almaya değer mi hazır indirime girmişken? |
ertan sinan şahin seti alınır mı?
-
-
kapitalizm nedir
esş 1 milyon dolar
özcan aykın bedava
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hiçbir ders için ücretli paket almaya gerek yok. harcayacagin parayı kaynaga denemelere ayır daha iyi
tamam hacılar almıyorum vazgeçtim üstüme gelmeyin , youtubedan izliycem adamı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmaralı12 -- 11 Kasım 2023; 19:37:59 > -
esş odtu makina & fizik
massachusetts lowell
özcan aykın marmara fizik öğ.
fazla kurcalama kardeş 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kodese girme;
Esş: 1
Özcan Aykın: 0
Fazla kurcalama istersen😹
napmis la
-
herkese merhaba!
ben, ertan sinan şahin. orta doğu teknik üniversitesi fizik bölümü 4. sınıf öğrencisiyim. bu mektubu, sayıları 700’ü aşan tutuklu öğrencilerin bir yeni üyesi olarak, sizlere, sincan 1 no’lu f tipi hapishanesi’nden gönderiyorum…
o gün “astrofizik” sınavımdan çıkıp eve gitmiş ve bir sonraki gün tekrar okula gelmek ve “termodinamik” sınavıma çalışmak için yatmıştım. gün ışımadan evime yapılan baskınla gözaltına alındım ve “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçlamasıyla tutuklandım. sahteliği birkaç günlük kriminal incelemeyle kolayca anlaşılabilecek bir komplo belgesi yüzünden aylarca tutuklu kalacağım. hakkımda, internetten kolayca ulaşılabilecek birkaç basit bilgiyle hazırlanmış, bir “örgüt üyelik başvuru” metni ve bilgisayar çıktısı. tam bir kara komedi…
peki bunların arkasındaki gerçek nedir? yaptığım telefon görüşmeleri, katıldığım miting ve basın açıklamaları, attığım mailler… dosyama eklenmiş.
ben; parasız, bilimsel, ana dilinde eğitim hakkını; her zaman savundum. arkadaşlarıma haklarını istedikleri için soruşturma açıldığında, arkadaşlarım haklarını istedikleri için tutuklandığında buna karşı çıktım; basın açıklamalarına katıldım. roboski’de insanlar katledildiğinde, odtü öğrenci toplulukları mail grubu’na mail atıp eylem çağrısında bulunan da bendim ve o eyleme katıldım. dosyamda bu gibi birçok şey bulunuyor. işte esas gerekçe buradadır!
sizlerin “güvenliğini” tehlikeye atabileceğim gerekçesiyle bir hücrede, bir hesap makinesine bile sahip olamadan tutuluyorum. bu koşullarda okulumu tamamlamaya çalışıyorum.
tüm bunlar; sizlere gözdağı, bana ders olsun diye yapılıyor! ama biliyorum ki hepsi nafile…
hepinize selamlar!
ertan
04.12.2012
mektup adresim:
sincan 1 no’lu f tipi hapishanesi
a-8-22
sincan-ankara
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
vay a
sucu falan var miymis yoksa b.k yoluna mı
sucu olsa simdi disarda olmazdı heralde aslan hocamm
-
2012'de komünist şimdi kapitalist oldu canım hocam
Kodese girme
Reis: 1
tuncelili alevi: 0
-
rekabet seviyesi bundan bile açık kardeşim özcan kardeşimi de severim ama girmeyin bu topa ağır gelir 😉
-
Ertan hoca bu yorumları okuyor büyük ihtimal, ahahahahaha.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yks fizik öğrencen aw kuantum fiziği üzerine proje hazırlamayacaksın
bi önemi yok ki onun lise fiziği anlatıyor sonuçta,iyi anlattıktan sonra derece öğrencisi bile yapabilir
-
esş reel
ben de aksini söylemiyorum kardeşim ama iki hocayı kıyaslarsak özcan paralı set çıkarsa tatsız bir eylem olur 😂 hani kremalı körili parmesanlı makarna yersin ya kız arkadaşınla aynı yorganda chillersin, diğeri soslu kelebek makarnadır kardeşim karnının doymasını istiyorsan ikisi de karnını doyurur 😂önden çekiş 1.3 egeayla arkadan itiş civic fkb gibi kardeşim😂
-
Özcan izleyen adam 1.4 egea ya 1.3 deme
Özcan izleyen civic in önden çeker olduğunu bilir
ŞSDCDFDPLSĞFSDLPFSDFPLSĞDAWDJISACDJSADCFKOSAPFSDF
esş odtu makina & fizik massachusetts lowell özcan aykın marmara fizik öğ. fazla kurcalama kardeş 😂 |
Yks fizik öğrencen aw kuantum fiziği üzerine proje hazırlamayacaksın
|
Kodese girme Reis: 1 tuncelili alevi: 0 |
Kodese girme;
Esş: 1 Özcan Aykın: 0 Fazla kurcalama istersen😹 |
kapitalizm nedir
esş 1 milyon dolar özcan aykın bedava |
Benzer içerikler
- sayısal 450 puan kaç bin
- kırık obp ne kadar etkiler
- acil yayınları zor mu
- türk-alman üniversitesi taban puanları neden 2 tane
- tyt kimya kaç günde biter
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X