Şimdi Ara

Ersun Yanal ile Moussa Sow Arasında Sıkıntı Var... (Kanıtlı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blank Infinity

Alex'in twitter krizi aklıma geldi. Bizim yönetimde taraftarın sevdiği oyuncuyu göndermek gibi bir hastalık var sanırım.

sevilen oyuncularin bir yerleri kalkmasa bişey olmaz ama gel gelelim çabuk kalkıyor bu dabizim yüzümüzden . adam 2 tane süper gol attımı adamı ilah gibi görüyoruız (sow stoch) ondan sonra bi yerleri kalkması gayet doğal
  • Giderse üzülmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Alex'in twitter krizi aklıma geldi. Bizim yönetimde taraftarın sevdiği oyuncuyu göndermek gibi bir hastalık var sanırım.

sevilen oyuncularin bir yerleri kalkmasa bişey olmaz ama gel gelelim çabuk kalkıyor bu dabizim yüzümüzden . adam 2 tane süper gol attımı adamı ilah gibi görüyoruız (sow stoch) ondan sonra bi yerleri kalkması gayet doğal

Bursaspor Semih Şentürk ile anlaşamadı.Sebebi olarak ise takımdan ayrılması beklenen Sow'un yerine Yanal'ın kendisini kadroda tutma isteği.

Hocam twitterda Akşamspor yazmış.Bilgin var mı?

• 2. video ibretilk gerçekten. arkadaş iyi yakalamış . tebrikler
  • Bu arada penaltıyı alves kurtarmış he mert'e sola atla demiş
  • Bu adamın müslüman futbolcularla bir derdi var herhaldezamanında Hakan Şükürü de saçma bir nedenden takıma almıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Sow ile Ersun hoca arasında bir sıkıntı, problem falan yok.

Sow bu hafta yabancı kontenjanına takıldı ve formsuz.

Form ve kondisyon sıkıntısı olduğu için bence bu hafta oynatılmadı..

• Webo'da her maç sallıyo ama yine de beğenilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: draguh

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Bursaspor Semih Şentürk ile anlaşamadı.Sebebi olarak ise takımdan ayrılması beklenen Sow'un yerine Yanal'ın kendisini kadroda tutma isteği.

Hocam twitterda Akşamspor yazmış.Bilgin var mı?

şu aralar arkadaşla konuşamıyorum ben müsaitken o müsait olmuyor , o müsaitken ben olamıyorum yani pek konuşamadık bilgim yok

• O oynanan berbay oyundan kim memnun olur ki ? Sow maç sonu orta sahaya birşeyler demişti herhalde bundan dolayı açıldı araları.
  • Sow'un tweetinde art niyet sezmedim. Taraftarlari Sow gidecek soylentilerine karsi aydinlatmak istedigini dusunuyorum. Ama hoca asiri tepki verdi. Zaten bu sezon baaindan beri Sow eskisi gibi degil. Aralari iyi degil sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Sow'un tweetinde art niyet sezmedim. Taraftarlari Sow gidecek soylentilerine karsi aydinlatmak istedigini dusunuyorum. Ama hoca asiri tepki verdi. Zaten bu sezon baaindan beri Sow eskisi gibi degil. Aralari iyi degil sanirim.

Katılıyorum, basın toplatısında twit hakkında soruyu sorduklarında acayip gaza geldi birilerini pataklayacak sandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ishescaen

Bu adamın müslüman futbolcularla bir derdi var herhaldezamanında Hakan Şükürü de saçma bir nedenden takıma almıyordu

Yuh be arkadaşım tüm herşey bitti şimdi olayı Müslüman olup olmamasına mı bağladın? Sanki Sow dışında tüm oyuncular başka dinlere mi inanıyor veya inanmıyor. Ne kadar saçma şeyler yazdığının galiba farkında değilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Dead

quote:

Bu adamın müslüman futbolcularla bir derdi var herhaldezamanında Hakan Şükürü de saçma bir nedenden takıma almıyordu

Yuh be arkadaşım tüm herşey bitti şimdi olayı Müslüman olup olmamasına mı bağladın? Sanki Sow dışında tüm oyuncular başka dinlere mi inanıyor veya inanmıyor. Ne kadar saçma şeyler yazdığının galiba farkında değilsin.

Bu ilk olsa haklısın tamam ama Hakan Şüküre de aynısını yaptı.Bu takımda müslümanlığını sow kadar belli eden bir oyuncu var mı?Oruç tuttuğu zamanda bu tarz haberler çıktı zaten ne kadar doğrudur orasını bilemem.Yinede bu benim fikrim kesin böyledir demiyorum herhalde yazdığımıda görmüşsündür saygılı ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: KG#5

quote:

Orijinalden alıntı: FloşRoyal

Ersun hocanın SONUNA KADAR arkasındayım..o futbolcuların içinde hiçkimse fenerbahçe teknik direktöründen üstün değildir.o ne derse odur,bu şekilde hareketler yapan oyuncu da kesik yemeye mahkumdur..

hatırlarsınız sow resmen bilerek bir gol kaçırmış ve vurdumduymaz davranmıştı

sanmıyorum o golü bilerek kaçırdığını.. karakterini bildiğimiz kadar sow, öyle bişey yapmaz

karakterini bildiğimiz sow böyle birşey de yapmazdı

• Fenerbahçe'de Sivas maçında kadro dışı kalan Sow'un Twitter'dan "Niçin kadroya alınmadığımı bilmiyorum" açıklamasına teknik direktör Yanal "Onu bana sorar, medya yoluyla sormaz. Medyaya konuşacaksa biz de gerekeni yaparız" cevabını vermişti. Senegalli yıldız, dün gece konu ile ilgili Telegol programına bomba açıklamalar yaptı.

