yapma Baros_35... size gelmesi için iyi bir sebep belirt. Hedef?Kadro?Stad?Yönetim?Borç? hepsi 0 şu an sizde...
bence sen anlamak istemiyorsun .. hedef açık belli riva projesinden sonra gsyi görürsün .. borç falan kalmıyacak .. yeni stadımızda yolda .. transfer için maddi olanak gelecek .. herşey riva projesine baglı .. ben canaydına pek güvenmesemde bunlar gerçekler .. başka ne kaldı .. tekrarlıyorum türkiyenin en büyük klubüyüz biz istesek koşa koşa bize gelir .. ama biz istemeyiz ..
quote:
Orjinalden alıntı: maestro_34
yapma magnum konuyu saptırma şimdi gerçekleri herkes görüyor
quote:
Orjinalden alıntı: MaGNuM1
ne başarısı varki isteyelim
bu arada maestro_34@ en buyuk sensin tamam ?? tatmin oldunmu ?artık şu saçma sapan yorumlarından vazgeçersin inş...
senin problemlerin var arkdaşım konuyu saptırma diyorsun asıL konu sayende saptı + emin oLm bjk dahha kötü duıruma düşecek senelerden beri hisse satıyor bjk sonunu hepimiz görecez hertha berlinin 1.250 euro ya anlaştığı delgadoya 5.000 euro veren takımsınız siz 2 büyük klübün arasında anca böyLe gereksiz polemiklerle bjk yer bulabiliyor kurtulun şu pskilojinden bjk herzaman GALATASARAY ve fb nin gölgesinde olmaya mahkumdur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme