Şimdi Ara

Ersun Yanal İstifa!Ana konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
1
Favori
10.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Denizli maçı sonrası yolcudur abbas bağlasan durmaz.

Ersunun oyun mentalitesi ile Denizliye karşı işimiz epey zor
  • tek hedefi ligde tutunmak olan takıma da puan vereceksek artık, şampiyonluk falan laflarını hiç ağzına almasın ersun yanal
  • august landmesser kullanıcısına yanıt
    Yabancı sınırının artması anadolu takımları için çok iyi oldu.Yabancı oyuncular oralarda alamadıkları paraları burada alıyor.Ve kendilerini Türk futbolcuların aksine oyuna veriyor.

Eskidendi Ersun Yanalın kondisyon yğkleyeyim takım koşsun.Artık Karşıdaki de koşuyor.Oyun planın yok.Sadece dinamik takım.Zaten bu felsefesi dolayısı ile avrupada başarısı yoktu.Trde de olmayacak.Futbol sadece en atletik takımın kazandığı oyun olsaydı.Dünya kupalarına agrika takımları ambargo koyardı.

Bu kadar futboldan anlamayan bir adam nasıl Fenerbahçenin hocası oluyor anlamak güç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 15 Ekim 2019; 9:47:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir grup adam var

"ersun yanalın bırak fenerbahçeyi, barcelonayı bile çalıştırabilecek inanılmaz bir taktik bilgisi vardı ve 20-25 yıllık TD lik kariyerinde şanssızlıklar yüzünden bu hep gizli kaldı, dolayısıyla dünya futbolunda hakettiği yere gelemedi, o yüzden Türkiye dışında dünyada 1 tane tanıyan adam çıkmıyo"
    buna inanıyorlar

ERsun yanalı avrupada 1 tane tanıyan adam çıkmamasının sebebinin, ersun yanalın 3.-4. sınıf bir td olması ihtimali akıllarına hiç gelmiyo.
  • yeter artık be kardeşim 4 ön libero nedir ne tür vasıfsın be ersun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MAŞIK AZICIK FENER SEVGİN VAR İSE BU KONUN KAPATILMASINI TALEP EDERSİN BÖYLE BİR BİRLİKTELİKDE TEK YÜREK OLMUŞKEN TAKIM VE TARAFTAR RÜZGARI ARKAMIZA ALMIŞKEN BU KONU RESMEN FENERBAHÇE HAİNLİĞİDİR KENDİNE GEL

GEL KONUNU YAZIN BİR DAHA AÇ AMA BU SENE OLMAMALI BU KONU

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayacaksınız.

Bjk Gs ölmüş bitmiş
    Ts zaten ne zaman adam olmuş ki bu sene başarılı olsun.

Şu rezalet sezon için her zaman ne dedim?Hocaya rağmen şampiyon olacağız.Sizin bu saçma hoca inadınız yüzünden de Ferdi gibi yetenekleri kaybedecğiz seneye yine 30 yaşları takıma doldurup.Avrupada madara olacağız ersun ile.Ligde de ilk ciddi rakipte takım sallanacak.

Bunu görmek için alim olmaya gerek yok.Atamızın çok güzel bir sözü vardır yolda yürüyen yolcunun yalnız ufku görmesi yetmez.Ufkun ötesini de görebilmelidir.Her şeyin özeti bu önemli cümledir.

4.1 olmuş maç garanti ne yaparsın hemen gençleri alırsın ki tecrübe kazanırlar.Peki noluyor oyuna Alper potuk giriyor hahaha

Ferdiyi yetiştirmek 20 mliyon euro manası gelir.Yetiştirmlemekse Fenerbahçeye ve Türk futboluna atılan kazıktır.Geçen yıllarda olduğu gibi yine yanlış şeyler yapılıyor.

Göz göre göre hataları halının altına itmek hainlik değil de dile getirmek mi hainlik.Hadi kardeşim hadi yıllardır dipte olmamız sebebi sizin gibi taraftar zihniyeti zaten.Er yada geç gelip bu konuda birleşeceksiniz.

Ersunun yerinde adam gibi hoca olsa en kötü 8 galibiyet almıştı

• Şu konuya her galibiyet aldığımızda girip mutlu oluyorum
  • Valla kardeş,kusura bakma ama senin yaptığın işin kolayına kaçmak sadece.Başarıyı normal karşılamak doğaldır,Fb'den bahsediyoruz,ama başarısızlığı yıkacağın adam teknik direktörse,başarıda onunda payını kabullenmen gerekir.Yani öyle bir şey ki,birbirine zıt iki şey diyorsun,ama haksız çıkma ihtimalin yok nasıl oluyorsa:)Sonra ben demiştim,evet:)
  • KARAKAY kullanıcısına yanıt
    Elma ile armudu karıştırmak bu kadar kolay işte.

Böyle kadro herkese verseler keşke.Böyle dandik rakipler her hocaya denk gelse keşke!

Ne güzel olur değil mi Emreler zankalar Gustavolar Kruseler Muriqular oh be!En son ne zaman böyle iyi kadro gördün acaba Fenerde?

