Şimdi Ara

Ersun Yanal'ın deparı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fenere gelen td sadece futbol bilgisi yetmez. Gerektiğinde taşa.sopaya göğsünü siper edecek. Basının yaptığı linçleri önleyecek. Futbol takımını bir ordu idare eder gibi yönetecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güldüm o an
  • adam şoka girdi orada dikkat ederseniz
  • yav kimse de düşünmemiş, ilk yarının bitmesine çok az bir süre kalmışken yabancı madde yağmuru yine başlayınca tepki koymak amacıyla soyunma odasına gitti. aykut hocanın çıldırıp sahaya girmesiyle aynı şey, orada yapmak istediği hakeme tepki.
    tepkiyi hakeme yüzyüze gösterebilir diyebilirsiniz ama kalbinde stent olan birinin aykut hocanın yaptığı gibi köpürmesi kendi sağlığı için iyi olmaz.
  • önce kendi açıklamalarını dinlemek lazım sonra konuşuruz, gemiyi terk eden kaptan edasında davranıp naralar atma burada kaldı iki derbi saırsızlanmayın bekleyin geliyoruz...
  • Valla nedeni vardır elbette ama akşam izlediğimde çok güldüm

izlemeyenler için:

https://vine.co/v/MqQiJYprYeW

• ben de bizim kahveyi aynı anda aynı şekilde terketttim sevinerek. (tatil edilmesine) bence sorun yok.
  • Hiç değilse kendi oyuncusuna ana avrat sövmüyor hadi iyi günler mutlu olmuşsundur şimdi.
  • Bakkal Gazi kullanıcısına yanıt
  • Bizim derdimiz milleti gerdi
  • teknik direktörün öyle durumlarda en son futbolcusunun içeri girdiğini görmeden kaçmaması lazım.
    stent filan varsa zaten o depar daha tehlikeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

Adamin kalbinde stent var kendisine dikkat etmesi gerekli ben normal karsiliyorum

Isınmadan bu tarz deparlara kalkmak sağlık açısından daha sakıncalı
  • Aklıma bu geldi, 1.dk'dan sonrası

• Adamın çişi gelmiş gibi koşmaya başladı başlarım maçına ben işemeye gidiyom der gibi
  • Dün Iyi gülmüştüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Ersun Yanal'ın deparı

• TD soyunma odasına giderse herkesin peşinden gitmesi gerekir ki adam zaten kalp hastası bundan normal birşey yok, oyuncularını korumasının en temel yolu soyunma odasına erken girmesidir.. Hocası sahada değilken oyuncunun ne işi var sahada.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.