Şimdi Ara

Ersun Yanal İstifa!Ana konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
1
Favori
10.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam istifa ettiğini ima etti sanırım gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erman Toroğlu: “Emre Belözoğlu ile Ersun Yanal maç öncesi kavga ediyorlar. Emre Belözoğlu “Ben kaptanım sen beni yedek oturtamazsın.” diyor. Yanal istifa ediyor. Hafta içi açıklayacak.”
  • ersun hocam şimdi et efsane ol, Rize maçını kazanamazsan zaten kovacaklar
  • Yine deplasmanda puan bırakırsak gitsin bence de. Deplasman oyununu da düzeltmek lazım. Haftaya da Emre'siz oynamayı denemesini bekliyorum, belki bi değişiklik olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volvox7

Yine deplasmanda puan bırakırsak gitsin bence de. Deplasman oyununu da düzeltmek lazım. Haftaya da Emre'siz oynamayı denemesini bekliyorum, belki bi değişiklik olur.
    Emresiz max sız rodi siz oynamasını istiyorum.Bunlar oynarlarsa batırırlar.

• Bu akşam bu konu canlanabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Bu akşam bu konu canlanabilir
    Yeneceğinizden eminsin yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Yeneceğinizden eminsin yani.

Alıntıları Göster
    Hakem etkisi olmazsa galibiyetten başka sonuç beklemiyorum. Biz içeride çok iyiyiz, onlar deplasmanda çok kötü. Hakem etki etmezse 3 puanımız garanti gözüyle bakıyorum.
  • jailsondan mascherano yapma hastalığı yüzünden şampiyonluğu elleriyle rakiplere verdi. aynısını okay yokuşlu üzerinden trabzonda yapmaya çalışıp takımı 6 şar 6 şar gol yedirerek kepaze etti. Bundan başında medet ummak hata. 10 sene öncesinin iyi hocasıydı. Şu an onda ne hırs var ne enerji var. Suratından bitsede gitsek ifadesi okunabiliyor zaten. Acilen kovulmalı.
  • Eğleniyor muyuz gençler?

Ne desek çıktı
  • Onca zaman geçmiş, Ersun'un istifa etmemesi için 1 tane bile neden oluşmamış. Bomboş çöp bir teknik adam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir şey demiyorum bu tabloyu sizin gibi hainler istedi.Hepinize yazıklar olsun
  • geçen sene küme düşme tehlikesi bile yaşadık ama böyle bir üzüntü yaşamadık. çok üzgünüm 21 yıllık bir seri bitti
  • Tolga kanatta oynar mı? Tolgay ın ne işi var ? Hadi canım sende ..By by.. 21 yılı noktalamakla tarih yazan hoca olarak tarihe geçti ..
  • Olur mu canım ersun dünyanın en iyi teknik direktörü. Kadro kötü adam naapsın. Taraftar istifa etmeli. Yeterince tezaürat yapmadılar. O yüzden oluyor bunlar.

Taraftar istifa !!
  • Bu çapsızı efsane ilan etmişlerdi.Allah belamızı verdi kestane olarak gidiyor kenarımın hocası

• suç ersunun değil... ersundan çok ersunculuk yapanların. onlar kendini biliyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

Nereye kaçtınız? Daha şampiyon olacağız ya hocanın düşmanları kudurmaya devam etsin.
    biz burdayız siz nerdesiniz ?
  • İstifa etmiş. Ben kendini kovdurur parasına bakar demiştim ama. Tutmadı.
  • "ersun yanal gelsin nisanda şampiyonuz" hikayesi de sona ermiş oldu..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.