Şimdi Ara

ŞENOL HOCA GİBİ DERS ÇEKİMİ NASIL YAPILIR??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
15.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: muzy1463

hocam kısa bir taktik vereyim.
    hiç gerek yok şenol hoca gibi yapmanıza.
    wordden soruları hazırlayın, pdf üstünden anlatın. çok daha kolay, zahmetsiz olur. pdf yayınlarsanız daha kıyak olur. kolay gelsin size

Hocam bunu da düşündüm ama üçgen, dörtgen gibi şeyleri çizmek çok zor wordden.
  • Gaddarblue kullanıcısına yanıt
    hocam soruları kendiniz mi yazacaksınız?
    bence yetişmez, fazla zahmetli olur.
    piyasadaki pdflerden birer ikişer toplamanız daha iyi. zannetmiyorum yayınların 1-2 soruya laf edeceklerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzy1463

hocam soruları kendiniz mi yazacaksınız?
    bence yetişmez, fazla zahmetli olur.
    piyasadaki pdflerden birer ikişer toplamanız daha iyi. zannetmiyorum yayınların 1-2 soruya laf edeceklerini.

Hocam risk alamam.Telif yersem daha ağır bedelleri var.Kağıda yazdığım zaman o kadar da uzun sürmez diye düşünüyorum.
    Tabi kaynaklardan faydalanıcam ama direkt kopyalamadan biraz değiştiricem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaddarblue -- 4 Temmuz 2017; 16:39:41 >
  • Üstad masa tripodları var bunlardan öncelikle bir tane edinmelisin.

https://fotografium.com/urun/weifeng-wt-0300-masa-tripod?gclid=CI3I74Ho79QCFQW3GwodsXwEiQ Google'da ilk karşıma çıkanı attım araştırıp daha uygun fiyata yada daha iyisini elde edebilirsin bu sadece örnek amaçlı

Bunu edindikten sonrası zaten birşey değil kağıt kalem sorular çekim yapıcak araç lazım. Telefondan tıss sesi gelmesine dair tek fikrim yazılımsal olabilir buna çare olarak tek önerim telefonun kendi kamerasından değil de bir uygulama indir video çekme uygulaması (retrica çekiyor mesela bunun gibi) onlardan bir dene eğer yine o tıss sesi çıkıyorsa ikinci önerim sağlam mikrofona sahip bir kulaklık edinmeniz yada sadece bir yaka mikrofonu almak olucaktır.

Son olarak gerçekten anlatımın vs güzelse yorumlara aldırış etme ciddi emek sonucu güzel paralar kazanabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ÜLKEMİZDE NE KADAR BOŞ İNSAN VAR ONU GÖRÜYORUM ADAMI HEMEN MORALINI BOZAN

gir hocam yolun açık olsun başarılar
  • https://youtu.be/ILb7W0vaBJs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geometri cozersen kimse izlemez para kazanamazsin. Para istiyorsan gülmeme challenge , .... oyunda , enişteme öldüm şakası felan yap .. Çatttırr çutttturrrr Enes batur falan (!)

• Tripotla çekjm yapabilirsin , ses olarak da mikrofonlu kulaklik kullanirsan duze
    lir bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim fikirleriniz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eekrcl

Tripotla çekjm yapabilirsin , ses olarak da mikrofonlu kulaklik kullanirsan duze
    lir bence

Teşekkürler.
  • Bunu ben de denemistim. Kagit uzerinden denedim basta. Bukulebilir bi masa lambasi vardi telefonu iple falan ona baglamistim. Sahi ondan once de bi sopaya yogurt kutusu baglayip telefonu icine koymustum.kutuya da kameranin denk dusecegi yere delik acmistim.

Ama kagitla zor oluyor. Soruyu onceden hazirlarken elin kayiyor begenmiyorsun vs vs. Veya gidiyosun anlatimini begenmiyorsun. Biraz ziyan ve masraf durumu oluyor. Varsa tabletin tablet uzerinden yapmani tavsiye ederim. Tablet de sart degil. Geometri sonucta telefon ekraniyla da halledebilirsin gibi geliyor.

Fikir olsun diye de soyleyeyim. 30 k izlenmeye ben 7$ kazanabildim. Ama herkesin ayni olmuyor izleyicine bagli. Baslarda da hemen yilma.o ilk bir ay 0.01$ yazisina bakip duracaksin gec guncellendiginden. Karalara baglama :) sonrasinda guncellemeleri hizlaniyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.