Şimdi Ara

İMPARATOR FATİH TERİM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fatih Terim olsa bu gruptan çıkamazdık. 3. olur UEFA ya giderdik. Kupayıda kaldırabilirdik belki ama bu sene nasip değilmiş belli ki.
    Bu sene bence kötü değiliz.
    Allah aşkına kaç tane TÜRK takımı CL de gruplardan çıkabildi ki bu zamana kadar. Bence bu sene MADRİD Lİ JUVE Lİ gruptan çıkarak kendimizi göstermiş olduk. Gayet yeterli bence.
    Bu sene ligi 2. bitirip seneye yine CL de mücadele edeceğimizi düşünüyorum. Artık iyice tecrübelendik takım olarak. Türkiye Kupasını alarak en azından bir kupada olsa alacağız bence.

Ayrıca FATİH TERİM olsaydı fark yerdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

terimin adamları yüzünden bu durumdayız zaten.mancini çok iyi hocadır diyen yok ama bu terimin oyuncudan anladığı anlamına gelmez.

O oyuncularla 2 sezondur ligi domine etti Galatasaray süper zeka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

terimin adamları yüzünden bu durumdayız zaten.mancini çok iyi hocadır diyen yok ama bu terimin oyuncudan anladığı anlamına gelmez.

ligi domine etmedi.geçen sene neredeyse her deplasmanda puan kaybı vardı.her hafta kötü oyun yüzünden kulübeleri tekmeleyip hakaret ediyodu.terimi severim ama her zaman derim futbolcudan anlamaz.

bana geçmişte attığım mesajları buldurtma.şu ana kadar tek şey tutmadı.lige bjk çok iyi başlamıştı o zmn dedim ki en iyi kadro fener ve bjkde tabi o zmnlar senin gibi futboldan anlamayanlar bizimkiler, daha dur lig yeni başladı daha dur 1 ay oldu daha dur iki ay oldu dedi dedi ne oldu gördük.işte o zmn fener açılır ve bjk ile götürür hatta şampiyon olabilir dedim.o bjknin fırtına gibi estiği haftalar.yani ilk 2yi fener ve bjk ye vermiştim.şu an bile belli değil hala bjk 2.olabilir ama dediğim gibi geçen sene de ondan önceki sene de dedim bu ligin şu anda en iyi kadrosu açıkara fenerdedir.istersek balla yine şampiyon olalım bu değişmeyecek.ben istikrara bakarım.burda gelip skor taraftarlığı yapanlardan da nefret ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

ligi domine etmedi.geçen sene neredeyse her deplasmanda puan kaybı vardı.her hafta kötü oyun yüzünden kulübeleri tekmeleyip hakaret ediyodu.terimi severim ama her zaman derim futbolcudan anlamaz.

bana geçmişte attığım mesajları buldurtma.şu ana kadar tek şey tutmadı.lige bjk çok iyi başlamıştı o zmn dedim ki en iyi kadro fener ve bjkde tabi o zmnlar senin gibi futboldan anlamayanlar bizimkiler, daha dur lig yeni başladı daha dur 1 ay oldu daha dur iki ay oldu dedi dedi ne oldu gördük.işte o zmn fener açılır ve bjk ile götürür hatta şampiyon olabilir dedim.o bjknin fırtına gibi estiği haftalar.yani ilk 2yi fener ve bjk ye vermiştim.şu an bile belli değil hala bjk 2.olabilir ama dediğim gibi geçen sene de ondan önceki sene de dedim bu ligin şu anda en iyi kadrosu açıkara fenerdedir.istersek balla yine şampiyon olalım bu değişmeyecek.ben istikrara bakarım.burda gelip skor taraftarlığı yapanlardan da nefret ediyorum.

Utanmadan bir de "futboldan anlamayan hülohülohülooo" demiş. Şu yazdığın mesajdan belli kim neyden anlıyor. Galatasaray geçen sezon kaç hafta önce şampiyonluğu ilan etti. Kaç puan fark attı aç bak.

Ligin en iyi kadrosu dediğin Fener kadrosunda 2 tane forvetleri sakatlandı Kuyt tek forvet oynadı. Gökhan sakatlansa yerine sağ açık Mehmet Topuz oynuyor. Tek alternatifleri olan bölgesi orta saha. Aç bak Gs'nin kadrosuna 31 kişi. 9 tane de kirada var. Eder 40 kişi. O kadrodan 3 tane takım çıkar 2 tanesi şampiyonluğa oynar.

İşleyen çarka çomak sokan Ünal Aysal'ı suçlayın suçlu arıyorsanız.

• Fatih Terim olsaydı çok büyük ihtimalle gruptan çıkamazdık. Uefada yolumuza devam ederdik. Ama şu var ligde bu kadar puan farkı olmazdı. Fatih Terim gittiğinde takım Beşiktaş'ı 80 bin kişinin önünde yenmişti. Daha önümüzde duramazlardı da olan oldu. Bu saatten sonra tartışmaya bile gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

İMPARATOR FATİH TERİM

imPARAtor imPARAtor imPARAtor Fatih Terim

Adaletin olduğu yerde kendi diyordu

• Milli takımla görüşmesine izin veren Aysal. Zaten 4 maçlık bir olaydı. İnsanlar artık bu yalanları yutmuyor. Sizin anlayışınızın takımı getirdiği vaziyet ortadadır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Utanmadan bir de "futboldan anlamayan hülohülohülooo" demiş. Şu yazdığın mesajdan belli kim neyden anlıyor. Galatasaray geçen sezon kaç hafta önce şampiyonluğu ilan etti. Kaç puan fark attı aç bak.

Ligin en iyi kadrosu dediğin Fener kadrosunda 2 tane forvetleri sakatlandı Kuyt tek forvet oynadı. Gökhan sakatlansa yerine sağ açık Mehmet Topuz oynuyor. Tek alternatifleri olan bölgesi orta saha. Aç bak Gs'nin kadrosuna 31 kişi. 9 tane de kirada var. Eder 40 kişi. O kadrodan 3 tane takım çıkar 2 tanesi şampiyonluğa oynar.

İşleyen çarka çomak sokan Ünal Aysal'ı suçlayın suçlu arıyorsanız.

şampiyonlukta bile eleştirdim.çünkü ben iyi bi takım istiyorum.takım falan yoktu ortada.

1.gökhan gönül bırak ligimizi avrupanın en iyi beklerinden.onun dışında çok bi eksiği yok ve bir iki transfere bakar.hazır bi takım.10 yıldır ya şampiyon ya ikinci oluyolarsa orda dur.istikrar var.
    2.isterse 50 tane burak 50 tane balta olsun takım ceyhundan geçilmiyosa isterse 200 kişilik ordu olalım.ne anladım ben o toptan.takımda bir tane beyin yok.hırslı adam sadece melo.takım kazmaların takımı.yedek kulübesine bakamıyosun.gelmiş ligi domine etmiş cahil cahil konuşmayın ya.

• Galatasaray nasıl Fatih Terim yüzünden kötü olabilir? Niye herkes ona suç atmaya çalışıyor? Bu adam gitti ulan sizin mantığınınza göre Manchester United da Ferguson yüzünden bu kadar kötü.Ayrıca takım Fatih Terim'in takımı transfer dönemi gelsin görün o zaman Mancini'nin Galatasaray'ını diyenler vardı ben gördüm arkadaşlar, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

aysalın kellesinin gitmesine 1 kaldı.
    Lig koptuğu an aysalın meşruiyeti kalmaz.
    bizde burdan aysalcıları şutlarız.
    dava kapanır.

İnşallah en kısa sürede kaçıp gider yoksa aziz gibi yapışmasın koltuğa yıllarca uyutmasın bizim yabancı hayranı 8. lik aşinası bebeleri.
  • GS 0 - 4 KASIMPASA[sm=icon_smile_disapprove.gif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatih terim takymy byrakyp gitti bunu kabul edin istese kalyrdy aysala ne yaparsa yapsyn taraftar istemeden gitmezdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: B3D1R

Galatasaray nasıl Fatih Terim yüzünden kötü olabilir? Niye herkes ona suç atmaya çalışıyor? Bu adam gitti ulan sizin mantığınınza göre Manchester United da Ferguson yüzünden bu kadar kötü.Ayrıca takım Fatih Terim'in takımı transfer dönemi gelsin görün o zaman Mancini'nin Galatasaray'ını diyenler vardı ben gördüm arkadaşlar, teşekkürler.

2 sene sampiyonken unal aysalin takimi o yeeeeeeee ayni takim basarisiz olunca terimin copleri uuuuuu beybiiiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Samuray

fatih terim takymy byrakyp gitti bunu kabul edin istese kalyrdy aysala ne yaparsa yapsyn taraftar istemeden gitmezdi

Antremandayken kovulan adama "gitti" demek , bu kadar cehalet hakikaten fazla , kompleks,ego,kibir,nefret,iş bilmezlik vs. hepsi bir araya gelmiş böylece cehalet tavan yapmış.
  • hazır tüm terim düşmanı nankörler toplanmışken zehirleyiverin konuyu temizlensin GS forumu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.