Şimdi Ara

Ersun Yanal'ın deparı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkçası dün soyunma odasına kaçışını hayretler içinde izledim.
    Bugün de hangi Fenerbahçeli arkadaşla konuşsam pek dikkat etmemiş gibiydiler,
    Forumda da konusu açılmamış sanırım.
    Her ne kadar galatasaraylı olsam da bana çok Abes geldi,bir teknik direktör hem de büyük bir takımın hocası olarak böyle gergin ortamda ilk kaçan olması garip değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• normaldir adam korkmuştur.birde ameliyatlıydı sanırım.nette şunları gordum gulumsetti beni ama sonuçta trajikomik bi durum.

Ersun Yanal'ın deparı

Ersun Yanal'ın deparı

• Ben de pek yakıştıramadım sonuçta takımın lideri o ama sağlık durumu ne pek bilmiyorum yanlış bir şey demek istemem

• can tatlı elbet

• Saçmaladığınızın farkında mısınız ?

• Adamin kalbinde stent var kendisine dikkat etmesi gerekli ben normal karsiliyorum

• Nerden tartışma çıkarsam nereden vursamda birbirlerine düşürsem buldum Ersun hoca ile ilgili konu açayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    9 yıl önce açıldı
    Aykut Kocaman'dan Sneijder yorumu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ersun hocayı severim ama takma sahip çıkmalıydı. 3 temmuz olayında takımın başında olsaydı da böyle çekip gidecekmiydi

• Kendi aciklamasini beklemek lazim, elbet vardir mantikli bir sebebi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jennifer L.

Nerden tartışma çıkarsam nereden vursamda birbirlerine düşürsem buldum Ersun hoca ile ilgili konu açayım

Dostum ne alakası var tartışma çıkarmakla?
    Ayrıca bazı Fenerli arkadaşların da dikkatini çekmiş ki, onlar da garip karşılamış.
    Sonuçta takımın lideri konumundaki birinin apar topar kaçması normal değildir. Bu konu sadece fikir almak için açılmış bir konudur, sen fazla alınganlık yapmışsın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

normaldir adam korkmuştur.birde ameliyatlıydı sanırım.nette şunları gordum gulumsetti beni ama sonuçta trajikomik bi durum.

Ersun Yanal'ın deparı

Ersun Yanal'ın deparı

Güzelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

normaldir adam korkmuştur.birde ameliyatlıydı sanırım.nette şunları gordum gulumsetti beni ama sonuçta trajikomik bi durum.

Ersun Yanal'ın deparı

Ersun Yanal'ın deparı

• Adamın kalbinde stent var. Ölsünmü lan adam? Saçma sapan konuşup durmayın. Takımın nesine sahip çıkacak? Atılan taşları göğsünü açıpta engelleyecekmi?

Soyunma odasına gitmesi demek, maçın oynanmayacağını bildirmek demektir.

Burada boş boş konuşanların, o an orada olmalarını isterdim. Ondan sonra yazabilecekmiydiniz bunları? Sıcak koltuktan sallaması kolay.
  • Saçmalamayın, kendiniz orda olsanız çoktan kaçardınız. Şova gerek yok, insan o insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Adamın kalbinde stent var. Ölsünmü lan adam? Saçma sapan konuşup durmayın. Takımın nesine sahip çıkacak? Atılan taşları göğsünü açıpta engelleyecekmi?

Soyunma odasına gitmesi demek, maçın oynanmayacağını bildirmek demektir.

Burada boş boş konuşanların, o an orada olmalarını isterdim. Ondan sonra yazabilecekmiydiniz bunları? Sıcak koltuktan sallaması kolay.

1.si Maçın oynanmayacağını bildirmek teknik direktörün değil, hakemin işidir.onun orada yaptığı açıkça kaçmaktır.
    2.si burada sıcak koltuklarınızdan yazmayın demek de sizler için kolay sanırım.kendi adıma konuşursam ersun yanal'ın orada düştüğü durumdan daha tehlikeli durumlarda bulundum ve yerlere girdim. Ama sorumlu olduğum birileri ve maiyetim varken ben hiç ilk kaçan olmadım.
    Adamı savunucam diye saçma sapan konuşan sen oluyorsun.
    Ayrıca madem kalbinde stent var depar atmasın, daha tehlikeli

• Kaçmak olarak değerlendirilmemeli...Takıma ve izleyenlere mesajdır yaptığı...Tepkisini koydu..Korkan adam sahaya girip hakemle diyaloğa girmez
  • Bizim halkta anlamadığım bir romantizm var. Neymiş gemiyi en son terk edecekmiş. Savaş değil maç bu adam çıktı gitti takımda arkasından gitti. Kocaman olsa kalırdı maçta 1-1 biterdi.

• bugün okuduğum bi haberde oyunculara içeri giriyoruz dedikten sonra o koşuyu yaptığı yazıyordu
  • Korkup kaçmak değildi, artık sinirler gerildi bu ne ya diyip tepkiyle içeri girdi.
  • Neden niye korksun yav polis yok mu orda napacaklar adama?boyle mac mi olur dedi girdi içeri.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.