Şimdi Ara

Ersun Yanal İstifa!Ana konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
200
Cevap
1
Favori
10.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jailsonu kesip Xavi busquet ikilisini bize kazandırdığın için(tolgay/topal)

Eljifi hiç oynatmadığın için teşekkürleri borç bilirim çok büyüksün be hocam çoooook(!)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MoralFobia M kullanıcısına yanıt
    İyi Aykut kocaman mı gol atsın

Madem mesele istatistik Aykut Kocaman > Ersun Yalan

O zamün senin aykutçu olman lazım

Çok bir şey istamiyoruz ya vallahi bak

İsimilerin paşine takılıp saçma sapan işler yapmayın.Biraz tutarlı ve mantıklı olun.

• Fenerdeki sorun teknik direktör sorunu değil. Tamamen kadro mühendisliği sorunu. Şöyle bir örnek vereyim. Gs 2009 2010 2011 sezonlarında resmen yokları oynadı. Ünal aysalın başkan seçilmesiyle birlikte köklü değişikliğe gidildi. Melo elmander selçuk ebue ujfalıujı gibi bir çok iyi oyuncuyla kadro baştan aşşağı yenilendi. Ve sezona fırtına gibi başlayıp şampiyon oldu gs. Bir sonraki sezonda devam etti. Bnce fenerde de aynı yol izlenmeli diye düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ersun çöpü istifa

Aykut kocamandan özür diloyurum ben böyle rezil bir hoca daha görmedim

• Ersun şov yapıyo kadıköyde

sağ bek moses sol bek dirar...
  • Seneye bu zamanları göremez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 14 Nisan 2019; 21:16:10 >
  • Daha takımın saha dizilişini bile sağlayamayan bir adam hoca falan değildir.

İlk 30 dakika felaket korkunçtu.Sahada adamk paylaşmayı bile bilmeyen bir takım vardı.Gerçekten yazık
  • Ersun Yanal yine açığını popülist açıklamalarıyla kapatmaya çalışıyor

• Ersun ve Ali koç
    Derhal defolun gidin Fenerbahcenin başından
    Ali koç git babandan kalma şirketleri yönet. Fenerbahçe senin harcın değil.
    Aziz yıldırım olsaydı hem futbol olarak hem de maddi anlamda asla bu seviyelere düşürmezdi bu kulübü

• 17. sıradan almış adam takımı burda istifa vıdı vıdı. Seneye takımı şampiyon yapamazsa gönderirsiniz. Adamın takımı 17.'likten alıp şampiyon mu yapmasını bekliyordunuz? Seneye kendi olacağı hazırlık kampı, kendi transferleri ile başarılı olamazsa yollarsınız. Kafalara bak. 4 yılda 1 şampiyon yapan adama kaç yıl dayanılıyor, en erken şampiyon yapan, takım 17. sırada iken ateşten gömleği giyen adama hemen istifa, hadi canım başka yere. Seneye tablo değişmezse yine bu konuya gelirsiniz, ha tablo değişir şampiyon olursak zaten bu konuya gitmeye yüzünüz olmaz. Gerçi oladabilir, bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FLameS.7

17. sıradan almış adam takımı burda istifa vıdı vıdı. Seneye takımı şampiyon yapamazsa gönderirsiniz. Adamın takımı 17.'likten alıp şampiyon mu yapmasını bekliyordunuz? Seneye kendi olacağı hazırlık kampı, kendi transferleri ile başarılı olamazsa yollarsınız. Kafalara bak. 4 yılda 1 şampiyon yapan adama kaç yıl dayanılıyor, en erken şampiyon yapan, takım 17. sırada iken ateşten gömleği giyen adama hemen istifa, hadi canım başka yere. Seneye tablo değişmezse yine bu konuya gelirsiniz, ha tablo değişir şampiyon olursak zaten bu konuya gitmeye yüzünüz olmaz. Gerçi oladabilir, bilemedim
    Daha sahada pozisyon alamıyor takım.Sahaya yerleşmeyi bilmiyor.

5 tane transfer yaptı daha kimleri alacak kafaya bak ya.

• Allahım kurtar bizi şu adamdan

Ben utanmaktan yoruldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Allahım kurtar bizi şu adamdan

Ben utanmaktan yoruldum
    Sen takım tutma mümkünse.
  • Açıklamaları pek samimi değil gelecekte inşallah bizi utandırır ne diyelim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FLameS.7

17. sıradan almış adam takımı burda istifa vıdı vıdı. Seneye takımı şampiyon yapamazsa gönderirsiniz. Adamın takımı 17.'likten alıp şampiyon mu yapmasını bekliyordunuz? Seneye kendi olacağı hazırlık kampı, kendi transferleri ile başarılı olamazsa yollarsınız. Kafalara bak. 4 yılda 1 şampiyon yapan adama kaç yıl dayanılıyor, en erken şampiyon yapan, takım 17. sırada iken ateşten gömleği giyen adama hemen istifa, hadi canım başka yere. Seneye tablo değişmezse yine bu konuya gelirsiniz, ha tablo değişir şampiyon olursak zaten bu konuya gitmeye yüzünüz olmaz. Gerçi oladabilir, bilemedim
    ya nedir bu 17.idi 6.yaptı goygoyu sürekli..Şu takım sezon başında normal bir hocayla calışsa ligi bilen orta halli biriyle 17. mi olurdu bu kadroyla ?

Ha bir de sezonu 6.kapattık ama 17. sıradaki takıma 3 galibiyet fark atmışız bu mudur takımı nerden nereye aldı getirdi hikayesi ? Lig olağan puan dizilişini yapsa şu puanla ligi ilk 10'da bitiremezdik zaten.

• Konu iq turnusölü resmen
  • yeni sezonda 8. hafta bu konu zıplar. Şimdiden kovup 1 sezonu daha çöpe atmadan adam gibi bir hoca getirilmeli.
  • Ersun Yanal İstifa!Ana konu

Trabzonu kuruttu, sıra bizde. yediği komisyonların hesabını soracak birileri çıkar umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.