Şimdi Ara

ŞENOL HOCA GİBİ DERS ÇEKİMİ NASIL YAPILIR???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
15.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sene içerisinde bana maddi destek olması açısından youtube kanalı açmayı düşünüyorum.Kanalım geometri içerikli olacak.Bol bol soru çözüp konuları en ince ayrıntısına kadar anlatacağım.

---Şenol hoca gibi sadece ellerim gözükecek.Kağıda yazıp anlatacağım.Bunun için hangi ekipmanlara ihtiyacım var?Ben birkaç defa denedim ama başaramadım.

---Bir diğer sorum ise ben telefon kamerası ile çekim yapacağım.Ancak video çektikten sonra videodan "tısss" sesi geliyor.Cızırdıyor.Bunun önüne nasıl geçerim?

• tutmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaFéin

tutmaz

Tutmasın.
    Aylık 15-20 Tl bile benim için kardır.Gider bir menü alırım.
  • Şenol hocada da o ses var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonuna alnina yapistirip kamerasi ile kayit yapabilirsin. Gelir elde etmek istiyorsan sadece istemekle kalirisn

• 15 20 tl demek binlerce izleme demek zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. eneox

15 20 tl demek binlerce izleme demek zaten

Belki izlenirim hocam "binlerce".
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shnweb

Telefonuna alnina yapistirip kamerasi ile kayit yapabilirsin. Gelir elde etmek istiyorsan sadece istemekle kalirisn

Sadece istemekle kalırsın ne demek hocam?Öyle bir yaklaşımda bulunmuşsunuz ki sanki başarısız olacağım.Nereden biliyorsunuz beni.
  • Pdf uzerinden anlatmak daha verimli olacaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: ayranmadeni

Pdf uzerinden anlatmak daha verimli olacaktir

Onu düşündüm ama pdf'de hazırlamak için programlara ihtiyacım var.Çok zaman alır ayrıca altından kalkamam.
  • Gaddarblue kullanıcısına yanıt
    Youtube tecrubelerim bu yonde

• quote:

Orijinalden alıntı: shnweb

Youtube tecrubelerim bu yonde

Bu sizin tecrübeniz, saygı duyarım.
    bana kalırsa analitikle başla analitiği yeni müfredata göre anlatan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: domuzadam101

bana kalırsa analitikle başla analitiği yeni müfredata göre anlatan yok

Hocam başlayacağım da net bir yardım eden yok.Şurada ekipman ve ses konusunda yardım istedim.Millet gelmiş benim izlenmezsin, kazanamazsın olayına girmişler.
    eğer iyi bir tabletin varsa tabletten yap bence hocam kimyaözel ordan yapıyodu bence daha iyi ben araya el girmesini falan sevmiyorum hem kamera masrafın hem ışıklandırma falan olmayacak daha rahat edersin ama diyosan kağıttan yapcam yüksek bi cisim bulurdum bi de karton falan kamera kısmını delerdim o kartonu asma köprü gibi bantlar telefonu yerleştirirdim hiç imkanım yoksa
    ses konusunda ise çok bilgili değilim mikrofon alıp ayrıca kaydetebilirsin ordan video edit programlarıyla sesi üstüne yamarsın ama uğraşmam diyosan telefonun mikrofonuna kaldın
  • quote:

eğer iyi bir tabletin varsa tabletten yap bence hocam kimyaözel ordan yapıyodu bence daha iyi ben araya el girmesini falan sevmiyorum hem kamera masrafın hem ışıklandırma falan olmayacak daha rahat edersin ama diyosan kağıttan yapcam yüksek bi cisim bulurdum bi de karton falan kamera kısmını delerdim o kartonu asma köprü gibi bantlar telefonu yerleştirirdim hiç imkanım yoksa

Teşekkürler hocam.Muhtemelen ikinci yöntemi uygularım.
    hocam ben de çok bilgili değilim sadece mantık uyguladım
  • quote:

hocam ben de çok bilgili değilim sadece mantık uyguladım

2. yöntemi aslında denemeye çalıştım.Selfie çubuğuna telefonu takıp yüksek bir yerden sabitledim.Ama kaliteli bir çekim yapamadım.Bir daha deneyeceğim.
  • hocam kısa bir taktik vereyim.
    hiç gerek yok şenol hoca gibi yapmanıza.
    wordden soruları hazırlayın, pdf üstünden anlatın. çok daha kolay, zahmetsiz olur. pdf yayınlarsanız daha kıyak olur. kolay gelsin size
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.