Şimdi Ara

Ersun Yanal ile Moussa Sow Arasında Sıkıntı Var... (Kanıtlı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlarda QTM haberi, aldırmayın dedik ama özellikle bu tweet olayından sonra bazı şeyler belirginleşti gibi. Az önce tesadüfen izlediğim bir videoda ilginç bir şey yakaladım, bilmiyorum daha önce fark edildi mi veya burada paylaşıldı mı ? Eğer paylaşıldıysa şimdiden özür diliyorum ve konunun silinmesini talep ediyorum.

Önce bir Salzburg maçına gidelim ve Sow'un gol sevincinde hocasına sarılışını görelim.

Gayet samimi ve içten bu gol sevincinden sonra sizi Eskişehirspor maçına götürmek istiyorum.

http://www.ligtv.com.tr/haber/merte-tuyo-alvesten

03.17 ile 03.42 arasını iyi izleyin. Bilmiyorum ama Sow'un hal ve tavırları hiçte normal gelmedi bana, üstelik Ersun hocada isyan etmiş.

Kim haklı kim haksız bilmem de; geçen sene Alex, bu sene Sow bize harbiden rahat batıyor...

• Alex'e rahat batıyor mu? Yaptıın kıyaslama yanlıs. Alex bu takımın efsanelesmıs yabancılarından bırıdır. Sow ıse ıyı forvet kı zamanında Nıang bana gore daha ıyı bır ıs cıkarmıstır.

Alex gecen yıl ısyan ettı cunku adam geldıgı gunden berı "Fenerbahce Alex'sız oynamaya alısmalı" dıyordu. Sow ıse 1 mac kesıldı dıye tweet attı.

Burak da kesık yıyo. Gecen yıl FTden az cekmedı adam. Ama hırs yapıp kendını gelıstırıp gerı geldı. Boyle "ndn ksldım acb .s.s" dıye tweet atmakla takıma gırılmez.

Sow unutulmaz. Inanılmaz bır oyuncu ve kısıdır. Ama ılk kesık yedıgınde hayıflanmak kendısıne yakısmıyor bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donukkonuk

Alex'e rahat batıyor mu? Yaptıın kıyaslama yanlıs. Alex bu takımın efsanelesmıs yabancılarından bırıdır. Sow ıse ıyı forvet kı zamanında Nıang bana gore daha ıyı bır ıs cıkarmıstır.

Alex gecen yıl ısyan ettı cunku adam geldıgı gunden berı "Fenerbahce Alex'sız oynamaya alısmalı" dıyordu. Sow ıse 1 mac kesıldı dıye tweet attı.

Burak da kesık yıyo. Gecen yıl FTden az cekmedı adam. Ama hırs yapıp kendını gelıstırıp gerı geldı. Boyle "ndn ksldım acb .s.s" dıye tweet atmakla takıma gırılmez.

Sow unutulmaz. Inanılmaz bır oyuncu ve kısıdır. Ama ılk kesık yedıgınde hayıflanmak kendısıne yakısmıyor bence.

Sen ne anlatmışsın kardeş ?

'Bize rahat batıyor' dedim Alex'e rahat battı demedim. Bu bir deyimdir, böyle durumlar için kullanılır. Kaldı ki Alex'in tweet olayı da hatalıydı, oyuncular takım içi problemlerini 'her ne olursa olsun' medyaya reklam etmemeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gungorio

quote:

Alex'e rahat batıyor mu? Yaptıın kıyaslama yanlıs. Alex bu takımın efsanelesmıs yabancılarından bırıdır. Sow ıse ıyı forvet kı zamanında Nıang bana gore daha ıyı bır ıs cıkarmıstır.

'Bize rahat batıyor' dedim Alex'e rahat battı demedim. Bu bir deyimdir, böyle durumlar için kullanılır. Kaldı ki Alex'in tweet olayı da hatalıydı, oyuncular takım içi problemlerini 'her ne olursa olsun' medyaya reklam etmemeli.

