Şimdi Ara

Ersun Yanal İstifa!Ana konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
1
Favori
10.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • takımda bu zamana kadar sol bek stoper yoktu yedek santrafor yoktu. Sol bek hala yok.

Bu konu hükümsüzdür. Adamı eleştiremiyoruz yönetimin hatalarından. Kadro tam olsa ersunun çok hataları var eleştirilecek ama yönetimden fırsat gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yksln

Ersun hoca iyi niyetli inşallah başarılı olur ama Aykut en iyi teknik adamlardan biri. O olsaydı başka olurdu.
    Haklısın mesela 3 beraberliğimiz olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

Yine mi Aykut adam gitti hala kurtulamadı sizden

Alıntıları Göster
    Gitti demek yanlış olur. Hak ettiği gibi kovuldu.
  • martax32 kullanıcısına yanıt
    Teknik direktör eldekilerden verim alandır.

Bi sol beki ile bir stoperi yok diye mi?Geçiniz efenim.Elinde o mevkilerde topçu olup da hiç olmamasından kötü durumlara düşenleri gördük.

Yanlış bir yorum sizin ki.Canavar gibi orta daha.

Stoperin biri Zanka Sağ beklerin canavar.Kalecin Altay.Moses garry Kruse Muriqu gibi hücum hattı.

Kendi aldırdığını beğenmediği iki stoper.Valla helal olsun herkes böyle hocalık uapsa keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi defansif ortasaha oyuncusunu stoper oynatarak topa daha hakim daha teknik daha hızlı oynayan takım yaratacak galiba

adam teoride guardiola, pratikte giray bulak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 16 Eylül 2019; 23:14:31 >
  • Ersun Yanal İstifa!Ana konu

bak bu adam audi cupta kendisinden çok daha güçlü bi kadrodan 6 tane yedi

Ersun Yanal İstifa!Ana konu

bak bu adam kendisinden çok daha güçlü bi kadroya 3 tane attı

nasıl oluyo ersuncular?

• 4 maçta 3 tane dişli rakiple oynadık, birini son dk golüyle yenebildik
    biriyle kendi sahamızda berabere kaldık
    diğerinden deplasmanda 3 tane yedik

orson hocom sonoyo kondo kodrosono korocok
  • s0n dört maç 1 galibiyet...

zorlu virajı harika döndün ersun hoca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 28 Eylül 2019; 22:2:30 >
  • Soktuğu adamı geri çıkardı alkış

Aykut bile 4 tane defansif orta saha ile oynamazdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersun yanal büyük maç hocası değil bunu fb yönetimi göremiyor mu? seneye şampiyonlar ligine gidersek daha net anlasılacaktır.
  • küçük maçları alsın şampiyon oluruz zaten ama deplasmanlarda sıkıntı yaşıyoruz. başakşehiri zor yendik, alanyaya yenildik,
  • Ya arkadaşım ne Deniz Türüç'müş, ne Tolga Ciğerci'ymiş be..Ya elinde oyuncu yok diyorsunuz, Murat Sağlam yok mu, Cebrail yok mu!! Bu adamlar oynasa da Dirar vs kendi yerinde oynasa, orta yapabilse, Muriqi ortaya kafa vurup gol atabilse hani fena mı olur arkadaşım..Dünden beri sinirim geçmedi..Tam ligde fişi çekiceksin, neyin freni bu!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rising_Sun

Ya arkadaşım ne Deniz Türüç'müş, ne Tolga Ciğerci'ymiş be..Ya elinde oyuncu yok diyorsunuz, Murat Sağlam yok mu, Cebrail yok mu!! Bu adamlar oynasa da Dirar vs kendi yerinde oynasa, orta yapabilse, Muriqi ortaya kafa vurup gol atabilse hani fena mı olur arkadaşım..Dünden beri sinirim geçmedi..Tam ligde fişi çekiceksin, neyin freni bu!!!
    cebrail yok kadroyu takip et önce sonra laf söyle
  • evet niye yok? kadroda hasan alinin alternatifi olmamasına rağmen gönderdiği için yok murat sağlamın zaten futbol hayatını bitirdi gibi

o değil de ferdi niye kadroda yok? oynadığında gol attığı hatta başakşehir maçında son dakika yaptığı asistle ersunu kurtardığı için mi yok? tolga sol açık oynayabiliyo fenerbahçede ama ferdi kadroya giremiyo ?

