Şimdi Ara

Ersun YANAL hoca falan değildir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Futbolla ilgili tek vasfı izleyici olmak olan ben her zaman profesyonelleri oturduğum yerden eleştirmeyi sevmemişimdir.Ama bu adam eleştirilmeyecek gibi değil arkadaşlar.Bu adam hoca falan değil bir amatörden farkı yok böyle kadro mu olur böyle değişiklikler mi yapılır!!

1-Sen evinde baskı kurmayacaksan nerde kuracaksın dakika 1den itibaren deplesman takımıymış gibi oynadık.
    2-Gökhan hazırsa niye ilk 11de başlamadı hazır değilse niye Bekiri çıkardın? Kimse kusura bakmasın eğer bir taraftar Bekir gibi bir adamı arıyorsa bu hocanın acemiliğinden başka birşey değildir.Yahu sen bu adamın hazır olmadığını idmanlarda görmedin mi,adamın adım atacak hali yok,kafa olarak hazır değil! İlk golü Gökhan arkasından geleni görmeyip bıraktığı için yedik.Orta açması gereken pozisyonları yedi,önüne gelen topu kontrol edemedi,bu adam bu kadar bitikken 3 aydır tek maça çıkmamışken sen nasıl oyuna alırsın kayseri elektrik sporla mı oynuyoruz arkadaşım?
    3-Oyuna Webo ile başlıyorsun.Yahu arkadaş senin elinde süratli,fizik gücü yüksek Emenike var niye Weboyu oynatıyorsun? Weboda bu özelliklerin hangisi var neden tercih ettin heleki günlerdir konuşuyoruz Arsenalin tek zaafı yavaş defansları diyoruz sen hala Webo diyorsun.
    4- 4-3-3 oynuyorsun ortasahada öne çıkabilecek oyuncun yok çünkü rakibin hem pasör hemde süratli bir takım muhtemelen bu görev emreye düşmüştür ama adam geriyi kontrol etmekten öne çıkamadı!
    5-Senin dikine gidebilen oyuncun yok dakka 80den sonrada Alperi al münasip bir yerine monte et.
    6-Adamlar seni ortasahada duman etmiş sen hiç mi antrenmanda B planı denemiyorsun bu takım nasıl 4-5-1 / 4-1-4-1 / 4-2-3-1 / 4-4-2 oynayamıyorda sen Kuytu bilmem nereye Emenikeyi fizana hapsedip inatla 4-3-3 devam ediyorsun.Elinde kanat oynayacak adamın yok mu? Ben söyleyeyim Caner solda Kuyt sağda gayet iyi oynar!
    7-Salzburgu zorla eledik hazırlık maçlarında yenildik,Konyaya 2-0 dan maç verdik bugün hiç hücum yapamadın hala nasıl oluyorda bu takım bilmem kaçıncı hafta değişecek taraftar 3-4 farklı skorlara alışsın diyebiliyorsun!!

Umuyorumki bugün yada yarın istifa eder defolur gider Fenerbahçenin böyle amatör bir adamla ne işi olur.Aykut hocayı çok arayacağız sıkıcı futbol deyip durdunuz ama en azından ilk 11i seçmeyi,doğru değişiklik yapmayı biliyordu,rakibi iyi analiz ediyordu ve en önemlisi elindeki kadronun sınırlarını biliyordu! Bu maç tam Aykut hocanın maçıydı sistemi iyice oturtmuştu üstüne Kadlec çok istediği Holmen ve Emenike transferleriyle çok daha iyi yerlere gelebilirdik.
    Bu saatten sonra Ersun bıraksa bile Aykut hoca tekrar takımın başına getirilmez.Allahtan Daum bursayla anlaştı yoksa direk o gelirdi tekrar kanser olurduk.Bari Mustafa Denizli milli takımla anlaşmadan biz alsak o da olmadı gerçi ne zaman bu ismi söylesem dalga geçiliyor benimle ama Yılmaz Vural gelmeli.

Artık suratı asık,oyuncuya heyecanını ve hırsını yansıtamayan hocalar günümüz futbolunda hiçbir işe yaramıyor.Herif basın toplantısında bile kalas gibi ağzını yüzünü sıka sıka kasıla kasıla konuşuyor.Tarihimizin en geniş ve kaliteli ortasahasına sahibiz ama kimya "0"ın altında -10 resmen.Bu kimyayıda oyuncularıyla ilgilenecek saha kenarında heyecanını,öfkesini,sevincini yansıtacak bir hocayla sağlayabiliriz ancak.
    İsterseniz skor taraftarı demekte serbestsiniz ama bu adam hakkaten hoca falan değil DEFOL GİT AMATÖR FENERBAHÇE SANA ÇOK!