La bırak laf yetiştirme şuna ya senin paylaştığınla onun anladıkları farklı sow ben olsam; sol kan at oynasam ve sonrada solda kötüyüm diye webo nun yedeği olsam bir snra ki haftada kadroya alınmasam direk basar giderim şahsen

• quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

quote:

quote:

La bırak laf yetiştirme şuna ya senin paylaştığınla onun anladıkları farklı sow ben olsam; sol kan at oynasam ve sonrada solda kötüyüm diye webo nun yedeği olsam bir snra ki haftada kadroya alınmasam direk basar giderim şahsen

Hocam Sow kendi belirtmişti solda oynamayı daha çok seviyorum diye ya. Ben problemin mevkisi olduğunu düşünmüyorum Aykut-Ersun kıyaslamasına girmiş, buda sıkıntı yaratmış sağda solda söylenene göre.

• Gidicekse bu hafta içinde öğreniriz.Webomuz var bizim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: draguh

Gidicekse bu hafta içinde öğreniriz.Webomuz var bizim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Ciddiye almadın inşAllah.

• quote:

quote:

quote:

Ciddiye almadın inşAllah.

Bir an bir donukluk oldu.

• video'da gözüken bir sorun mu var? ben anlamadım.
  • pardon ikinci video'yu görmemişim.
  • quote:

quote:

Pardon usta deyımı yanlıs anlamısım ben

Alex de bazı konularda haksızdır dogru soyluyorsun ama onun hatası 1se Aykut'unkı bındır

• BÖyle şeyler olağan...
    Birisi oynamak istiyor diğeri sözü dinlensin , söyledikleri yapılsın isteniyor. Ego'lar tabiki çarpışacak.
    Ama hem Sow hem de Ersun Yanal , Fenerbahçe'nin menfaatinin herşeyin önünde olduğunu biliyorlar. Misal Alex'de Fenerbahçe'den daha önemli şey kendisinin ne olursa olsun oynaması idi. Bakacak akrabaları avrdı bu yüzden parasının netleştirilmesi zamanında ödenmesi her zaman en önemli şeydi. Penceresinden baktığında Fenerbahçe formasını yaktıklarında "durun" diyemeyecek kadar çok önemsiyordu Fenerbahçe'yi...
    Zaten şuan Coritiba'da... Artık Coritiba'yı umursuyor.
  • Sow'u Ersun Hoca'dan 10 değil 100 değil 1000 kat daha fazla seviyorum.

Biri gönderilecekse eğer bu Ersun hoca olmalı
  • Alex'in twitter krizi aklıma geldi. Bizim yönetimde taraftarın sevdiği oyuncuyu göndermek gibi bir hastalık var sanırım.
  • Çözülür...Kalıp telegol, beyaz tv programlarındaki herifler abartıyor..Halledilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Çözülür...Kalıp telegol, beyaz tv programlarındaki herifler abartıyor..Halledilir..

Hic izlemedim hocam tesadufen kendim yakaladim bu olayi.

• Ersun hocanın SONUNA KADAR arkasındayım..o futbolcuların içinde hiçkimse fenerbahçe teknik direktöründen üstün değildir.o ne derse odur,bu şekilde hareketler yapan oyuncu da kesik yemeye mahkumdur..

hatırlarsınız sow resmen bilerek bir gol kaçırmış ve vurdumduymaz davranmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FloşRoyal

Ersun hocanın SONUNA KADAR arkasındayım..o futbolcuların içinde hiçkimse fenerbahçe teknik direktöründen üstün değildir.o ne derse odur,bu şekilde hareketler yapan oyuncu da kesik yemeye mahkumdur..

hatırlarsınız sow resmen bilerek bir gol kaçırmış ve vurdumduymaz davranmıştı

sanmıyorum o golü bilerek kaçırdığını.. karakterini bildiğimiz kadar sow, öyle bişey yapmaz
  • Ersun Yanal Hakan Şükür olayı aklıma geldi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.