zaten ferdiyi de kadroda istemiyordu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BBCF8E851

cebrail yok kadroyu takip et önce sonra laf söyle

Alıntıları Göster
    O renktaş Cebrail'in kiralık gönderildiğinden bir haber galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 29 Eylül 2019; 10:41:52 >
  • gençlere tavır ortadayken 18 yaşında sözleşmesi bitecek olan ömer faruka deniyor ki sözleşmeni uzat fenerbahçeyle

bu çocuğun sözleşmesini uzatıp fenerbahçede kalması için gerizekalı olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: august landmesser

evet niye yok? kadroda hasan alinin alternatifi olmamasına rağmen gönderdiği için yok murat sağlamın zaten futbol hayatını bitirdi gibi

o değil de ferdi niye kadroda yok? oynadığında gol attığı hatta başakşehir maçında son dakika yaptığı asistle ersunu kurtardığı için mi yok? tolga sol açık oynayabiliyo fenerbahçede ama ferdi kadroya giremiyo ?

zaten ferdiyi de kadroda istemiyordu...
    Ben Ferdi konusunda eleştiriyordum hocayı ama lig başladıktan sonra Ferdiyi bu maça kadar 18 de görünce hocanın fikri değişmiştir diye umut ediyordum. Bu maç öncesi 18 almadığını görünce cidden şaşırdım.

Bakalım Antalya maçında da almamazlık yapacak mı. Şayet 18 bu defa alırsa o vakit derbi diye mi almadı yoksa bilmediğimiz bir sakatlığımı olmuştu diyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: august landmesser

gençlere tavır ortadayken 18 yaşında sözleşmesi bitecek olan ömer faruka deniyor ki sözleşmeni uzat fenerbahçeyle

bu çocuğun sözleşmesini uzatıp fenerbahçede kalması için gerizekalı olması lazım
    FB den önce çalıştırdığı takımlarda gençlere şans veren ve oynatan Ersun Yanal'ın FB her gelişinde gençleri oynatmamasına ve şans vermemesine cidden anlam veremiyorum.

Salih Uçan'ı harcadı sırada Ferdi var galiba.

Salih Uçan 1 sezon öncesinde yani Ersun gelmeden önceki sezon çoğu maçta oynatıldı ve oynadığı maçlarda gayet iyiydi. Aykut Kocaman'an zamanı. Ersun geldi kesti takımdan. Yok hoca ile tartışmış ve disiplinsiz tavırlar sergilemiş. İşin garibi bunları sadece forumda yazan arkadaşlardan duyduk. Basında hiç yer almadı bu tür haberler. O sebeple ben o konuda Salih'in hocaya saygısızlık ettiğine inanmıyorum. Ersun sistemime uymuyor ve kondisyonu yetersiz diyerek istemedi.

Ersun hoca bir oyuncuyu istemiyorsa her türlü bahaneyi bulabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

O renktaş Cebrail'in kiralık gönderildiğinden bir haber galiba

Alıntıları Göster
    Cebrail'in gönderildiğini biliyorum dostum, Hasan Ali sakatken gönderildi bunu sen biliyor musun peki? Hani yedeği yokken, Dirar'ı sola hapsetmek zorunda olacağımız, sağda mermi gibi kestiği ortalardan vazgeçmek zorunda kalacağımız belliyken kiralandı, bu niye yapıldı? Ferdi 5 tane Tolga Ciğerci, yaklaşık 10 tane de Deniz Türüç hıyarı eder..Hayatında çalım atmamış adamları futbolcu diye oynatırsak nasıl şampiyon olacağız..Benim derdim bu, ŞAMPİYON OLMAK ZORUNDAYIZ!!! Siz durumun vehametinin farkında mısınız!!! Gs'yi kötürümken bulmuşsun, hasta yatağında bitirecektin işini..Terim dönüyor, Başakşehir gümbür gümbür top oynuyor..Şampiyon olacaksan her maç şampiyon gibi oynayacaksın..Seni şampiyon yapacak yetenekte, kilidi çözebilecek adamlarla oynayacaksın..70 dk baktın Kruse dökülüyor, sok Zajc'ı, Ferdi'yi..Başakşehir'deki gibi çevirsinler maçı, niye gerekli hamleyi 1 yapıp 1 yapmıyor Ersun hoca bunu anlamıyorum, kendisini çok seviyorum ama artık şu oyuna dokunuşlarını göstersin bize ki şampiyonluk havasından çıkmayalım, kötülüğüne konuşmuyorum takımın..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.