• +1907
  • Gol'e kadar dengeli oynadık dedi.Nasıl bir dengeyse oyunun tek hakimi gole kadarda golden sonrada Arsenaldi.Ersun hoca şu an travmanın etkisiyle mantıklı analizler yapamıyor.Sanırım Fenerbahçe teknik direktörlüğü çok kısa sürecek.
  • zararın neresinden dönerseniz kardır ferrari var altınızda acemi kullanıyor bunu böyle düşünüyorum ben.
  • Yalan'ı hoca yapan fener camiasıdır.. Yalan'ı bu kadar göklere çıkartan fener camiasıdır.. Sırf Galatasaray a vurmak için Yalan'ı tetikçi olarak kullanan fener camiasıdır.. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.. Tekrar ve tekrara söylüyorum.. Yalanlarla yol alınmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Yalan'ı hoca yapan fener camiasıdır.. Yalan'ı bu kadar göklere çıkartan fener camiasıdır.. Sırf Galatasaray a vurmak için Yalan'ı tetikçi olarak kullanan fener camiasıdır.. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.. Tekrar ve tekrara söylüyorum.. Yalanlarla yol alınmaz..

Sen ne diyon olum? Aklınca kelime oyunu mu yapmaya çalıştın? Hayır öyleyse kelime oyunlarında biraz zeka parıltısı olur beyin kırıntısı bile görünmüyor haberin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

Yalan'ı hoca yapan fener camiasıdır.. Yalan'ı bu kadar göklere çıkartan fener camiasıdır.. Sırf Galatasaray a vurmak için Yalan'ı tetikçi olarak kullanan fener camiasıdır.. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.. Tekrar ve tekrara söylüyorum.. Yalanlarla yol alınmaz..

Sen ne diyon olum? Aklınca kelime oyunu mu yapmaya çalıştın? Hayır öyleyse kelime oyunlarında biraz zeka parıltısı olur beyin kırıntısı bile görünmüyor haberin olsun.

15 yaşındasın galiba? biraz geçmişi araştır.. kelime oyunu mu? geçmişte söylenmiş sözler mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kopma anı eskişehir maçı diyorum ertuğrul sağlam kolay kolay vermez maçı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazi uzun okumadim ama baslik yeter de artar bile. Aykut ve azizin oyuncagiymis bu ersun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

15 yaşındasın galiba? biraz geçmişi araştır.. kelime oyunu mu? geçmişte söylenmiş sözler mi?

26 yaşındayım.
    Yalan ne birader?

• quote:

quote:

quote:

quote:

26 yaşındayım.
    Yalan ne birader?

Yanal ,yalanlar üzerine kuruldu.. "Ersun yalan, Hakan gerçek" diye bu ülkede sloganlar atıldı.. Hakan için takımın en önemli parçası deyip 1 hafta sonra kadro dışı bırakan kişi, söylentilere göre o arada trabzonda otelde fenerli yöneticilerle görüşen kişi, artı şu iddiaya muhatap olmuş kişi

http://haber.gazetevatan.com/0/47560/15/spor

vsvs.. Ersun yanal hiç bir zaman iyi td olmadı ama fener medyası iyi pohpoladı.. Hele o milli takımda iken en büyük destekçileri, cem dizdar(bjk li diye biliyorum), mehmet demirkol idi.. Neyse siz sahip çıkın yanal'a ben geldiğinde burada fener forumunda siz aykut'u mumla arayacaksınız dedim.. Umarım aramazsınız ama bu adamın hocalıkla alakası yok.. FM den takım kuran adamdan ne olur ki?

• volkan
    gg-yobo-alves-kadlec
    alper-raul-emre
    baroni
    sow-emenike

böyle bi taktik denese olur mu acaba

• Söylediklerinin hepsi doğru.bu durum ancak aziz in istifasıyla düzelir.adam başarı istemiyor transfer leri kendisi yapıyor. Takimi resmen o yönetiyor. Bu takım yüzünden sinir hastası olucam. Yan yana pas yapamayan kendi sahasında baskı kuramayan atak yapamayan takım olurmu? Ayıp tir yazıktır bu taraftara.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.