışmak gibi olmayacak şeylerin peşinden koştuğu da olmuştur. ama takımı sürekli oyun içinde kalır.. çoğu durumjda yerinde hamleler yapar.. Derbilerin büyük kısmını kazanırız ve 2 terim dönemindeki saçmalıklara bulaşmazsa %99.99 şampiyon oluruz.. hemde pturmuş Şenol takımına ve Tüpçüye rağmen

Rakip taraftarlar Fatih Terim korkusu yüzünden şöyle diyor: Fatih Terim Galatasaray'da başarılı olamaz çünkü artık malum yerden destek gelmeyecek. Sinir oluyorum okudukça.

• Ne oynadık Herta maçında arkadaş, herkes ümitlenmiş.
    İlerde ne adam gibi bir pas verdik, ne de kendi oyuncumuzu bulan bir orta açabildik.
    Eren'in 10 kere denese anca birini atabileceği şık, ama bir o kadar şans golü saymazsan neredeyse ceza sahasında topla buluşamadık.
    Ha bir de penaltı noktasından tacı hedefleyen Belhandanın şutu var.
    Dışardan bile şut çekemedik.
    Ne sağlı sollu orta var, ne ara pas, ne defans arkası.
    Kontra zaten sıfır.
    Bu mu yani ümit vaadeden GS.
    Klasik orta sahada yan pas veren, ilk dikey ileri pasta pres yediği anda geri aynen defansa dönen adamlar mı ümit verdi.
  • Terim gelse takımın uçacağını sananlar var.

Çok bir şey beklemeyin, en fazla şimdikinin bir tık üzeri olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suphion

Ne oynadık Herta maçında arkadaş, herkes ümitlenmiş.
    İlerde ne adam gibi bir pas verdik, ne de kendi oyuncumuzu bulan bir orta açabildik.
    Eren'in 10 kere denese anca birini atabileceği şık, ama bir o kadar şans golü saymazsan neredeyse ceza sahasında topla buluşamadık.
    Ha bir de penaltı noktasından tacı hedefleyen Belhandanın şutu var.
    Dışardan bile şut çekemedik.
    Ne sağlı sollu orta var, ne ara pas, ne defans arkası.
    Kontra zaten sıfır.
    Bu mu yani ümit vaadeden GS.
    Klasik orta sahada yan pas veren, ilk dikey ileri pasta pres yediği anda geri aynen defansa dönen adamlar mı ümit verdi.

Hangi maçı izledin 2.yarı bilmiyorum ama saydıklarının çoğunu 2.yarı yaptı yeni transferler. Gomis atsa belhanda penaltı noktasından atsa 3-1 e ne derdiniz bilmiyorum ama bu takım başarılı olacak 4 transfer gelmesi ile umarım yanılmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• help21 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası ben 2. yarıdaki kıpırdanmadan ümitlenmenize şaşırıyorum.
    Düzelir mi, belki evet, daha fazla transfer gelir mi, gelirse yararı olur mu o da olabilir tamam.
    Ancak, o maç kesinlikle kıstas değil, yeterli de değil, ümit hiç vadetmiyor o oyunla.
    Ancak oyuncular uyum sağlar, daha istekli oynarsa o zaman tamam oldu derim.
    Belli bir potansiyel var gibi, ama Herta maçı kesinlikle bende oldu bu iş hissi uyandırmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suphion

Açıkçası ben 2. yarıdaki kıpırdanmadan ümitlenmenize şaşırıyorum.
    Düzelir mi, belki evet, daha fazla transfer gelir mi, gelirse yararı olur mu o da olabilir tamam.
    Ancak, o maç kesinlikle kıstas değil, yeterli de değil, ümit hiç vadetmiyor o oyunla.
    Ancak oyuncular uyum sağlar, daha istekli oynarsa o zaman tamam oldu derim.
    Belli bir potansiyel var gibi, ama Herta maçı kesinlikle bende oldu bu iş hissi uyandırmadı.

Olacak inşallah hocam 4 transfer şart takımı destekleyelim yeter ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • terime karşı olanların gsliliğinden bahsetmek söz konusu olamaz.medyanın ne çıkarı var da terimi gündemde tutuacaklar.
    kaldı ki tudoru şimdiye kadar gördük hala medet umanların futbol bilgisinden şüphe ederim.

iyi takım için; iyi oyuncular(yeni transferler henüz kendini kanıtlamadı), iyi hoca(bizde yok) ve iyi yönetimle(o da bizde yok) olur.
    gene çapsız taraftarlar yeni transferlere tav olmuş görünüyor geçen sezonu, östersunds kepazeliğini unutuvermişler.
    böyle taraftara 2 transferle herşeyi satarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahlee97

Bizde tudorun yalaması help21 fenerde vitor pereria yalamasi lord joker.

Bunlara laf anlatamazsınız cevap vermeyin kaybolur giderler

lord Joker kardeşime hakaret ettiğin için seni şikayet ettim.
  • Taş çatlasın en fazla 6 ay sonra GS da. Sonra 2 yıl içinde takımı ufaktan şahlandırıp yine yerin dibine girecek. İstifa edip yine en fazla 6 ay sonra milli takımda.

Fatih terim türk futbolunun ilerlemesine bir engeldir.
  • ExtrameBOY27 kullanıcısına yanıt
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1012424/d46233ee-2f18-4fFatih terim oyunu de-a8f6-9282d90ed050.PNG[/simage]Fatih terim oyunu
    iki resim arasındaki fark birincisinde 17. hafta Hamza hoca görevde Bursaspor 27 puan ile 5. sonraki resim 34. hafta bursa puanı 38. yani hamza hoca bursada kalmış olsa bir 20 puan alırdı. bursaspor düşmezdi. Kovdular 17 maçta zar zor 11 puan aldılar td süz zar zor ligde kaldılar. Şimdi Hamza hocamı bursayı zora soktu. Yoksa bursaspor yöneti mi mi?
    Fatih terim oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drsteel -- 10 Ağustos 2017; 1:14:57 >

• alpalp84 kullanıcısına yanıt
    fatih terim Teknik direktor olarak gelmesin. Futbol şube sorumlusu veya başkan olarak gelsin. GS liselilerinden takımı kurtarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Sevdadır Türkiye

Bu mesaj silindi.
    pataklamışmış avucunu yala sen
    https://odatv.com/yillardir-fatih-terim-dayak-yedi-diye-biliniyordu-27071821.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Sevdadır Türkiye

Bu mesaj silindi.
    neyse kebapçının heykeline sarılır avunursun artık başka bahara
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.