KOCAMAN HERKESİ ÇOK SEVİYORDU

Telegol'e yaptığı açıklamada "Bu sezona iyi başlayamadığım doğru" ifadesini kullanan sarı-lacivertli yıldız, "Hocayla neden kadroda olmadığımı konuşmadık. Kendisiyle konuşmak istedim ama o benimle konuşmak istemedi.Takımda neden olmadığımı soracaktım. Bence onun beni çağırması ve neden oynamadığımı bana açıklaması lazım. Şunu da söylemek istiyorum. Tabii ki benden daha önemli olan Fenerbahçe takımı. Ben de bu yüzden neden oynamadığımı bilmek istiyorum" dedi. Yanal ile Aykut Kocaman dönemini kıyaslayan Senegalli forvet, "Aykut Kocaman takımdaki herkesi çok seviyordu. Takımın başında o varken Avrupa'da çok iyi maçlar çıkarttık. Yeni hoca ve yeni programa adapte olmakta zorlanıyor olabiliriz" diye konuştu.

FENERBAHÇE'DEN ASLA AYRILMAM

Emenike'ye oranla Webo ile daha iyi anlaştığını çünkü Emenike'nin yeni geldiğini vurgulayan Sow, "1.5 senede F.Bahçe için her şeyi yaptım, formamı terlettim. İnşallah böyle devam edecek" dedi.

KİMSE BANA 'ORUÇ TUTMA' DİYEMEZ

Sow oruç tutması ile ilgili de şunları söyledi: Ben hayatım boyunca hep oruç tuttum ve bana kimse 'oruç tutamazsın' diyemez. Benim form düşüklüğüm ramazandan mı kaynaklanıyor bunu bilemem. Hakkımda bazı şeyler konuşuluyormuş. Benim çok koşmadığım gibi ifadeler kullanılıyormuş. Bana hep 'iyi antrenman yapılacak' dendi ben de bunu yapmaya çalıştım. Şimdi bana karşı bir şeyler söylüyorlar ama denecek bir şey yok. Bir problem varsa hocamız, profesyonelce beni odasına çağırır ve benimle konuşup sorunu tartışabilir

http://haber.rotahaber.com/sow-yanali-bombaladi_395992.html

• quote:

Bu ilk olsa haklısın tamam ama Hakan Şüküre de aynısını yaptı.Bu takımda müslümanlığını sow kadar belli eden bir oyuncu var mı?Oruç tuttuğu zamanda bu tarz haberler çıktı zaten ne kadar doğrudur orasını bilemem.Yinede bu benim fikrim kesin böyledir demiyorum herhalde yazdığımıda görmüşsündür saygılı ol.

Aykut Kocaman zamanında da Sow için bu tarz oruç haberleri çıkıyordu klasik medya işte. Bizim takımda Emre var sadece Müslüman olduğunu değil bir cemaate üye olduğu bile açıkça belli olan. İlk attığım mesaj ağır oldu galiba biraz, kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Dead

quote:

Aykut Kocaman zamanında da Sow için bu tarz oruç haberleri çıkıyordu klasik medya işte. Bizim takımda Emre var sadece Müslüman olduğunu değil bir cemaate üye olduğu bile açıkça belli olan. İlk attığım mesaj ağır oldu galiba biraz, kusura bakmayın.

Önemli değil ben sadece bir fikir belirttim olabilirde olmayabilirde.Emrenin nurcularla ilişkisi olduğunu biliyorum.Tabi Allah bilir ama dışarıdan bakıldığında Emre Sow kadar iyi bir müslüman değil Hakan Şükürde aynı Sow gibi müslüman olduğunu belli eden ahlaklı bir futbolcuydu Ersun yanalın onu milli takıma almama nedenide çok saçma.Soyunma odasında sakatlandığı için ayağında buz varmış ve rahat bir pozisyondaymış Ersun hoca gelince oturuşunu düzeltmemişmiş.

• birgünde abuk subuk konu açma be adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

BÖyle şeyler olağan...
    Birisi oynamak istiyor diğeri sözü dinlensin , söyledikleri yapılsın isteniyor. Ego'lar tabiki çarpışacak.
    Ama hem Sow hem de Ersun Yanal , Fenerbahçe'nin menfaatinin herşeyin önünde olduğunu biliyorlar. Misal Alex'de Fenerbahçe'den daha önemli şey kendisinin ne olursa olsun oynaması idi. Bakacak akrabaları avrdı bu yüzden parasının netleştirilmesi zamanında ödenmesi her zaman en önemli şeydi. Penceresinden baktığında Fenerbahçe formasını yaktıklarında "durun" diyemeyecek kadar çok önemsiyordu Fenerbahçe'yi...
    Zaten şuan Coritiba'da... Artık Coritiba'yı umursuyor.

Kusura bakma ama forumda okuduğum en saçma yazı olmaya aday bu yazdığın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.