Sonra bir bakıyorsun rakipler ölü bitikler ama sen onları yenemiyorsun bile neden çünkü takıntılı birisin.O çok esvdiğin topçun orada maçı katlediyor.Sürekli top kaybediyor,karşı karşıyada pas vermeyip dışarı vuruyor ama sen ondan vazgeçmiyorsun.

Bukadar kötüsün ama hala üst sıralardasın.Peki neden?Çünkü rakiplerin nal topluyor.Hepsi birbirinden kötü zar zor hakem ittirmesi ile maç kazanıyorlar ama sen yine de onları geçemiyorsun.

İşte şu kadroyu ve bu ballı durumu keşkeeeee her hoca yaşasa.Keşke her hocaya Eljif piyangosu vursa da 20 milyonla transfer şov yapsa.

Ne olurdu Gsyi Tsyi tokatlardı.Takım güven verirdi Alanyaya karşı mesela düzgün oynayıp da kaybederdi(olabilir her zaman kazanacaksın diye bir şey yok).Forma adeleti olurdu.Garanti maçlarda Emreyi korumak için oyundan alır.Gençleri de takıma hazırlardı derdik ki bu işte bizim aradığımız hoca.

Ama bunların hiçbiri yok.Takıma kondisyon yükle anadolu takımlarını yen.Ciddi rakiplerin hepsinde tökezle.Hele bir Bşaakyehir maçı var ki man ALlahım en az 3 gol yememiz gereken maç mucizeleroldu.Her sezon 25 gol üstü direkt katkısı olan visca karşı karşıya topları dışarı vurdu da öyle yendin.

Neyse benim hayal ettiğim Fenerbahçe bundan çok daha fazlası.Çünkü ben biliyorum ki elimizde her zaman gustavolar emreler olmayacak.

• Kendi içinde bile tutarlı değilsin arkadaşım.Yahu hiç yoksa,sayfanın en üstünde denizli'ye karşı işimiz zor yazmışsın mesela.E yenince,bu kadroyla bir zahmet yenelim diyorsun?Ya yenilseydik ne yazacaktın?başka bir kadro,başka bir teknik direktörle mi oynamış olacaktı?Yenilince teknik direktör suçluysa,yenince de,kendisine bir pay vermelisin diyorum kısaca.Ama sen galibiyetleri takıma,mağlubiyetleri teknik direktöre yazıyorsun nedense.Ayrıca senin hayallerini fezaya çıkartman,gerçekliğin o olduğu manasına gelmiyor.Aman ne uğraşıyorsam,bana ne:)
  • KARAKAY kullanıcısına yanıt
    Yahu Kaburgası kırık adamın can siperhane mücadelesi ile kazandın o maçı hoca mı kazandırıdı?

Akan oyunda taktiksel skor ürettin sanki

Sahada doğru oyunla kazanılan bir maç görürsek yazarız merak etme.Ben Konya maçı hariç böyle bir yorumda doğru oyunla kazandık diyebilecek bir babayiğit olduğunu sanmıyorum.
  • Geleneksel "5 atmışız ne fayda Ferdi Kadıoğlu oynamadıktan sonra" yorumları. Konu sahibi arkadaş iflah olmaz bi karakter. Üzücü.

• Bloklayın geçin şu adama cevap vermeye değmez
  • Yine galatasaray Beşiktaş birbirini yedi.En kolay şampiyonluk yarışı hep ersuna denk geliyor ne hikmetse.Şöyle son haftalara kdar yarış sürdüren bir takım olmayacak ve rahat rahat şampiyon olacağız.

Sezon başı söyledik bunları müneccim olmaya gerek yok iyi yorum yapmaya gerek var
  • Konun özeti arkadaşlar;
    ERSONO ROGMON SOMPOYON OLOCOĞOZ

• Arkadasim kimle ne alip veremedigin var? Ersunla bi derdin var ersun nefretin fener sevgin önüne gecmis. Yada git konyayi tut. Sizler fener sampiyon olunca encok sevinecek olanlarsiniz ama.

Hatasi tabiki var elestirirz. Ama hatasini beklemek icin el ovusturmayiz. Sizler takima en cok zarar verenlersiniz.

• Hadi diyelim Ersun'u yolladın yerine kimi getirmeyi düşünüyorsun?
  • DeGonzalo D kullanıcısına yanıt
    hata her hafta yapıyor Konya maçı hariç.Ben Konya maçı için iyi şeyleri övdüm gayet de.

Tutup burada Fenerbahçenin kazanmasından çok Ersunun başarılı olmasına sevini konu aşağılardayken gelip sataşıyorlar.Kaybedince hiç sesleri çıkmıyor veya yanlışları hiç kabul etmiyorlar ama.

Şu Aykut muhabbetiniz de sıktı kardeşim artık.Aykut da Ersun da bu takımı yönetecek çapta adamlar değiller yallah Anadoluya
  • MaViZIPKIN M kullanıcısına yanıt
    Jürgen Klinsmann boşta misal.Keşke getirebilsek

Alan pardew vardı.Newcastle ile çok keyif veren bir hocaydı.

vb vb
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.