Şimdi Ara

ERSUN YANAL I neden beğenmiyoruZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beş para etmez hocanın biri aldığı takımlar kısa bir süre başarılı oluyor sonra muhakkak dibe vuruyor.
  • ersunun elinde hiçbirzaman onu istediği başarıya götürcek yeterli bir kadro olmadı mütavazı adamLarLA çok büyük şeyLer hedeFLedi o yüzden patLadı hep bunu görün artık
  • ersun yanal gs'ye fazla bile.... ama tabi gs'nin ona gücü yetmediği için "madem alamayacaz,yiğitliğe b*k sürdürmeyelim ve biz zaten istemiyoruz diyelim" politikası ortadadır...
  • futbolcuyu özellikle de küçük takımlarda hocalar yaratır, ersun yanal ın imkanı yok demek 4 büyükler harici anadolu takımlarına hakarettir, çoğu takım parasızlıktan kapanma tehlikesi yaşarken arkasında vestelle herkesin parası tıkır tıkır ödendi, ortalamanın üstünde bir kadrosu da mevcuttu, önemli olan fantezi kurmak değil icraattır, lucescu kadrosunun kapasitesini bilip oynatıyordu başarılı oluyordu, ersun öyle bir futbol oynatıyorki evlere şenlik, bu adama ancak takımları deneme tahtası olarak kullanır, kişiliği bozuk ama teknik direktörlüğü idare eder diye düşünürdüm ama o da beş para etmezmiş, ertuğrul gibi bir hoca varken yada diğer birçok başarılı hocalar varken ersun un galatasaray la anılması bile saçmalıktır bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

ersun yanal gs'ye fazla bile.... ama tabi gs'nin ona gücü yetmediği için "madem alamayacaz,yiğitliğe b*k sürdürmeyelim ve biz zaten istemiyoruz diyelim" politikası ortadadır...

alakaya maydanoz işte,yani şu konuda bile bi takıma sataşabiliyorsun,bir kez izin verin,bir kez birbirinizle dalga geçmeyin de adam gibi bir tartışma yaratılsın,neymiş ersun yanal gs a fazla gelirmiş,sanki sana onu soruyorlar ayrıca ersun yanal sadece football managerda teknik direktör olabilir.gittiği takımlarda belirli bir süre inanılmaz başarı yakalıyor fakat işler azıcık kötü gitti mi ne yapacağını bilemiyor ve takım dibe vuruyor.bence ersun yanal hiçbir zaman büyük takım hocası olamaz,küçük takımların büyük hocası olur anca o da kısa bir süreliğine

• quote:

ersun yanal gs'ye fazla bile.... ama tabi gs'nin ona gücü yetmediği için "madem alamayacaz,yiğitliğe b*k sürdürmeyelim ve biz zaten istemiyoruz diyelim" politikası ortadadır...

ne alaka ya gerçekten

• quote:

Orjinalden alıntı: life_is_a_game

genç tecrübesiz hırsLı denemeye değeR büyük teknik direktör bence vestel ne yatırımı yaptı bi zeLenka geldi

Galatasaray'da denemesin kendini, gitsin başka yerde ne hali varsa görsün. Böyle satışçı adamlarla Galatasaray'ın işi olmamalı. Bir maçta kavga çıktı maç iptal oldu ertesi günü istifa etti.

Var mı zor görünce kaçıp gitmek.

Ersun Yanal'ı istemiyoruz...
  • hakan şükür olayı olmasa böylemi düşünecektiniz çok merak ediyorum sanki hakan şimdi oynuyorda bişey oluyor en doğru karardı hakanı milli takımdan kesmek
  • hucüm futbolu oynatıyor defans hep bomboş kalıyor manisanın son maçlarına dikkat edin hep fark yedi bu adam futbol oynatmasını bilmiyor ben hoca olarak görmüyorum

aman gsye gelmesinde ne yaparsa yapsın bu adamın oynattıgı futbolla rezil oluruz
  • hakan sukur u en verimli doneminde oynatmadi
  • istememenizin sebebini yazdım ben....size istesenizde gelmez, o yüzden istemiyoruz diyorsunuz....tarihinizde bir de "ersun yanal bile gelmemişti" dedirtmemek için....
  • quote:

katılıyorum

• quote:

istememenizin sebebini yazdım ben....size istesenizde gelmez, o yüzden istemiyoruz diyorsunuz....tarihinizde bir de "ersun yanal bile gelmemişti" dedirtmemek için....

bizim işimiz olmaz..istesek koşarak gelecegine emin ol..rahat ol sen türkiyenin en büyük kulübüyüz..her t.direktör gsmizi çalıştırmak için can atıyor..ersun yanal gelmicekmiş çokta tın..o degil biz onu istemeyiz..çok istiyorsanız sizin olsun..
  • bu saatten sonra ersun bulduğu her deliğe girer.
  • ne kadar saçma konuşuyorsun sen ya topic ne diyor sen ne diyorsun
  • yapma Baros_35... size gelmesi için iyi bir sebep belirt. Hedef?Kadro?Stad?Yönetim?Borç? hepsi 0 şu an sizde...
  • ne başarısı varki isteyelim

bu arada maestro_34@ en buyuk sensin
    tamam ??
    tatmin oldunmu ?artık şu saçma sapan yorumlarından vazgeçersin inş...
  • HAKAN ŞÜKÜR ü Milli takıma almadığı için olabilirmi ? !!
  • yapma magnum konuyu saptırma şimdi gerçekleri herkes görüyor
    quote:

Orjinalden alıntı: MaGNuM1

ne başarısı varki isteyelim

bu arada maestro_34@ en buyuk sensin
    tamam ??
    tatmin oldunmu ?artık şu saçma sapan yorumlarından vazgeçersin inş...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.