Şimdi Ara

İMPARATOR FATİH TERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  İMPARATOR FATİH TERİM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gonderenler utansin

• Yazıklar olsun gerçekten ya

• Fatih terimdende her basarisizlikta ona konu acanlardan da nefret ediyorum. Cemaat gibi yuvalanmis bekliyorsunuz.

• Hani GS yenilsin de FT konusu açalım derdindesiniz, bu kadar hainsiniz işte. Ben de çok seviyorum Terim'i, Terim olsa çoktan bu ruhsuzlar Drogba, Selçuk, Burak bu maça kadar kesik yemişti ama gitti bitti. Bu adamı melek gibi göstermeyin, onun da çok yanlışları oldu.

Ünal Aysal en büyük hatayı FT'i yollayarak değil, Mancini'yi getirerek yaptı. O da acısını çekecek bunların.
  • Mancinin gram umrundaysa bu maç bende bir şey bilmiyorum ulan jose 2-0 önde o adam bile daha tedirgin mancini desen abdullah avcının italyan pasaportlusu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mancini: Terim efsane
    11 yıl önce açıldı
    Fatih terim oyunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fatih Terim olsa nolacak arkadaş sanki daha önce GS yi şampiyonlar ligi şampiyonu yaptı.RM den fark yiyen de Terim değilmiydi ?

Chelsea,RM,Barca,Münih gibi takımlarla baş edemezsin bu bütçelerle.Adamlar 50-60 milyon euroya futbolcu alıp duruyorlar .Futbol artık çok değişti ,önceden mücadele ile bir yere gelebiliyordun fakat arap ve Rus sermayesi piyasaya girdikten sonra futbol dengeleri çok değişti.
  • ŞUAN NEREDE?
  • fatih terim olsaydı bi 6 daha yerdik
  • şu maça en azından Madrid 2. yarısı gibi oynayabilirdik ben elendiğimize değil ezik pısırık oyunumuza üzülüuorum
  • Hee fatih terim olsa bu aksam herkes sahada ucar kacardi zaten

• Allah akıl fikir versin terim diyolar onun yüzünden böyleyiz

• chealsenin bütçesi gs nin 3 katı, terim değil, dünyanın en iyi hocasının getir sonuç değişmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

İMPARATOR FATİH TERİM

İMPARATOR FATİH TERİM

Kusura bakma ama aynen yaptığın bu. Adam maç içinde sinir krizi geçirdi. En sonunda anladı bi şey olmayacağını, gülüp geçti. Ki bunu da sadece bu görüntüde yaptı. Maç boyu orada oturmadı.

• SANKİ FATIH TERIMI BIZ KOVDUK. Kendi gitmek ıstedı. Yeter sıktı artık ya.

2 Takım bir arada çalıstırılırmı gozunuzu seveyım ya bi gidin bi bitin artık. Offf 2.ciye aynı naneyı yaptı bidaha gelse 2 sene daha durup bır yol bulur sıvışır o
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

İMPARATOR FATİH TERİM

Renktaş şu resmi kaldır, topluca günaha girmeyelim.
  • Sizin yüzünüzden Fatih Terimden nefret etti millet. He kardeş FT bağırıyor diye herkes bağırmalı, herkes tepkisini aynı belirtmeli

• Fatih terim olsaydı yeni bir 8-0 vakası olabilirdi buna şükür etmek gerek bence.
  • ft olsa gruptan 3. olur yarı finalde elenirdik uefada

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.